Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu mener jeg mere Nagelsmann der tuder ;)

Sidste kamp i Dortmund hvor Dortmund tabte 2-3 var der flere store dommerfejl mod Dortmund. I går så jeg ikke nogen. Måske nærmere mangel på linje, men det er heller ikke nogen let kamp.

Synes ikke det første er til gult, når man ser på hvad eksempels Goretzka fik lov til uden at få kort. Det er jo tydeligt at se det ikke er med hensigt ift at Davis altså kommer med hovedet dukket ned bagfra. Jeg synes det er glimrende at dommeren tager et skøn og ikke ødelægger en ellers underholdende kamp.
Dukket ned bagfra?

Dommeren skal ret beset dømme, hvad der skal dømmes og ikke tage hensyn til hverken følelser, fans eller underholdningsværdi.
Ja han kommer da bagfra. Bellingham kan ikke se ham, det er på ingen måder et kort som bare ikke kan diskuteres. Så sjovt man alligevel vælge at tage den som et kampafgørende øjeblik. Hvis vi kigger på gul/rød kort så kunne Goretzka ligeså godt være røget ud.


Men igen. Hvis du synes Bellinghams første gule kort skulle have haft en anden farve, så er der vist ikke nogen grund til at snakke mere. Det kan aldrig blive rødt. Ren tackling, i England var den ikke en gang blevet dømt som frispark. Han løber direkte mod ham, og Bellingham tackler bolden rent.

Måske man som Bayern fan ikke skal råbe så højt op omkring dommeren.
“I England var den ikke blevet dømt” - Og i Sydkorea spiser de ikke kinakål. Irrelevant for selve tacklingen, hvor han kommer springende og rammer Musiala mere end bolden.

Jeg er ikke fan af Bayern, og mener fortsat, at man kan rette en kritik mod kampens dommer, som ikke løftede sin opgave.
Som ikke Bayern fan har du meget fokus på Bellingham og hvordan han altid agerer mod netop Bayern.
Fair nok at mene dommeren tabte kampen, jeg synes også han manglede en linie, at Bellingham rammer Davies i hovedet er dog en sjov fejl at have fokus på.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Selvfølglig har man det, når man er bekendt med hans historik i Der Klassiker. Han kom med voldsomme anklager, som klæber til efternavnet:

https://www.eurosport.com/football/bundesliga/2021-2022/jude-bellingham-hits-out-at-referee-in-astonishing-post-match-interview_sto8658464/story-amp.shtml
Ja, det var også en stor fejl at lade den dommer dømme kampen.
Det har dog ikke meget med sagen at gøre?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Lyt nu til Effe. Han har ret:
Die erste Gelbe Karte für Bellingham war für mich keine, er blockt ja nur den Ball. Zur Geschichte danach meine ich, auch wenn es schlimm aussieht: Es ist ja kein gestrecktes Bein, er will den Ball ja nur rüberlupfen.

Das ist für mich deshalb ein riesengroßer Unterschied, und er zieht ja auch nicht voll durch.

https://www.sport1.de/news/fussball/bundesliga/2022/10/fc-bayern-effenberg-klartext-zu-nagelsmann-und-trainertalent-debatte-lob-fur-bvb-und-aytekin-sport1-kolumne

Men man kunne godt have givet et rødt kort til Sané
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
annonce