Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ice wallow come
@Ludomania

Du kan ikke lave den sammenligning. I dette tilfælde, var 3 af holdene allerede videre. Og det sidste hold Spanien, havde ikke noget imod at ende på andenpladsen.
Derudover mødte de 4 hold Tunesien, Japan, Cameroon og Sydkorea. 4 hold der alle havde noget at spille om, 4 hold der alle skulle bruge en sejr for at gå videre. De mødte 3 hold som allerede var kvalificeret, og stillede med b-kæden

De 4 tophold i Premier League du nævner. Hvornår har de alle 4 stillet med b-kæden i samme runde? Og ikke haft noget at spille for?

Så din logik holder ikke i dette tilfælde

Derudover forklare MesutCazorla meget godt, hvorfor holdene ikke gjorde sig en tjeneste ved at “tabe med vilje” da de bare gjorde deres største rivalers vej til finalen lettere. Men det valgte du ikke at svare på.

Så forventer ikke at vi på nogle måder kan ændre din mening.
Skrevet af Ludomania
@Ice wallow come Selvfølgelig kan jeg lave den sammenligning når det er et svar på et plat indlæg der indeholder en slet skjult stråmand.

Jeg er fuldstændig enig i at det ikke er specielt relevant til VM´s turneringsform.

Men det er ikke sportsligt når holdene bevidst taber kampe, det er ikke VM værdigt. Så må FIFA gøre som man gør i ishockey og inddele holdene efter deres GENERELLE resultater uanset hvor i verden de kommer fra. Det er helt sort at hold der reelt kan blive mestre ryger ud af turneringen grundet at andre hold spekulerer i nederlag til "badebilletter" der reelt bare er politisk fyld i turneringen. Hvorfor så overhovedet spilde tid på at se kampene?

Jeg svarede ikke Mezut fordi vi ser på nederlagene så forskelligt. Han er normalt yderst fornuftig at debattere med, så det er absolut ikke noget personligt, jeg kunne bare ikke se hvad det ville medføre at modsige ham.

I min verden kunne Tyskland måske godt spille sig op og blive en svær modstander for Spanien i finalen. Det er set før at hold der har fået en svær spillemæssig start i gruppespillet har spillet sig op. (Se de regerende verdensmestre der havde det svært mod Australien, Peru og Danmark i gruppespillet i 2018) Men et lille nederlag til Japan og så var Tyskland elimineret. Spanien er fuldstændigt ligeglade med hvem af Kroatien og Japan der går videre. Uanset hvor svære eller lette modstandere de sender videre så kommer de ikke i finalen uanset, men en svær modstander er elimineret.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Ice wallow come
Udover Spanien, så man kan mistænke for at have gavn af at tabe, så får ingen af de 3 andre hold gavn af det. Hverken Danmark, Uruguay eller Schweiz ville true dem og ende i finalen. Tværtimod, så er der større chance for at et af de 3 hold ville kunne drille nogle af gruppevinderens store rivaler.

Angående Spanien så tror jeg mere det handlede om at undgå Brasilien i en kvartfinale
Skrevet af Ludomania
Både Danmark og Uruguay var outsidere til titlen. Tyskland var en af favoritterne. I hvert fald blandt eksperterne før turneringen startede.

I disse 4 opgær gjaldt bare om at fjerne så mange potentielle udfordrere. Både Frankrig og Brasiliens B-kæder er bedre end 30 af turneringens 32 hold. Det er vel kun Spanien og England der kan stille med bedre hold. Og så var det endda ikke rene B-kæder nogen af holdene stillede med. At de hold evner at tabe til badebilletter kræver sgu en indsats.

Og så tror jeg at det er 100% ligegyldigt for Luis Enrique hvem de møder i 1/4 finalen, der er kun en måde at vinde VM på efter grundspillet.

Men kan Japan, der i normalt spil ville tabe 99 af 100 kampe mod Brasilien, slå Kroatien og lægge en uortodoks strategi mod Brasilien. Så kan de F.eks påføre Neymar endnu en forstuvet ankel. Det tror jeg ikke at Enrique vil klage over. Det er sværere at undgå skader mod opportunistiske hold der giver 1% for meget mens de spiller uortodokst, end bedre hol der spiller mere ortodokst.

Dette VM er blevet en fallit erklæring hvor holdene taber efter hvad der passer dem bedst. Det er ikke sport at F.eks Japan skal spille 1/8 finale. De har jo ikke spillet sig til det?
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Ice wallow come
Du siger det som om det du siger er sandheder. Det passer jo ikke. Du undervurderer fuldstændig motivationsfaktoren. De andre hold var meget mere motiveret end b-kæderne hos hold der allerede var videre. Og var det større overrasker end at Australien slog Danmark? Eller saudi Arabien slog Argentina? Eller Japan slog Tyskland? Eller Holland spillere uafgjort mod Ecuador? Eller England uafgjort mod USA?
Der er intet kontroversielt over de resultater. Du undervurderer de andre hold for meget.

Derudover forholder du dig ikke til, at hvis Uruguay, Danmark, osv er underdogs til titlen, ville det så ikke være bedre at hjælpe dem videre, så de kunne slå nogle af de store rivaler ud? Tror du ikke Portugal hellere vil have Uruguay slår Brasilien ud? Ifølge dig er de andre hold badebilletter, så hvorfor giver de store rivaler en let kamp?
Kan du ikke se at der er kæmpe fejlslutning i din logik?
Bliver overrasket hvis du kan finde en eneste der er enig med dig.
Disse overraskende resultater sker hele tiden. I 2018 tabte Tyskland også til Mexico og Sydkorea
Skrevet af Ludomania
@Ice wallow come
Du siger det som om det du siger er sandheder. Det passer jo ikke.


