Snak

Mere indhold efter annoncen

Vred Boilesen: Dommeren var under niveau

Skrevet af bold
søn 21. nov 2021

FC Københavns Nicolai Boilesen var ude med riven efter 1-1-resultatet mod AGF, hvor han kritiserede dommer Jørgen Burchardt.Læs hele nyheden her
Skrevet af ScouserSkibonit
Flot karantæne lige der. Det giver altid karantæne at tale om dommerens fejl eller niveau. Dumt.
LFC - SIK
Skrevet af BoldForSjov
Boilesen skal stikke piben ind. Som han selv siger, er han ikke dommer.
Der var klart straffe.
Brøndby IF
Skrevet af FCK|Morfar
Han skal vel dømme i 2 div eller bare stop helt med at dømme !!!
F.C.København
Skrevet af Slettet(251254220110)
Ikke desto mindre har han fuldstændig ret.
Skrevet af Arnemanden
Der var jo så ikke straffe efter de nye regler som gælder fra denne sæson. Fck spillede for nylig mod et jysk hold som havde hånd på bolden 3 gange uden det gav straffe. Desværre er det eneste man er sikker på omkring standard i danske dommere, at der ikke er nogen standard
Skrevet af DaveEricGrohl
Agf skulle nok have haft et straffespark i første, den her kan jo godt dømmes selvom jeg ikke er fan af hands straffe, bolden bliver spillet med hånden selvom det absolut ikke var forsætligt.

Det der er sjovt er jo at det er den samme dommer der dømte straffe i Parken imod Agf i overtiden i foråret, midt i en periode hvor man bare kunne tyre bolden op eller ned på hånden af modstanderen i feltet og få straffe.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Dr_fulci
Det er også hårdt, når man ikke får et straffespark efter kampen er fløjtet af. Men ja dårlig dommer, han havde ikke kontrol over kampen.
Skrevet af Bødlen1880
Burchardt har altid været ringe, men den største fejl indag, var nu stadig at vi ikke fik straffe i 1. halvleg
Skrevet af PapaD
Dejligt at en spiller tør at udtale sig om det lave niveau af dommere vi generelt har i Danmark
Skrevet af arne0808
Talentløs dommer
Skrevet af Drizzt Do'Urden
Vi bør ikke skyde på dommeren.

Vi bør skyde på de klubber, specielt dem der bruger rigtig meget tid på at brokke sig over dommerne på TV, men som bag lukkede døre i Divisionsforeningen, aktivt bekæmper forslaget om at få fuldtidsprofessionelle dommere i Superligaen.

FCK
Skrevet af JoeCool
Det kan godt være Superligaen ikke rangerer som en af verdens bedste - det gør dommerstanden så heller ikke. Det ville imidlertid være rart med fuldtidsansatte dommere, så klubber, spillere og fans ikke skal holdes for nar af en selvhøjtidelig hat, der har niveau til serie 500 i Nordmakedonien.
Skrevet af Chris1234
Joecool rammer den spot on, men kunne fangrupperne ikke gå sammen om at ligge et pres på det. Dette niveau kan ingen jo være tjent med.
Skrevet af LØMBØ
Hvorfor mener folk ikke der var straffe?
Skrevet af Klausgl
Straffet er tyndt... Men der hvor dommeren for alvor svigter er at han tillader AGFernes evindelige brok, skuespil og brutale spil. Helt vildt med ham botnakken der 2 gange klagede over at blive ramt i hovedet. Selvom han beviseligt ikke blev rørt lå han og udførte svanens død, mens han tog sig til hovedet. Hvad gjorde dommeren? Ikke en skid. Og nej jeg holder ikke med FCK, men AGF´s stil er bare så gennemført usympatisk.
Skrevet af RasLas1997
Ved ikke helt, hvad jeg skal synes om straffet, men Burchardt har altid været ringe.
Skrevet af Bødlen1880
Klausgl: Øøh.. Der kan vel ikke være to meninger om, at det var FCK der spillede hårdest og mest overtændt i dag? Falks gule er orange
Skrevet af Jillionaire
Nu hvor skuffelsen har lagt sig en smule.
I første halvleg dømmer han ikke straffe (helt korrekt), da Andersson spiller videre og tager afslutningen (det var blevet dømt hvis han havde ladet sig falde).

Straffe på Kristiansens arm er yderst tvivlsomt da det ser ud til at Kristiansen header den ned på sin egen arm - der siger de nye regler at der IKKE kan dømmes straffe.
- Så begge situationer skulle ikke give straffe, sådan som seancerne forløb sig.

Og alle de AGF fans der siger at det er karma og fortjent osv. osv. (muligvis), men hør lige på jeres kaptajn som også siger det er et ufortjent resultat.
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Michael0610
Har dommeren ret til at tale til spillerne som andre gør til hunde: PÅ PLADS. KOM HER.
Den mest elendige dommer nogensinde..............
Danmark: FCK, hvem ellers??
Skrevet af AsRambo
Buchart må ha´ en dårlig smag i munden. Han benytter slet ikke sine meddommere, og har på intet tidspunkt styr på kampen. Husk den her dommerpræsrstion - den bliver afgørende.
annonce
0