Snak

Mere indhold efter annoncen

Wass: Banen var skræmmende dårlig

Skrevet af bold
lør 16. nov 2019

Det danske landshold var bestemt ikke imponeret over banen i Telia Parken.Læs hele nyheden her
Skrevet af MBL
Som jeg har kunnet se har FCK spillet 7 kampe på den og DBU 2 siden den blev lagt i august... ikke imponerende at de allerede er ødelagt. Den forrige holdt 1! måned...
Skrevet af Wise1964
Har man aldrig overvejet hybrid græs i Parken ? .... den nuværende tilgang virker helt håbløs
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Moto1
Det lader til at DBU igen helt ukritisk har valgt Parken som nationalstadion, trods en faktuel lang erfaring med en yderst kritisabel bane. At vælge Parken med et historiske dårligt græstæppe, virker sportsligt besynderligt og vidner om at DBUs bestyrelse ikke forvalter eller prioritere dette forhold - modsat alle os andre tilskuere inkl. spillerne.
Skrevet af Blokvogn
Når banen er så dårlig, forstår jeg bedre FCK´s spillestil. Forstår ikke DBU ikke stiller krav til banen beskaffenhed.
ACHorsens
Skrevet af Rasbak
At en bane ser sådan ud efter få måneders - godt nok intensiv - brug er beskæmmende og viser jo i al i enkelthed, at den type bane man har anlagt ikke virker overhovedet.

Der er snakket meget om hybrid-græs. Jeg ved ikke så meget om det i forhold til en traditionel "plastikbane" (kunstgræs). Men mener at have hørt at Brøndby Stadion idag er anlagt med hybridgræs.
Åbenbart en stærk naturlig græstype der vokser i et plastarmeret "tæppe"

https://www.kunstgraes.dk/hybridgraes-forside

Mon ikke greenkeeperne i Parken skulle google lidt og udvide deres horisont :-) ?
*
Skrevet af Footboy
Glem hybridbaner, fodbold skal spilles på græs!

Jeg tror det er et spørgsmål om hvor mange ikke-fodbold relaterede arrangementer der bliver afholdt i Parken, og at vi har haft det vådeste efterår i mands minde

Men for dårligt af Parken, som meldte ud hvor god og fantastisk deres nye bane var i sommers, og for dårligt af Dbu som fremviser et dårligere produkt
Skrevet af claush24
Glem hybridbaner

Det er de uenige i bl. a. I Real Madrid, Man u og Brøndby. Landstræneren er også uenig, og ønsker faktisk direkte en hybridbane i Parken.
Vi kom jo fra træningen i Herning, som har lagt en helt ny og fantastisk hybridbane. Vi må have vilje til at få det i Parken også. November er klimatisk set dårlig for at få en god bane i Norden.
Vi må se, om vi kan få en god hybridbane i Parken også. I Dublin skal vi for eksempel spille på en god bane. Vi har spillet på den i Dublin tre dage efter en rugbykamp, og der kunne man ikke se noget, siger Åge Hareide på et pressemøde efter kampen.


Har Møller ret, når han siger:
Det er også hybridbaner, der er på Brøndby Stadion og i Parken - og prøv at tage en tur til England og se på nogle af de baner, de spiller på," siger Peter Møller.

Jeg troede ikke der var hybridbane i Parken?
Skrevet af Djangdjang
Det er en del af planen venner. De skal snart spille mod b*f, og der vil en skodbane helt klart være til FCK´s fordel. Tænk firedimensionelt.

Men bortset fra det. Er der mange her der har prøvet at spille på en græsbane, når det har regnet længe? Det er sjældent at banen stor snorlige efter bare 15 minutters spil.

Men lidt kritik skal der dog være.

”Det er uden tvivl det bedste OG stærkeste græs vi har fået fra Danmark nogensinde" blev der skrevet på FCK.dk den 16. juli i år. Muligvis, men så skal der måske ansættes en ny greenkeeper, der ved hvordan man forvandler sådan noget lækkert græs.
Skrevet af Nicodemus
Parken har over de seneste år haft uacceptabelt mange perioder med dårligt underlag... For et par sæsoner siden, gik en hel ny banelægning galt og alt rådnende... Året før, var der en gødningsfejl, der udslettede græsset.

I Brøndby render vores gamle green keeper rundt... Det var ham der stod bag de priser Parken fik for bedste græstæppe i Superligaen...
Det er ved at være på høje tide med "rettidig omhu" fra ledelsen i FCK!
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce
0