Jeg undskylder jeg skrev til dig, det var spild af både din og min og tid.

Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af TheMoe
Slog Japan ikke Tyskland?
Skrevet af Ice wallow come
Haha ja okay, sådan kan man også argumentere. Men undskyldningen er godtaget
Skrevet af Ice wallow come
@themoe

Stop med at bruge facts. Det gør man altså ikke i en debat

Japan har også lige spillet 1-1 mod Kroatien efter 90 min… gad vide om Kroatien gør det med vilje
Skrevet af Ludomania
Jeg går ud fra at i to genier, der er så meget smartere en odds sættere, spillede på de 4 nederlag og fik pengene igen 4500 gange. Hvis i ikke spillede på det så er i sgu enten dummere end loven tillader.... eller utroligt bagkloge.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Ice wallow come
Du fatter det virkelig ik, gør du? Det er jo vanvittigt.. så fordi vi ikke mener at holdende tabte med vilje, så burde vi have Oddset på sejre til underdogsne? Har aldrig stødt på så virkelighedsfjern person før.

Ifølge din egen logik har du lagt din børneopsparing på Kroatien sejr over Japan. Eller Argentina sejr over saudi Arabien. Eller Tyskland sejr over Japan. Jeg kunne blive ved, men mon ik du har forstået pointen.. eller det tror jeg faktisk ikke
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg går ud fra at i to genier, der er så meget smartere en odds sættere, spillede på de 4 nederlag og fik pengene igen 4500 gange.

Jeg skal ikke kunne sige om det var en af dem, men der var da en spiller, der satte en 20´er på kampene 😉
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Ludomania
Nej hvor er du dum :D Du har argumenteret for hvorfor holdene tabte, at det var indenfor parametrene da de ikke havde noget at spille for. Hold nu op hvor er du dum :D Du vidste det og spillede ikke på det, til 4500 gange pengene igen :D

I dette tilfælde, var 3 af holdene allerede videre. Og det sidste hold Spanien, havde ikke noget imod at ende på andenpladsen.
Derudover mødte de 4 hold Tunesien, Japan, Cameroon og Sydkorea. 4 hold der alle havde noget at spille om, 4 hold der alle skulle bruge en sejr for at gå videre. De mødte 3 hold som allerede var kvalificeret, og stillede med b-kæden


Du havde jo helt styr på det menneske, og tjente intet på den viden du besidder der er så meget højere end den viden professionelle odds sættere har :D Måske skulle du skrive til Danske spil og citere denne tråd, de ansætter dig sgu nok på stedet for dit uendelige vid :D

Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Ludomania
@ D.B.R
Jeg skal ikke kunne sige om det var en af dem, men der var da en spiller, der satte en 20´er på kampene 😉


Ja, er det ikke fedt. Men EN spillede på de fire nederlag som de ovenstående genier fandt var naturlige nok. De må være de to klogeste hoveder i Danmark :D


Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Ice wallow come
Du er jo helt væk at høre på. Jeg kom med en forklaring på, hvorfor det ikke er en sensation og korruption, at de pågældende hold vandt. Gav en logisk forklaring på det.
Mens dit eneste argument var “jamen gode hold taber ikke til dårlige hold medmindre det er med vilje”
Hvorefter jeg endda har nævnt masser af andre kampe til denne slutrunde, hvor gode hold har tabt til mindre hold.

Jeg har på intet tidspunkt sagt, at jeg vidste de mindre hold ville vinde de pågældende kampe du taler om. Og du har stadig ikke kommet med et godt argument for at de større hold tabte med vilje. Alt hvad du har sagt, har jeg og andre egentlig modbevist. Men fair nok, det hele er en stor konspiration, og du har som den eneste knækket koden. Hvis du imorgen er fundet likvideret, så ved vi at FIFA stod bag det.
Skrevet af BryanFury
Det er helt sort at hold der reelt kan blive mestre ryger ud af turneringen grundet at andre hold spekulerer i nederlag til "badebilletter"


Holdene røg jo ud fordi de ikke kunne vinde deres egne kampe? Nu nævner du selv at du så Danmark som en dark horse til at vinde vm, det sker ikke hvis man ikke kan slå Tunesien og taber til Australien
Skrevet af TheMoe
@Ludomania

Hvad er grunden til Spanien taber? Hvem vinder på at Spanien sender en “badebillet” videre?
Skrevet af Ice wallow come
Hahaha av av av Ludomanias teorier bliver bare skudt ned og ned og ned. Smukt at se
Skrevet af Ludomania
De var jo nok bare ikke motiverede ifølge andre teorier. I guder i må tjene millioner på oddset med jeres intellekt :)

Men jeg syntes at det er herligt at Spanien ikke kunne komme i gear igen, de fortjente at ryge ud med deres usportslige opførsel.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Ice wallow come
Hva så Ludomania. Tabte Portugal også med vilje i dag? Hahaha hvornår indrømmer du at de store hold ikke taber med vilje. Underdogs kan jo ikke overraske
annonce
0