Snak

Mere indhold efter annoncen

Wass med kongemål da Atletico sejrede i testkamp

Skrevet af bold
tor 4. aug 20:57

Daniel Wass scorede et kongemål, da Atletico Madrid vandt 4-1 mod Cadiz i en træningskamp. Læs hele nyheden her
Skrevet af Osteopaten
Såså wass.. gem nu målene til du rammer dk
Skrevet af VikingStar
Deilig mål Wass!

I linken under er annet deilig mål av Moldes Fofana fra i aften. Sjekk ut fra 1:56:00 i kampvideo.
https://www.youtube.com/watch?v=BpjhKNDUlRc
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Latinovikingo
Altså - kommer han til DK eller hvad? Han får virkelig meget spilletid i disse træningskampe. Hvorfor? Kan det være at Diego Simeone har skiftet mening om ham?
Skrevet af jesaustralia
Hva´ saa WASS - Simeone saa ihvertfald glad ud - men maaske er det ikke nok at ku skyde perfekt til bolden som en anden Brazilianer Roberto Carlos i sin tid og mange Brazere for ham :) - Han skal absolut ikke hjem forelobig det ville vaere dumt - han er ikke uduelig endnu. Saadan Wass teknik og klasse.
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Skrevet af FCFCFC
Vil han til VM så blev væk fra dk!!!!
Skrevet af Mazraoui
Han kommer IKKE hjem til DK
Skrevet af Mickey HFH
Håber fandme at Wass bliver i udlandet. Han er en klassespiller og starter for det danske landshold når han er i form. Sgu dårligt for Danmark hvis han tager hjem allerede nu. Jeg tror på hans chance i Atletico, nu hvor han er skadesfri og får en god opstart
Skrevet af Horseman
Det kunne være fedt hvis han overraskede og tog en plads på holdet. Nej han skal ikke til superligaen, det er han alt for god til, selvom Brøndby fans nok håber på det. Så hellere en anden udenlandsk klub, hvor han kan konkurrere på højt niveau. Vi har brug for en skarp Wass til VM.
Skrevet af grumblesnake
Det ville også bare være en god historie hvis han på trods alt ender med at slå igennem i Athletico Madrid. Som prikken over i´et på en super flot karriere.

Det lå også lidt i luften efter de tilsyneladende mistede interessen for højrebacks henover sommeren. For det vrimler jo ikke med dem i truppen.
Skrevet af brugerx
Jeg er enige med jer andre herinde. Han skal blive hvor han er. Var det ikke 3. kamp i træk han spillede for Altetico? Godt nok ikke fuld tid but still.
Skrevet af Lasse599
Hovedrolle?

Gad vide om journalisten ved hvad det egentlig betyder?
At score et rigtig flot mål til 3-0, gør altså ikke en person til en hovedrolle...

Og som alle andre - Wass skal da på ingen måde tilbage til DK endnu - dertil er hans niveau alt for højt.
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af OneLove
Det er da sjovest at få dem "hjem" til Superligaen, mens de stadig kan noget. Jeg tænker bl.a. på en spiller som Jesper Grønkjær i modsætning til Bendtner eksempelvis.

Der kan jo også være noget familie der trækker, når man har været udenlands i så mange år. Det skal nok være sådan noget der trækker.

Jeg håber på en retur, men jeg tror da alle er klar over at chancen ikke er stor. Samtidig har Brøndby bare heller ikke den samme tiltrækningskraft som FCK, når det kommer til at hive dem hjem lidt før tid. Så det skal være bestemt ikke være for det sportslige, at han skifter tilbage til Danmark.
Skrevet af fodboldfan85
Når man ser ham score sådan et mål, alle holdkammeraterne er henne og give ham dum-flade for hans første mål og Cholo står og griner på sidelinjen... Så ligner det ikke ligefrem fordi han er på vej væk.

Bliv og kæmp chancen, han har alletiders chance lige nu op til VM. De kan se, han kan bruges på mange pladser nu og er stærk i La Liga.
Skrevet af rolignu
Haha hvor er i søde fck, fcm, agf og andre superligaholdsfans. I ved hvor meget bedre han kunne gøre brøndby - så selvfølgelig håber og argumenterer i for at han skal blive væk. Selvfølgelig lyder ath mere sexet end bif, men hvor meget spilletid er han virkelig garanteret ved at blive i athletico? i træningskampe får alle spillerne spillertid, så selvfølgelig får daniel det igså. Men hvis han sidder på bænken hele vejen op til VM starter, hvad havde så været bedst for landsholdet. En fast starter og masser af spilletid, eller en bænkevarmer der har set en masse god fodbold, men ikke spillet det. Igen rigtig sød betragtning alle sammen.
brøndby
annonce
0