Snak

Mere indhold efter annoncen
Ajooba hvad havde du gjort, hvis en idiot tyrede en bold ud mod en bænk sad på?
Mit gæt ville være at konfrontere den pågældende spiller, præcis som tilfældet var med den hollandske bænk og Paredes.
Jeg holdte med Argentina inden kampen, men hold da op, hvor jeg håber de får smæk i semifinalen.
Hids jer ned Ronaldo fanboys. Det gik begge veje. Du kan ikke være et røvhul i 120 min med beskidte tacklinger, provokationer, selv Van gaal før kampen og konstant ævl - for at pege fingre efterfølgende. Holland fik tilbage fra samme skuffe + et nederlag. Tag det som nogle mænd. Det her er VM
Synes folk skal ta’ sig fornøjelsen af en tur til Argentina .. så finder i ud af hvorfor de er som de er👍🏼 Små danske drenge skal dog lige passe lidt på dernede..


Kan du komme med nogle gode tips til hvordan man passer på? Jeg tænker du må have en del rutine i det, og jeg vil gerne til Argentina med mine små børn næste år.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Mon han havde glemt, at han decideret løber med fuld fart ind i Messi, der lige har spillet bolden, og i øvrigt bruger albuen lige ind i ribbenene, som måske kan have irriteret Messi grænseløst - det lignede i hvert fald ikke, at der blev brugt tid og energi på at undskylde efter tacklingen.
Win with Graze
Lose with Dignity
Messi er en svindler.
Der er lagt op til et brag af en semifinale på bold.dk mellem 2 brugere, når Argentina møder Kroatien.

Kenken vs DFS!

Den bliver altså ikke for børn! (eller måske er det lige præcis hvad den bliver..)

Sønderjyske & Hansa Rostock.
Hollænderne er nogle usympatisk fodboldspiller, godt de kan rejse hjem nu.
Nyder virkelig at se de her ronaldo fans hidse sig op. De har intet og kan se deres egen helt rådne op på bænken og give ynkelige interviews med piers morgan.

Messi viser personlighed og flækker igennem. Holland lukkede en masse lort ud o. Ham inden kampen. Nu får de bare igen. Lær at tag det. Messi er kongen. Resten af jer kan tude løs lige så længe I vil. Næste hold der skal flæknes er kroatien. Vinder mentalitet hele vejen. Folk i denne tråd er godt eksempel på dansk taber mentalitet.
Hvilken leder og forbillede. Stort format. Stor fodboldspiller - lille mand. Ronaldo er ikke bedre, men man skal ikke holde hånden over Messi for enhver pris.
annonce