Snak

Mere indhold efter annoncen

Wass kalder Mortensen klog: Mål hvis han ikke smed sig

Skrevet af bold
man 24. okt 04:30

Daniel Wass sætter ord på Brøndbys annullerede mål, som ifølge profilen kun blev underkendt, fordi Patrick Mortensen var klog og lagde sig.Læs hele nyheden her
Skrevet af Ephedrine
Lækkert at have fået Wass hjem igen, men synes efterhånden han burde lade fødderne snakke for sig.

Jeg er med på at han sikkert bliver spurgt og ikke ligefrem selv ringer for at ytre sig, men så kunne han måske tage en mindre Mourinho tilgang til tingene...
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
Skrevet af BobbySixkiller
Havde glemt hvor usympatisk Wass er! Den udtalelse er dum og totalt ubegrundet. Se situationen. Fjolset havde også lige behov for at løbe ud til AGF fans og opildne dem. Fuldstændig unødvendigt. Der er en grund til, at han ikke havde sine egne fans med! Han må have været rigtig stolt af sig selv efter målet blev annulleret. Måske derfor han har behov for sådan en dum udtalelse.
Skrevet af Cagliari1973
Daniel Wass er ikke bare vildt overvurderet. Han er også dum at høre på.
Skrevet af Randomhero
Men han har jo ret? Ohi smasker ham jo ikke ned med en albue.. Mortensen bliver ramt (let) i hovedet af Ohis hånd og lader sig klogt falde. Havde han kæmpet videre om bolden og tabt duellen efterfølgende, så havde målet stået. Nu blev det annulleret helt korrekt.
Skrevet af Jaaja8000
Det er jo så mindre end man kan anklage Wass for at være, da han løb ned til GF enden og hoverede. Hvor må det være en vild walk of shame at traske tilbage på egen banehalvdel, uden et mål, efter sådan en optræden. Fryd!!

Jeg tænker der blev fløjtet, fordi der bliver lavet et klart frispark. Det er selvfølgelig bare et forsigtigt bud.
Skrevet af simonstof
Sjovt at læse hvordan folk går helt i baglås fordi det er Wass.
Men manden har jo fuldstændig ret. Hvis det havde gjort så ondt så havde Mortensen nok ikke ventet lidt med at smide sig sådan og det er jo ikke fordi han ligger og ømmer sig ret længe. Så han havde sagtens kunne fortsætte den duel og havde han gjort det var målet aldrig blevet annulleret. Hvilket jo bare er det Wass konstatere og siger er fair nok.

Hvad var det Wass gjorde i sin jubel der skulle opildne eller provokere, for det så jeg ikke.
Skrevet af puting kuneho
Simonstof. Hvis det er tilfældet. Så havde dommeren vel givet Mortensen gult for film samtidig med at målet ville have været godkendt
Skrevet af L. White.
Nej Wass, der var mål, HVIS ikke der var frispark først.
Skrevet af Orlaj
"Lækkert at have fået Wass hjem igen, men synes efterhånden han burde lade fødderne snakke for sig."

Det gør han også hvis han bliver fast mand på midten, hvor han er bedst.
Skrevet af Orlaj
Wass har jo fuldstændig ret. Præcis samme episode som Brøndby målmand mod Randers. Han rejser sig, og randers for mål (2-2) i overtid, dommen var, hvis han var blevet liggende, var målet nok annulleret.
Skrevet af Emilfu
Daniel Wass er iøvrigt Nicki Billes fætter.

Karma at han først fejret målet hånende op imod AGFs fans, for efterfølgende at se det blive annulleret.
Skrevet af FriedChickenKentucky
Ok Wass.

Hvad ville så heller ikke være sket hvis ikke Kvistgaarden smed sig så teatralsk?

Skrevet af A.K.M
Hold kæft det er godt set af Wass.. hvis spillerne altid bare spillede videre, ville vi være fri for frispark.. måske også dommere og VAR
Skrevet af TheUnitedWay
Mortensen bliver ramt i ansigtet af en hånd. Det så Redder ikke i første omgang, men i anden omgang giver han altså både frispark og gult kort. At Wass vil brokke sig over det siger mest om ham.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af MadsThomsen
Lige den her hånd i ansigtet er så tydelig, at jeg da vil håbe, at den var blevet dømt uanset.

Men Wass har jo en pointe sådan helt generelt. Vi snakker rigtig meget om spillere der smider sig, filmer osv. Men faktum er jo også, at hvis du ikke smider dig, så får du ikke noget. Hvis du f.eks. bliver holdt tydeligt tilbage af et ryk i trøjen i feltet, så du ikke når bolden, så får du kun straffe, hvis du kaster dig.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af LBOLBO
Maxsø, NF og Wass var alle trælse at høre på efter lampen. Det ville have klædt dem at rose VAR for helr korrekt annullering af mål for klart frispark mod Patrick M istedet for at lukke alt det pis ud
Skrevet af Bløde babser
Men Wass har jo en pointe sådan helt generelt. Vi snakker rigtig meget om spillere der smider sig, filmer osv. Men faktum er jo også, at hvis du ikke smider dig, så får du ikke noget. Hvis du f.eks. bliver holdt tydeligt tilbage af et ryk i trøjen i feltet, så du ikke når bolden, så får du kun straffe, hvis du kaster dig.


Man kan sige der er behov for at hjælpe dommeren med at se hvad der sker.

Det kan da godt være Wass har ret, men han har samtirig en dårlig pointe. Mortensen bliver slået i ansigtet - hvorfor skulle han dog kæmpe for at holde sig på benene for at modstanderne skulle få et mål de ikke havde fortjent?
Det ville da være super skørt og netop fordi det ikke ville give mening er det en underlig ting at fremhæve af Wass.
Men hey, der bliver sagt mange lidt skæve ting før der kommer blot til hovedet. Wass har altid været lidt en farveløs personlighed, så jeg har ikke bemærket der skulle være noget specielt usympatisk ved ham. Det syntes jeg stadig ikke han er. Men han er en dygtig spiller og det er for mig det label der er størst på ham lige nu.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af DenGodeTone
Inden i kommer for godt i gang. så læs lige igen hvad han siger :)

ja der er frispark, der er ikke så meget der. men han smider sig først når han kan se bolden er tabt. det er bare klogt. og der er frispark længere er den ikke.
Skrevet af Soccerjedi
Svært at se det kontroversielle i Wass’ udtalelse. PM bliver ramt, løber videre, konstaterer at det ser skidt ud og lader sig falde. Frispark er fint nok, men det var aldrig blevet dømt hvis han ikke lod sig falde. Sådanne episoder er der flere af i alle kampe hvor en forseelse enten dømmes eller ikke dømmes baseret på spillerens reaktion. Wass konstaterer at det er klogt af PM at lade sig falde, for at gøre opmærksom på en forseelse.
Skrevet af TheUnitedWay
DenGodeTone: Jo men den skal jo dømmes uanset hvad. Og det tror jeg faktisk også at den var blevet. Eller det håber jeg i hvert fald.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce
0