Snak

Mere indhold efter annoncen

Wagner: Jeg er den bedste tyske angriber

tir 6. mar 2018
Sandro Wagner mener, at han er den bedste tyske angriber, og han føler sig derfor sikker på, at han skal til VM til sommer.

Læs hele nyheden her
Det er muligt at han har ret. Men det viser bare hvor tysk fodbold er svagest lige nu. De har simpelthen ikke en angriber i absolut Europæisk topklasse. Men hvad gør også det når man til gengæld har så mange kant-/ midtbanespillere til at score målene
SIF * AC Milan * Ajax * Liverpool * Kolding IF
Han er satme ikke bedre end Timo Werner, det er helt sikkert ...
Det er han bestemt ikke i min optik. Timo Werner er langt bedre, og besidder langt større potentiale også. Jeg vil også mene, at en folk som Volland, Gomez og Stindl er bedre. Wagner er på niveau med Nils Petersen og Mark Uth. At Wagner overhovedet kan komme i betragtning som Tysklands bedste angriber siger selvfølgelig meget om de mangler man har og har haft på den position siden Klose...
Buuundesliga über alles...
Tror da egentlig Gomez er den bedste, hvis han er i topform
Ej hør nu.. der er da ingen tvivl om at werner er bedre, men selvfølgelig skal Wagner da med til VM, da det altid er godt at have et stort brød med som indskifter. Forstiller mig at man tager werner, Wagner og så enten gomez eller stindl afhængig af formen.
Har han ikke hørt om sin holdkammerat Thomas Müller??????
Thomas Müller eller André Schürrle vil jeg også mene er gode bud.

Men de er nu alligevel alle langt fra gode gamle Jürgen Klinsmann. Han var klasse :)
I øvrigt skal de lige tilføjes at selvom gomez måske er en lille bitte smule bedre, så spiller Wagner til dafligt sammen med Müller og Kimmich, hvilket altså betyder at de kender hinandens styrker og svagheder bedre end f.eks. Gomez
Müller er blevet prøvet som den forreste angriber og som falsk 9´er på landsholdet. Det floppede fælt. Han er bedst på højrekanten.

Gomez var der ret bleg i Wolfsburg, der derfor skibede ham af sted til Stuttgart, hvor han p.t. nyder succes. Meget sympatisk spiller, men det er på det absolut yderste mandat og wildcard, at han ville komme med.

Timo Werner er desværre meget svingende, men han er nok den bedste tyske angriber, og ham med det største potentiale. Han er fremtiden.

Volland har desværre ikke forløst potentialet og talentet - dog en lidt bedre sæson p.t. en tidligere i Leverkusen. Ham havde jeg høje forventninger til, men han er ikke svaret på angrebsproblemet.

Nils Petersen scorer primært på straffe på et svagt Freiburg Hold. Han kommer ikke til VM.

Meget typisk Wagner udtalelse, han skal skrue ned for charmen. Dog tror jeg, at han ryger til VM, fordi der mangler en fysisk stærk Center forward som ham. Det tabte man EM på.

Ærgerligt at Davie Selke ikke var den ægte vare.
Edge lord
Timo Werner og Wagner i vidt forskellige. Werner er god på omstilling. Han har brug for plads. Wagner vil være den bedste som Tyskland spiller. Kruse og Gomez er også kandidater
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
annonce