Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg smider lige mit indlæg her også, da det måske i virkeligheden er mest realistisk at skabe lidt debat her, når der nu er så langt til næste landskamp :)Jeg er måske knap så begejstret som man kunne være. Østrig er vel en middeltrækning fra 2. lag, hvor jeg er meget glad for ikke at ryge ind i Schweiz, Polen, Sverige og Ukraine. Men jeg havde i særdeleshed gerne trukket Wales, Rumænien eller Slovakiet. Serbien og Tyrkiet er for mig lidt samme omgang som Østrig. Forholdsvis gode fodboldspillere, aggressive i deres spil og niveaumæssigt ikke langt fra hinanden.

Skotland fra lag 3 synes jeg ikke ret godt om. Faktisk er det kun Rusland fra det lag som jeg så som et hold vi for alt i verden skulle undgå. Irland helst ikke fordi det er for kedeligt, mens man kan diskutere om Norge kan/vil drille os. Jeg havde gerne byttet Skotland ud med Ungarn, Nordirland, Island og Finland, og havde vi byttet med Tjekkiet eller Grækenland havde det været hip som hap.

Fra lag 4 bryder jeg mig heller ikke voldsomt meget om Israel, men må nok også konstatere at det igen er en middelvare. Langt værre havde det selvsagt været med Bosnien og Slovenien, mens Montenegro ville være en 50/50 i forhold til Israel. Jeg havde dog gerne byttet med Bulgarien, Albanien, Hviderusland, Georgien og Luxembourg - Jeg har så Nordmakedonien som endnu en hip som hap.

Fra lag 5 og 6 passer det mig umiddelbart fint med Færøerne og Moldova. Begge hører til i kategorien "must beat", men er også tilpas strenge på egen bane til at de måske kan drille især Skotland og Israel, hvilket potentielt kan holde dem lidt fra fadet. Jeg tvivler på at de kan drille Østrig. Det havde været rigtig ærgerligt at trække Cypern, Armenien eller Kosovo fra 5. lag, og Gibraltar samt San Marino fra 6. lag, da de ikke giver nogen sportslig værdi.

Samlet set tror jeg jeg ville være MEGET glad hvis jeg var Østrig, Skotland og Israel. De får næppe nogensinde bedre mulighed for at kvalificere sig til VM end med denne gruppe. Det samme kan måske siges om os, men jeg synes ikke vi er langt foran Østrig, og jeg har svært ved at se os slå Skotland og Israel ude (begge kampe), så jeg tror det bliver tæt om 1. pladsen. Jeg er ikke så jubeloptimistisk som mange andre i hvert fald.

I forhold til det her med, om man ville bytte gruppe med andre... Jeg ville godt bytte med Belgien og Tyskland og nok egentlig også England. Men okay. Lodtrækningen er da positiv, det medgiver jeg gerne, og for en MEGET sjælden gangs skyld må vi vel påtage os favoritrollen, omend jeg er meget lidt begejstret for at skulle møde Østrig, som er et hold på vej frem. Senest vandt de Nations League Gruppe B1 foran Norge, Rumænien og Nordirland. De har en lidt irriterende historik med at score en del mål sent i kampene, hvilket bl.a. har givet sejre mod Rumænien og Nordirland samt uafgjort mod Norge i oktoberkampene. De endte også nr. 2 i EM kvalifikationspuljen foran Nordmakedonien, Slovenien og Israel (og Letland). Afstanden op til 1. pladsen var 6 point, hvoraf de 4 røg til Polen (hhv. 0-1 og 0-0), og så et meget dumt nederlag til Israel.

De 3 værste konkurrenters hjemmekampe i hhv. Nations League og EM gruppespillet:

Østrig:
Østrig 0-1 Polen
Østrig 1-0 Slovenien
Østrig 6-0 Letland
Østrig 3-1 Israel
Østrig 2-1 Nordmakedonien
Østrig 1-1 Norge
Østrig 2-3 Rumænien
Østrig 2-1 Nordirland
= 5 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag

Skotland:
Skotland 2-1 Cypern
Skotland 1-2 Rusland
Skotland 0-4 Belgien
Skotland 6-0 San Marino
Skotland 3-1 Kazakhstan
Skotland 1-0 Tjekkiet
Skotland 1-1 Israel
Skotland 2-0 Slovakiet
= 5 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag

Israel:
Israel 1-1 Slovenien
Israel 4-2 Østrig
Israel 1-1 Nordmakedonien
Israel 3-1 Letland
Israel 1-2 Polen
Israel 1-2 Tjekkiet
Israel 1-0 Skotland
Israel 1-1 Slovakiet
= 3 sejre, 3 uafgjorte og 2 nederlag

Det er altså hold der sjældent taber hjemme, og når de gør kræver det gerne hold på et ret højt niveau, så som Belgien og Polen.

