Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Aka LarsKrimi
At nogle argumenterer for en efterfølgende straf til Zuniga, er jo direkte grinagtigt! Den slags nærkampe sker i alle fodboldkampe. Det er uden tvivl en hård tackling, som normalt vil give et gult kort - intet andet!

Uheldigt for Neymar...man bliver jo helt overrasket over, at han rent faktisk er kommet til skade denne gang! 9 ud af 10 gange, er det blot usmageligt spil fra galleriet!

By the way: "Svanens død" og efterfølgende rullefald af Oscar i situationen inden, blev da udført til perfektion. 10 point herfra! ;-)

Skrevet af m99
Sjovt, så meget omtale dette får i forhold til Matuidis stempling på Onazi?

Mindst lige så voldsomt, også selvom der ingen brud var på ham.
Skrevet af Martinovic
Måske fordi Neymar er VM´s største stjerne.
Mojn do!
Skrevet af m99
Haha, gør det tacklingen vildere? Eller gør det tacklingen mere synd for Neymar?
Skrevet af oswald
Et brud på en ryghvirvel behøver ikke at være særligt alvorligt, og kan ikke sammenlignes med athave brækket ryggen.

Det kan være en flis der er slået af, og så er det forholdsvis uskyldigt, og i så tilfælde er han nok kun ude i få uger.
Skrevet af Martinovic
Haha, gør det tacklingen vildere? Eller gør det tacklingen mere synd for Neymar?


Du skrev, at det er sjovt så meget omtale, det får.

Og det er nok fordi, Neymar er VM´s største stjerne.
Mojn do!
Skrevet af Clemme_
Den Silva laver på James er da den værste i kampen.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Martinovic
Har du set den, Zuniga laver på Hulk, Clemme?
Mojn do!
Skrevet af ChampZ
Så vil jeg alligevel hellere bides i skulderen..
Skrevet af laCour
jeg forstår ikke rigtig argumentet med "at det er set værre". Betyder det at når det er set værre. Så er det ok at lave noget der er knap så galt som nogle andre har gjort?

Og hvordan kan det komme bag på nogen at det kunne komme et brud, når nu knæet er forrest? Også Zuniga?
Skrevet af TheFischers
Sikke en skam, at Brasiliens nok to bedste spillere ikke får lov at spille den VM-semifinale, som de fleste fodboldelskere formentlig havde set frem til, da de lurede turneringsstrukturen. Nu levner jeg heller ikke Brasilien særligt mange chancer for at slå turneringens måske bedste defensiv. Der er dog stadig masser af kvalitet på det brasilianske hold, så jeg tror sagtens, at det kan blive en underholdende affære anyways.

Håber, at Neymar er klar til opstarten på sæsonen under vores nye træner, så han kan få tid til at blive spillet ind i et potentielt anderledes system og nå at lære sine nye medspillere en smule at kende inden sæsonstart.
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
Skrevet af Sniper79
Hold kæft hvor trist for slutrunden.

Nøj ham Zuniga skal vist gemme sig lidt den næste tid. Føj en svinestreg håber han får en mega karantæne, hans svinestreg er efter min mening noget farligere og mere brutal end det Suarez gjorde.
Skrevet af Acheron 3
Drop nu alle de sammenligninger med Suarez´ bid. Suarez fik en fair straf. Det var trods alt 3. gang på få år at han satte tænderne i en modstander. Normalt er det kun børn der gør noget sådant.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(461354221212)
Håbløst at så mange mener, at taklingen var "ok" og blot til gult kort.
Og nej, sådanne taklinger sker ikke i hver kamp.
Man kommer ikke bare med høj fart, og sætter et knæ direkte i ryggen på en modstander. Man har ingen chancer for at vinde bolden på den måde, og det er selvfølgelig en grim svinestreg.
Dermed ikke sagt, at det ikke sker en gang imellem, men derfor skal sådanne hjerneblødninger straffes hårdt, og rødt kort havde været en selvfølge.

