Snak

Mere indhold efter annoncen

VM-overblik: Sådan ser ottendedelsfinalerne ud

Skrevet af bold
fre 2. dec 21:10

Ottendedelsfinalerne ved VM byder på flere spændende opgør som Frankrig - Polen og Marokko - Spanien. Få det fulde overblik i artiklen. Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Det er næsten kun favoritopgør. Håber på Holland, Argentina, Frankrig, England, Kroatien, Brasilien, Spanien og Portugal. Så får vi nogle brag i kvartfinalerne.
Mojn do!
Skrevet af Tonytouch
Ser Frankrig, England og Brasilien og til dels Argentina som de sikre billetter, de andre 4 kampe tror jeg bliver mere jævnbyrdige og gemmer et par overraskelser.
Skrevet af H.Fernandez
@Martinovic
Kan ikke være mere enig.
I så fald det “svageste” hold skulle gå hele vejen, så lad det være et solidt punktum for et crazy VM på alle parameter..
Rygning er (vel) acceptabelt når man laver 96 kasser.
Skrevet af Shamran
Et VM fyldt med overraskelser og jeg ser det ikke stoppe foreløbigt så der kommer helt sikkert også overraskelser i 1/8 dels finalen.

Men man kan allerede se frem til Brasilien- Argentina i semifinalen i den ene halvdel, så er det noget mere åbent i den anden halvdel imo....
Skrevet af Jaslan
Et fantastisk VM med masser af underholdning. Super. Bliver meget spændende at følge resten af turneringen.
Skrevet af Ludomania
Det mest absurde og "overraskende" VM ever.

Ved et rent "tilfælde" taber Frankrig til Tunesien så stort som nødvendigt så #10 i verden er ude uanset deres resultat. (At Danmark så selv fucker up er bare så meget bedre for Frankrig)
Ved et rent "tilfælde" taber Spanien til Japan så #11 i verden ryger ud.
Ved et rent "tilfælde" taber Brasilien til Cameroun i et forsøg på at få #15 i verden ud af turneringen.
Ved et rent "tilfælde" taber Portugal til Syd Korea så #14 i verden ryger ud.

Dette har da ikke noget som helst med "overraskende" fodbold at gøre.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Shamran
@Ludomania

Nej VM er en stor konspirationsteori så dig og resten af dine sølvpapirshatte har kronede dage - altså lol...
Skrevet af Ludomania
Du ved vist ikke hvad en konspirationsteori er min ven. En konspirationsteori er grundlæggende en teori om en konspiration. Konspirationsteorien er som oftest der er baseret på manglende dokumentation.

Det absolut første jeg gjorde var at dokumentere min påstand med 4 store favoritter der alle taber deres kampe hvilket vil stille dem bedre senere i samme turnering. Hvorfor dokumentationen burde være i orden. Og da jeg ikke tror at holdene konspirerer med hinanden falder dit udsagn helt til jorden.

Eller du vil måske benægte at 4 favoritter tabte deres kampe, i så tilfælde er det dig der er konspirations teoretikeren.

Det er usportsligt det der sker til VM.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af bruger 131355
Nej, en konspirationsteori er når nogen forestiller sig at indtrufne begivenheder er sket som følge en sammensværgelse hvor andre forklaringer er mere sandsynlige. Som her, du skaber en konspirationsteori ved at mene at der er en sammmenhæng og årsag til bestemte fodboldkampresultater. Hvilket er helt forkert, din teori holder ikke.
Skrevet af MesutCazorla
Ved et rent "tilfælde" taber Frankrig til Tunesien så stort som nødvendigt så #10 i verden er ude uanset deres resultat. (At Danmark så selv fucker up er bare så meget bedre for Frankrig)
Ved et rent "tilfælde" taber Spanien til Japan så #11 i verden ryger ud.
Ved et rent "tilfælde" taber Brasilien til Cameroun i et forsøg på at få #15 i verden ud af turneringen.
Ved et rent "tilfælde" taber Portugal til Syd Korea så #14 i verden ryger ud.


Danmark røg ikke ud, fordi Frankrig tabte til Tunesien - og Danmark var ikke røget ud, uanset resultatet. Havde begge hold eksempelvis vundet 1-0, så havde Danmark haft en målscorer på 2-2 og Tunesien på 1-1. Med andre ord, skulle Tunesien vinde med et mål mere end os, for at overhale os på målscoren.

