Snak

Mere indhold efter annoncen

Watford fyrer Mazzarri

ons 17. maj 2017
Watford meddeler, at de skiller sig af med italienske Walter Mazzarri efter søndagens afsluttende kamp mod Manchester City.

Læs hele nyheden her
Åndssvag beslutning af Watford. Mazzari er en glimrende træner og har præsteret så godt som man kan forvente med Watford i denne sæson.
Har skribenten gennemført en journalistisk uddannelse? Der er da vist sket brud på et par vigtige regler her.
Skal man da have en journalistisk uddannelse, for at være skribent på bold?
De har ingen spillestil og han gider ikke snakke engelsk og de har ikke vundet i lang tid så det er vist fair at han bliver fyret
Men de kan vel ikke forvente at slutte højere end de ligger lige nu. Watford er trods alt en lille klub.
Gider ikke snakke engelsk?
Hvor har du det fra?
AFC
@Brarand

Den er god nok. Italienere er jo notorisk dovne og klamrer sig ofte til eget sprog.
Selvom de måske kunne finde på at sige, at de er super gode til sproget, går det tit galt til interviews efter kampene og lignende. Det er også en karakteristik, vi ser hos nogle ungarere.
La prende Vecino.
Galehus ... hold da op!
Nisi Dominus Frustra ...
De har ingen spillestil og han gider ikke snakke engelsk og de har ikke vundet i lang tid så det er vist fair at han bliver fyret

Det er stærkt begrænset hvor mange englændere der er på Watford´s hold så det er næppe engelskkundskaber man bliver vurderet på i den klub.

Jeg kan bare ikke se at ledelsen med rette har kunnet have større forventninger til det Mazzari har kunnet levere med det spillermateriale han har haft til rådighed. Watford har holdt sig fri af nedrykningsstriden og er 2 point fra en 11 plads i ligaen. Jeg synes ærligt talt det er ganske godt gået af en i Prl sammenhæng ny træner.
Englands AGF.
Har som mange andre brugere haft en udmærket karriere i Football Manager. Jeg er ofte langt klogere end både trænere, assistenter, managers og andre med faktisk viden om de fodboldforhold, jeg udtaler mig om.
annonce