Det gode er, at de tre hold har mødt hinanden på kryds og tværs og faktisk taget point fra hinanden ret ofte. Så vores "livline" kan være, at de er så tilpas jævnbyrdige at vi med bare en enkelt udesejr og uafgjort i de 3 svære kampe faktisk kan stå med en ret stor fordel.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Østrig har reelt lige tabt hjemme mod et Norge, der havde afbud fra hele deres oprindelige trup. Det er da en decideret fiasko, hvis de laver flere points mod os, end vi gør mod dem.


Hvis vi skal være helt reelle, så spillede de 1-1 i en kamp, hvor de stadigvæk havde vundet puljen med et 0-1 nederlag. Så tingene skal også lige ses i det rette perspektiv.
Silkeborg IF
Skrevet af LukeDanDuke
Omvendt er det ikke fordi de har nogle specielt imponerende sejre. Jeg tror det kan blive til vores fordel at der ikke kun er 2 hold som rent faktisk kan vinde fodboldkampe i puljen. Hvis et hold som Skotland får for meget tur i den så er de ikke sjove, og der syntes jeg egenligt at det er meget fint at vi har et hold som Israel med i puljen, som måske kan nappe nogle point fra dem eller Østrig. Jeg tror vi er lidt mere stabile på den front. Når det så er sagt så bliver de indbyrdes kampe selvfølgelig alt afgørende. Her er specielt Østrig kampene et spændende match up.
Skrevet af SotD
Og mod Island, som blev kørt ud af brættet.


Dog godt hjulpet på vej med det første mål. Den anden kamp mod Irland var decideret ringe.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Jeg kender fint Østrigs trup. Jeg kender også fint Danmarks trup. Ud over Alaba ser jeg ikke én spiller, der ville kunne gå direkte ind i vores start-11´er. I særdeleshed ser jeg ikke én spiller på en central position, der ville kunne være en faktor hos os. Det er lidt her, hunden ligger begravet for mig.


Nu ved jeg af gode grunde ikke, hvad du betragter som centrale positioner, men jeg havde any day valgt Arnautovic til vores offensiv, ligesom jeg nok godt kunne finde plads til Baumgartlinger og så selvfølgelig Alaba som du selv nævner. Jeg havde nok også spillet med Lainer på højreback over Wass. Men jeg er enig i, at Danmark generelt set har en bedre og mere niveau-homogen trup.
Silkeborg IF
Skrevet af DJE100
SotD

Meget enig i dine betragtninger, puljen er god for os, men det bliver ikke en walkover med sejr i samtlige kampe som for nogle herinde vil være en fiasko andet. Man må huske at Østrig og Skotland har spillere hele vejen rundt der spiller på mere eller mindre ret pæne adresser, og dermed sagtens vil kunne give rigtig god modstand.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Du fastholder ellers;)

Jeg kan ikke gennemskue, om du er en trold, eller om du er dybt debil. Begge dele er umulige udgangspunkter for en frugtbar samtale, så lad os stoppe her.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Udover dine nøgler, har du også misset, at det er hunnen og ikke hunden der citeres begravet.

En nøglejoke! Hvor er du original!!

I øvrigt: uuuups. Det var vist ikke hunnen men hunneren, der var begravet. At det siden er fordansket og moderniseret til hunden, ved alle, der ikke søger at være på tværs blot for at være det. Eller fik du bare oversat det engelske the Hun til hunnen? Tæt på, men dog så langt fra.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Så tingene skal også lige ses i det rette perspektiv.

Det kræver vist en uddybende forklaring, hvis det rette perspektiv ikke skal være det helt simple faktum, at Norge med 3 dages varsel skal udtage en helt ny trup, der aldrig har spillet sammen før, og Østrig derefter kommer i alvorlige vanskeligheder.

Hvis det skal formuleres, som om Østrig professionelt og sikkert kørte et point i hus mod et forfærdeligt, ikke-sammenspillet reservehold fra Europas bløde mellemvare, så be my guest. Men lad være med at kalde det for "det rette perspektiv". Det rette perspektiv er, at Østrig på en mellemdag er ret dårlige.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Slettet(431314201412)
@nøglen

"Jeg må også tilslutte mig, at vi er gigantiske favoritter."

