Snak

Mere indhold efter annoncen
@forzahorsens
Ironi kan forekomme?
Dejligt med et ærefuldt nederlag på kun 2-0. Det er altsammen godt nok.
PS. Er der nogen der ved hvor holdet fra pokalfinalen er henne?
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Det er godt tidligt på sæsonen, men OB ligner en nedrykker. Ellers stor jævnbyrdighed i suppen, hvor det er svært at udpege mester og nedrykker.
3 vigtige point. God selvtillid og passion... I dag står Brøndby fint i kæderne. Men savner stadig flere bolde smidt ned bag i lommen og cuttet.
Man skal være bedre til, at trække OB spillerne væk på ydersiden.

Fin opstilling. Oscar meget fin kamp..Det skal nok blive rigtig godt, når Andreas vender tilbage. Men vil nok skubbe Wass længere frem. Men generelt bliver der stoppet for meget op de sidst 20 meter for, at bruge for mange berøringer på vendespillet ind over halvmånen...

OB skal ikke fyre træneren. Jeg holder sku meget af OB egentlig, men denne gang har de ikke en stærk trup. Men de savner off. tilgang. De bakker og og er ikke først på duelspillet og nedfald. De mangler måske energien...jeg håber ikke OB rykker ud..
Men nu er de unge fra vestegnen på vej...Mathias bliver rigtig god.

Forza Brøndby.
Man bliver sku så træt når nogle tosser har valgt at tage et banner med hvor der står 13:12. Sådan nogle fjolser.

On top

Rigtig fik første halvleg syntes jeg hvor Brøndby er klart bedst og syntes Greve gjorde det rigtig godt derinde idag og spillede væsentligt hurtigere end slimane har gjort længe.
Hvad sker der for, at OB´s fans starter med et flag hvor der står 1312. Shir hvor er det et selvmål...

Derudover fedt med en kamp i kontrol, og me det overblik Wass har, så bliver han helt sikkert en kæmpe fornøjelse at se på midtbanen...
Lækker sejr. Fantastisk at se unge Schwartau score sådan et mål, oveni en stærk præstation. Og Wass er jo bare klasse - velkommen hjem.
Brøndby er sponseret af dig og mig. Når du taber, er det da meget rart at vide, at der er andre, der vinder.
REGAMA. Jeg er ikke OB mand. Men det er noget svinderi at dømme den.. Tror aldrig jeg har set et straffe, hvor armen var så langt inde til kroppen. Og ja det ændre ikke en skid for OB. De var elendig, men det straffe må aldrig dømmes, så må VAR vogn gribe ind
Kanon

Hørte OBs træner indspark på spørgsmål efter kampen. Er glad for vores sejr. Syntes også OB træneren gav gode svar. Håber virkelig han lykkes!
Faktisk mest til pudersne d-:
Der var jo aldrig rigtig tvivl om det resultat.

Men inden man nu falder helt i svime over Brøndbys spil, skal man måske også lige huske på, hvor billig en baggrund det foregik.

Det var dog en fornøjelse at se samspillet mellem Wass, Greve og Divkovic - og sikke en hammer af Schwartau. Dejligt mål.
annonce