Derudover er jeg dog enig med alle dem, som mener, at Brasilien selv spillede meget hårdt, i særdeleshed overfor James, og skulle have haft adskillelige gule kort inden.
Men det retfærdiggører jo på ingen måde denne aktion.
Jeg så også en nævne, at Neymar selv havde fortjent den (karma), pga. hans tendens til at falde let.
Det er godt nok hovedrystende at der er personer, som ser verden sådan. Man kan håbe, at vedkommende blot synes det var smart at skrive en lille sviner, gemt bag et bold.dk brugernavn, for det er godt nok tankeløst.
Skrevet af Tommeltot
Stop nu jeres volapyk omkring staf for det knæ. Det SKER i alle kampe at spillere kommer alt for hårdt ind i nærkampe.

Hvis man på baggrund af billederne efterfølgene skulle gi straf for det her, skal du fremover igennem alle kampe gi straffe, og i samme omgang skal film jo så også straffes! For det er da om nået lige så ødelæggende som for hårdt spil, og noget som slet ikke høre hjemme i fodbold.

Robben fx. indrømmer han filmer, men får ingen straf.

Burde i ikke i stedet tage jeres barce briller af, og se lidt objektivt på spillet i stedet. Det er en nærkamp hvor han går op og ja han rammer neymar i ryggen men har fokus på bolden. Det er pisse uheldigt og surt for brazil, men helt ærligt så stopper det her.

Skrevet af han_solo
Nu må folk slappe lidt af med sammenligninger med denne situation og Suarez.. Det er jo kun fordi han nu har en rygskade, at folk nu er oppe i det røde felt.

Der blev spillet meget hårdt gennem hele kampen og jeg kan huske flere ting på banen der var voldsommere end dette! Thiago Silva kunne snildt have fået 2 gule kort i den kamp og synes Julio Cesar er meget mere hensynsløs i hans tackling ved straffesparket end dette!

http://www.complex.com/s…dium=social

Prøv engang at se situationen igen, ser den virkelig så slem ud?
Selvføligelig synd for Neymar, men synes ikke der skal straffes bare fordi han har en fysik som en 14 årig dreng.
UTD
Skrevet af laCour
Det jeg kan læse udfra de forskellige kommentarer, så er det ok at skade en spiller når man prøver at nå en umulig bold, men bide DET SKAL MAN FAND´ME IKKE?

Det forstår jeg ikke helt. Min forståelse af fairness og en vis retfærdighed er nok bare noget andet. Jeg foretrækker at se fodbold blive spillet. Ikke skuespil, snyd, uærlighed og mærkelige domme (dommer eller forbund) bliver det man sidder tilbage med.
Skrevet af Bosse1983
Du forstår ikke, at man ikke skal bide?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Miti
Jeg så også en nævne, at Neymar selv havde fortjent den (karma), pga. hans tendens til at falde let.
Det er godt nok hovedrystende at der er personer, som ser verden sådan. Man kan håbe, at vedkommende blot synes det var smart at skrive en lille sviner, gemt bag et bold.dk brugernavn, for det er godt nok tankeløst.


Jeg er én af dem der har nævnt karma.

Det er ikke fordi han "falder let", men alle de gange han har filmet. I min verden så jeg gerne at der blev givet karantæner a la Suarez for lege Hollywood på en fodboldbane. Det bringer spillet i miskredit og er en cancer i fodbold. Ingen af delene har noget at gøre på en fodboldbane.

Og som Søren Larsen sagde i forbindelse med Robben´s filmeri; "Man får bare mere lyst til at sparke Robben(indsæt Neymar) ordentligt ned". Det er ikke en unaturlig tankegang.

Skrevet af Acheron 3
Neymar overspiller som oftest situationerne ja, men når ret skal være ret så bliver der også generelt gået hårdt til ham. Modstanderne er trods alt ikke dummere end at de ved at meget er nået hvis de får stoppet ham. Når det er sagt så er det selvfølgelig mere end træls at se når han spiller svanens død.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0