Snak

Mere indhold efter annoncen

Weghorst har fået tillid: Jeg har gjort det godt hos United

ons 22. mar 14:51

Wout Weghorst nyder, at han har fået masser af tillid hos Manchester United, hvor han har været en del af klubbens succes. Han mener derfor, at han har gjort det godt på sit lejeophold.Læs hele nyheden her
Den bedste signing vi kunne få, omstændighederne in mente. Fuldstændig dedikeret, stabil og arbejdsvillig modsat den dovne franskmand, Martial. Jeg kan ikke komme på en bedre og lige så billig lappeløsning (6 mdr. leje) frem mod sommerens signing af Kane eller Osimhen.

GGMU
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Jeg tænker Weghorst er en meget sympatisk fyr, men gjort det godt - det synes jeg ikke. Han kæmper bestemt røven ud af bukserne og elsker at spille for United. Det glæder mig. Men hans afslutninger, hovedspil, evne til fysisk at sætte sig igennem, hurtighed og samspil med de andre er ikke imponerende.
Han er slet ikke god nok til en topklub i PL, det har den første tid i klubben tydeligt vist. På sine bedste dage, kan han lige præcis være med, uden at falde helt igennem. Må være en midlertidig lappeløsning, til man køber en af de store drenge til sommer.
Helt enig KLB
Weghorst har bare ikke PL klasse på noen punkter. Okei jeg kan godt se han kan ta imot en ball som et oppspillspunkt, men i neste bevegelse blir han for langsom og ødelegger offensive flow.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Han spiller som 10 pund pølser - godt det er slut til sommer.
AaB - Man United
Enig med jeres vurderinger.

Det undrer mig, at Ten Hag ikke har benyttet Elanga mere som 9ér. For han har både mere fart og er sikkert også en bedre afslutter end Weghorst. Og mon ikke han havde scoret flere mål end Wouts sølle to...?
Han har bestemt både hjerte og vilje med, men han er altså bare ikke god nok. Fin løsning her og nu men absolut ikke på sigt
Han spiller som det han er. Ikke engang god nok til Burnley i Championship.
Once again, Liverpool remain the only big club on the planet to consistently treat the transfer window like an inconvenience rather than an opportunity to strengthen. #FSGOUT
Elanga så kan man da snakke om en spiller der ikke har klassen
Weghorst har så meget vilje med på banen at det kompenserer lidt for nogle mangler. Han gør det han bliver bedt om uden brok, fin løsning lige nu
Jeg synes ikke han er god nok til at ligge på toppen, han mangler simpelthen at score nogle flere mål. Han er ikke god nok til startelleveren, men skulle man købe den helt rigtige spiller til fronten, jamen så ville Weghorst efter min mening være fremragende at have siddende på bænken. Han giver alt og vil klubben 100% og så forestiller jeg mig ikke at han koster en bondegård.
annonce