Snak

Mere indhold efter annoncen
Syntes det er respektløst når nogle aviser allerede begynder at snakke om hvem Danmark kan møde i en kvartfinale. Wales har gjort sig gjort sig ligeså fortjent til spille den kamp som Danmark har og de har spillere i nogle af verdens største klubber, Juventus, Liverpool, Real Madrid, Manchester City, Tottenham, Chelsea, Manchester United.
Vi har respekt for at Wales forsøgte at vinde, men tabte. Og vi har respekt for at de kom videre fra deres grupperunde. Respekt til at de kan finde ud af at spille fodbold.
Det her bliver ikke en vellykket kamp, hvis vi spiller med MB og YP i front. De har vist at opspil det duer de slet ikke til.

Jeg håber vores kære landstræner er klar i analysen på det punkt!! Vi - VI - kommer til at diktere tempoet i den kamp. Selvfølgelig kommer Wales naturligvis også til at have bolden, men der bliver ikke de dybe rum bag forsvaret i denne kamp.

Åh jeg frygter det værste ...
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
@plastikfan

Så Wales og dk er de 2 dårligste hold i 1/8??
James b

Det er nok mere i betragtning af hvem man kan møde i kvartfinalen. Derfor er det nok den nemmeste vej
Så Wales og dk er de 2 dårligste hold i 1/8??


Ja, for tænk nu hvis Danmark var rendt ind i et verdensklassehold som Østrig, Sverige eller Ukraine? Kampen Sverige-Ukraine ligner en klart svagere 1/8-finale end vores. Men vi skal da ikke klage.

Faktum er, at der nu er 16 hold tilbage. Præcis det antal der plejer at deltage fra start ved et EM.
baseret på de tre første kampe, hvor dk var klart ringest mod Finland også inden Eriksson røg ud, så blover det svært mod Wales. Danmark spiller bedst mod hold der åbner op - lidt ligesom Fcn, Agf med videre hvis man sammenligner med den danske liga, og har svært ved at dirke hold op, der pakker sig - det har alle hold, men nogle hold er bare bedre og dermed også bedre til at åbne defensive hold op, at wales så har kontra spillere af høj klasse gør det endnu mere svært, når det er sagt vil jeg stadig mene at begge hold har fået en god lodtrækning. De absolut bedste hold i Europa vil man helst ikke møde endnu

keg forstår dog stadig ikke logikken mht tilskuere, hvorfor må Danmark have tilskuere med, men Wales må ikke - tilskuerfordelen er jo en kæmpe fordel, der alt andet lige bør gøre at alle de hold, der har tilskuere med i næste runde går videre - alt andet lige
Men hvorfor må det ene hold have tilskuere og det andet ikke?
er corona helt ude af kontrol i Wales/England? og er der i de andre kampe tilskuere fra begge hold eller er det ene hold erklæret hjemmehold i alle kampe og må have tilskuere?
"hvor dk var klart ringest mod Finland".
Aaarhh, ikke helt. Den kamp var da rimelig lige. Hvis man altså ser bort fra skudforsøg som var 2x - 1 i dk favør.

Det er pga. corona i Storbritannien at de walisiske fans ikke må komme med.
@Fig:

Hvordan var Danmark klart ringest mod Finland? Mener du i forhold til kampene mod Belgien og Rusland, så vil jeg da give dig ret i, at Danmark har spillet sin ringeste kamp mod finnerne. Danmark havde dog stadig kampen under kontrol og tillod ikke et eneste finsk forsøg i første halvleg. Og derfor er jeg da også rimelig overbevist om, at vi var lykkedes med at åbne dem op i anden halvleg, hvis spillet var fortsat under normale omstændigheder.

Men hvis du mener klart ringest som at Finland var bedre end Danmark, så har du tabt mig. Danmark havde vel 22 eller 23 skud mod mål, og selvom (for) mange af dem var ukvalificerede og skudt for højt, så havde finnerne trods alt kun det ene, de lykkedes med at sende i kassen. Så hvis din påstand er, at Finland spillede en bedre kamp, så er jeg uenig med dig.

I øvrigt; Hvem er Eriksson?
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
@grumblesnake
Mener du så også at Finland er bedre på papiret?

Ej ved godt man ikke kan forholde sig til den kamp på samme måde, men vi tabte jo altså stadig:^|
annonce