Hvorfor skulle Spanien været interesseret i at lade Japan gå videre, og dermed give de to største favoritter, i form af Argentina og Brasilien, en endnu lettere vej til finalen, end hvis de også skulle igennem Tyskland?

Hvorfor skulle Brasilien med vilje forsøge at lade sig tabe ved at lukke et mål ind til sidst, når ét schweizisk mål mere, ville have sendt dem ned på andenpladsen, så de skulle møde Portugal, i stedet for en mere overkommelig modstander i form af Sydkorea? Hvad skulle overhovedet være pointen ved at få Schweiz ud, når de alligevel ikke kan møde hinanden igen før en eventuel finale - og her skal Schweiz forbi Portugal og sandsynligvis Spanien og England/Frankrig for at nå dertil, hvilket jo virker usandsynligt skulle lykkedes. Den rute kunne Brasilien selv være endt på, hvis Schweiz havde scoret én gang mere, så selvfølgelig har de ikke bevidst forsøgt på det.

Og det samme gør sig gældende med Portugal; hvorfor skulle de være mere interesseret i, at Brasilien møder Sydkorea fremfor Uruguay? Hvorfor bevidst give en storfavorit som Brasilien, en lettere vej? Som jeg ser det, vil det da give bedre mening (og nok også være mere sandsynligt) at lade Uruguay gå videre og så håbe på, at de kan slå Brasilien eller Argentina ud på deres vej til finalen, fremfor at ønske Sydkorea videre og derved mere eller mindre give Brasilien en badebillet til kvartfinalen?

Skrevet af TheUnitedWay
Kom så Japan og Marokko 👍
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af vbkfyn
Jeg tror godt, Senegal kan volde England problemer...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Org
I alle tilfælde startede favoritterne med et b-hold for at spare spillere.
Skrevet af Org
Det er ikke raketvidenskab. F.eks Frankrig stillede mod Tunesien med et hold 2-3 klasser dårligere, end det hold som mødte Danmark
Skrevet af Org
Jeg synes foreløbig det har været et udmærket arrangeret VM med masser af spændende kampe.
Der venter forhåbentlig nogen rigtige knaldkampe i kvartfinalerne.
Skrevet af grundlovsdag
Der har simpelthen bare været for mange hold, som ikke var klar til en VM turnering på dette tidspunkt af sæsonen. Jeg synes at denne turnering mangler kvalitet, og det har flere hold (især de asiatiske) lukrerer rigtigt flot på.

Jeg er stadig overbevist om det fejlagtige i at give flere hold adgang fra næste VM, men i det mindste foregår det på et ordentligt tidspunkt.
Skrevet af Kroesus
Ludomania har da helt ret. Det er derfor nummer et i den engelske, spanske og italienske liga altid ender med 38 sejre, nummer to med 36 sejre og to nederlag osv. helt ned til nummer 20 med 38 nederlag. Sæson efter sæson efter sæson. Fodbold er en sport hvor det på papiret bedste hold vinder ti ud af ti gange og upsets ikke forekommer. Og i kalder jer fodboldfans... Følger i overhovedet med?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Org
Er det overraskelser, du mener når du skriver "upsets"?
Disse "upsets" optræder når f.eks Frankrig optræder med et B-C hold mod Tunesien. Eller når Liverpool stiller med et reservehold i en eller cup,
Følger du ikke bare en smule med?
Skrevet af Kroesus
Man kan åbenbart ikke kommunikere sarkasme på nettet uden at slutte af med /s.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Ludomania
@Kroesus

Du har fuldstændigt ret, der er få ting der er lettere end at fordumme en debat og gemme sig bag ordet "Sarkasme".

Når du nu mener at det er så normalt med disse "overraskelser", Kan du så ikke fortælle mig hvornår vi sidst så Manchester City, Liverpool, Chelsea og Tottenham alle tabte i samme spillerunde denne sæson. sidste sæson. Sæsonen før? Hvis 4 simultane favorit nederlag bare er en "tilfældighed" ved VM, hvorfor sker de så ikke i simple liga kampe?

Fordi det er STATISTISK yderst usandsynligt at det sker for 4 favoritter i samme spillerunde. I Premier League er der endda hold der ligger tættere på niveauet af storholdene som Arsenal og Manchester United.

Det er STATISTISK yderst usandsynligt at Brasilien, Portugal, Spanien og Frankrig taber til badebilletter i samme spillerunde.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
annonce
0