Snak

Mere indhold efter annoncen
en joke at personlige man u fejl plus dommer skal forære scum sejren men pyt, de vinder ikke over liverpool alligevel i finalen og hvis de kan bruge kræfter nok på turneringen til at vi overhaler dem i pl så fint nok


Jeg ville tage direkte på skadestuen med så sårede følelser, det lyder kritisk.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Ti nu stille med hvad dommerne skulle have dømt eller ej. Typisk bedrevidende tv seere. Kampen er slut. Og Arse vandt. Videre.....
Til dem der ikke har fattet det: Maria fik gult for film, og derefter direkte rødt for at hive i dommerens trøje. Det sidst giver naturligvis ikke "kun" et andet gult kort.
Flad fornemmelse som United fan.

Vi har så meget boldbessiddelse, ja og hvad så? der bliver ikke skabt noget som helst, og så kan man sige hvad man vil om dommeren, det er ikke ham der ødelægger det. Selvfølgelig kunne det være kampafgørende at ham højrebacken ikke får sit andet gule kort, men det er sku vores egen skyld.

Jeg er træt af at se på Januzaj skal smide sig hver gang han bliver rørt, ja der kunne være dømt et lille frispark UDEN for feltet men at han så løber ind i feltet for at smide sig er grinagtigt. Hvis han bliver på benene er der en kæmpe mulighed for at slå den ind i boksen hvor flere united spillere befandt sig.

Di maria.. torske dumt.

Det er da sjovt som det er Arsenal fans som sidder og kører dommeren op, måske har i behov for at gøre det fordi der var tvivlsomme kendelser.. drop det nu og vær glad for at i er semifinalen, jeg håber i vinder turneringen hvis det ikke skal være en af de små hold!

Sidst men ikke mindt kunne Arsenals fans bestemt lære noget af den klapsalve som Welbeck fik da han gik fra banen. Istedet for at køre på en mand som Van Persie. "Van persie er en cunt der jubler mod sin gamle klub". Hvad er Welbeck så i jeres øjne?

Held og Lykke i kampen om at komme i top 4, United ligger sig ikke ned og der bliver kamp til det sidste!
Fantastisk sejr, og hvor har jeg dog ventet lang tid på lige præcis den sejr. Og kan vi så endegyldigt få lagt det elendige kompleks bag os.
Politik ud af fodbold!
Velfortjent sejr i en framragende fodboldkamp! Kunne snildt have gået begge veje!
The Gunners
Sidst men ikke mindt kunne Arsenals fans bestemt lære noget af den klapsalve som Welbeck fik da han gik fra banen. Istedet for at køre på en mand som Van Persie. "Van persie er en cunt der jubler mod sin gamle klub". Hvad er Welbeck så i jeres øjne?

Af en række årsager kan de to ting slet ikke sammenlignes. Den primære er naturligvis måden, hvorpå spillerne forlod de respektive klubber. Welbeck blev presset ud, imens Van Persie valgte at gå i ryggen på den klub, der havde stået ham last og brast igennem utallige skadesperioder, da han endelig fik noget succes.

Derudover fandt jeg det egentlig nærmere småprovokerende, at Van Persie ikke gad juble. Når man først har valgt at stikke sin klub i ryggen, er det sgu lidt småpatetisk bagefter ikke at ville stå ved det og komme med tamme forsøg på "respekt". Da han så endelig valgte at juble, blev jublen rettet i en hån ud mod tilskuerne. Welbeck valgte at juble sammen med sine holdkammerater over sin vigtige scoring.
alle vil godt have flere mål i fodbold eller undgå at der bliver scoret færre mål i fremtiden, derfor ingen tilbagelægninger til målmanden, angriberen bliver tilgodeset ved at være på linje med forsvaren ved off side, muren skal være 9,15 meter væk og nu bruges spray og så kan det godt undre mig, at man lægger en linje der gør det muligt for en spiller at stoppe en anden ved at hive i skulderen, armen eller hvad man nu kan få fat i? Det virker besynderligt...? Der kan vel ikke være tvivl om at der var straffe til Welbeck og også klart frispark til Di Maria, når man ser den i slow? Nej, vel... Falder Di Maria for let? JA, helt klart. Ingen tvivl om det, men der er frispark. Det undskylder selvfølgelig ikke hans opførsel overfor dommeren.
Nice Mr Welbeck ;-).
"Alle sidder og skriger dive til di maria, men glemmer vidst at ramsey havde fat i hans arm."

Ja uha, hvor han havde hårdt fat...

http://arsenalist.com/f/…a-dive.html


Det var vidst ikke den situation han blev sendt ud for, Geddar ;)
annonce