SIkken noget sludder. Vi er favoritter over to kampe mod østrig og Skotland ,men gigantiske favoritter er vi kun mod hold som Færøerne og Moldova.

"Østrig har reelt lige tabt hjemme mod et Norge, der havde afbud fra hele deres oprindelige trup. Det er da en decideret fiasko, hvis de laver flere points mod os, end vi gør mod dem."

Altså tabt reelt som i 1-1? Fedt, så vil jeg fluks ringe til min bookmaker og bede om penge retur for diverse vædemål jeg reelt vandt.


Skrevet af Har I set mine nøgler?
Nu ved jeg af gode grunde ikke, hvad du betragter som centrale positioner, men jeg havde any day valgt Arnautovic til vores offensiv

Jeg kan slet ikke finde plads til Arnautovic i en start-11´er. Hvem skulle han slå af? Hvor skulle han spille? En Cornelius eller Dolberg uden skade er for mig minimum et lige så godt valg som Arnautovic. Så kan vi altid debattere nuancerne i, hvem som er bedst.

Jeg kan heller ikke se, hvem Baumgartlinger skulle slå af. Jeg siger ikke, der absolut ikke er plads til ham, men han er jo ikke afgjort en, der ville starte på et hold, der har Delaney og Højbjerg som alternativer. Slet ikke, faktisk.

Så Danmarks trup er naturligvis længder bedre end Østrigs.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Slettet(431314201412)
Her odds på favoritterne i puljene:

Tyskland 1,08
Frankrig 1,12
Belgien 1,15
Spanien 1,18
England 1,20
Holland 1,25
Portogal 1,40
Italien 1,40
Kroatien 1,70
Danmark 1,90

Og sige DK er så stor favorit som frankrig er pænt naiv. Vi er max favoritter på niveau med kroatia over Rusland. Ikke mere.
Skrevet af DJE100
Har i set mine nøgler ?

[i]Jeg kan ikke gennemskue, om du er en trold, eller om du er dybt debil. Begge dele er umulige udgangspunkter for en frugtbar samtale, så lad os stoppe her. /i]

Din arrogante nedladende kommentarer som et andet fodbold orakel til mig og andre herinde rokker ikke ved at jeg syntes du bliver ved med at " glemme " hvad du skriver i dine tidligere indlæg herinde, og længere nede i trådene.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Hej Rangers94
Sidst du rettede henvendelse, var det mystisk, og det forholdt sig til noget helt andet end de ting, jeg faktisk havde skrevet. Nu gør du det igen. Du fatter kikkert og kyse og mindre til af mine skriv. Jeg har ikke tid til at udpensle dem til en, der ikke læser dem alligevel. Find en anden dansepartner.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Slettet(431314201412)

"Hej Rangers94
Sidst du rettede henvendelse, var det mystisk, og det forholdt sig til noget helt andet end de ting, jeg faktisk havde skrevet. Nu gør du det igen. Du fatter kikkert og kyse og mindre til af mine skriv. Jeg har ikke tid til at udpensle dem til en, der ikke læser dem alligevel. Find en anden dansepartner."

Hej nøgler
Sidst du forsøgte din arogante stil over for mig skrev du først og Glen R:


"Hans kombination af bløde værdier og benhård psykotisk vindermentalitet er inspirerende og dragende på samme tid. Hvis nogen skulle være i tvivl, så elsker jeg Glen Riddersholm."


Så spurgte jeg: "så du bliver simpelthen draget af Glen?"

Og du svarede: "Nej, jeg bliver ikke draget af Glen, og det står intetsteds i mit skriv."


Du fatter kikkert og kyse og mindre til af dine egne skriv.
Skrevet af DJE100
Rangers94

Jeg har prøvet at pointere dette overfor ham siden igår, den er tydeligvis ikke sævet ind endnu . Man bliver nok aldrig klog på sådan et utroligt klogt menneske.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Din arrogante nedladende kommentarer som et andet fodbold orakel til mig og andre herinde rokker ikke ved at jeg syntes du bliver ved med at " glemme " hvad du skriver i dine tidligere indlæg herinde, og længere nede i trådene.

Du insisterer på, at en gruppesejr betyder, at man vinder samtlige kampe. Det er så latterlig en tilgang til at insistere på noget mystisk, at jeg ikke kan være med. Dertil er det ganske enkelt for dumt.

Jeg har ikke ændret på noget som helst. Jeg har udpenslet noget oplagt, som du mere eller mindre velvilligt misforstod. At du stadig ikke fatter det, er ikke min fejl.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af DJE100
Nej jeg insistere på at DU skriver at en misset gruppesejr er en fiasko . Du formår gang på gang at ændre dine tidligere indlæg til en anden historie. Kig lidt indad fodbold orakel
Skrevet af SotD
Det kræver vist en uddybende forklaring, hvis det rette perspektiv ikke skal være det helt simple faktum, at Norge med 3 dages varsel skal udtage en helt ny trup, der aldrig har spillet sammen før, og Østrig derefter kommer i alvorlige vanskeligheder.

Hvis det skal formuleres, som om Østrig professionelt og sikkert kørte et point i hus mod et forfærdeligt, ikke-sammenspillet reservehold fra Europas bløde mellemvare, så be my guest. Men lad være med at kalde det for "det rette perspektiv". Det rette perspektiv er, at Østrig på en mellemdag er ret dårlige.


Nu tolker du vist bare efter egen fri fantasi. Det var dig der konkluderede at Østrig tabte en kamp der endte 1-1. Selvfølgelig er det skuffende når man ikke formår at slå et B-hold på hjemmebane, men det er jo ikke givet på forhånd at man bare vinder en kamp mod en svagere modstander - Det er Irland vel et meget godt eksempel på.

Og når du taler om Norges B-hold, behøver du vel ikke tale på en måde, så vi skal acceptere en eller anden præmis om, at det hold er på niveau med Luxembourg eller Færøerne. Norge stillede med en enkelt spiller fra den hjemlige liga, to spillere fra Djurgården, en fra OB og resten fra udenlandske klubber - herunder Mats Dæhli, Julian Ryerson, Andreas Hanche-Olsen og Ruben Gabrielsen.

Det er LANGT fra deres stærkeste opstilling, bevares, men det er jo ikke boldmongoler, som da vi stillede op mod Slovakiet.

Og på en mellemdag er Danmark altså også ret dårlige.

I øvrigt var den nævnte kamp (som du åbenlyst ikke har set, men som jeg desværre har) en udpræget lige-ved-og-næsten kamp for Østrig som angreb og angreb og angreb. På mange måder mindede kampen om det nederlag vi selv indkasserede mod Montenegro i Parken i 2016, men som vi retteligt skulle have vundet med 4-1.

Så det rette perspektiv er, at Østrig skuffede på hjemmebane mod et afbudsramt norsk landshold, men som på en "normal dag" havde vundet kampen sikkert. Og dertil kommer så den nuance at Østrig kunne nøjes med 0-0 eller 0-1 og stadigvæk vinde puljen. Norge scorede immervæk ret sent inde i kampen, og indtil da var der ikke snerten af panik fra hjemmeholdet, selvom de var frustrerede over kvaliteten.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Jeg kan slet ikke finde plads til Arnautovic i en start-11´er. Hvem skulle han slå af? Hvor skulle han spille? En Cornelius eller Dolberg uden skade er for mig minimum et lige så godt valg som Arnautovic. Så kan vi altid debattere nuancerne i, hvem som er bedst.


Nu er vi vist også i færd med en eller anden pseudodiskussion, hvis præmissen er, at Cornelius er skadesfri. For det er han jo bare ikke. Som i nærmest aldrig - desværre. Kasper Dolberg har et kæmpe stort potentiale, men han præsterer da ingenlunde for landsholdet på et niveau hvor man som nogenlunde velfungerende landstræner ville vælge ham over Arnautovic. Jeg ville måske endda hive Sabitzer ind også som en der fint kunne true Dolberg, Gytkjær, Wind og hvem vi nu ellers bruger deroppe.

Jeg kan heller ikke se, hvem Baumgartlinger skulle slå af. Jeg siger ikke, der absolut ikke er plads til ham, men han er jo ikke afgjort en, der ville starte på et hold, der har Delaney og Højbjerg som alternativer. Slet ikke, faktisk.


Han ville afgjort starte på bekostning af Delaney i nuværende forfatning (inkl. sidste sæson) for mig.

Så Danmarks trup er naturligvis længder bedre end Østrigs.


Vi kan nok ordkneppe "længder" til ukendelighed her, så jeg vil bare slette ordet, og melde mig enig i at vores trup er bedre. Men er den så meget bedre, at vi kan forvente 6 point mod Østrig?
Silkeborg IF
annonce
0