Snak

Mere indhold efter annoncen

Wenger: God chance for et Arsenal-mesterskab

Skrevet af bold
fre 23. sep 17:26

Den tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger mener, at der er en god chance for, at hans forhenværende klub snupper Premier League-titlen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Careca
Kom så Gunners
Skrevet af Lindhardt
Ja man har lov og drømme men city og spurs ser bare stærke ud især city
Skrevet af MesutCazorla
At der skulle være en god chance, vil jeg nu ikke sige så tidligt på sæsonen. Vi har hverken mødt City, Liverpool, Spurs eller Chelsea endnu, og ret beset kan man jo sige, at vi fejlede vores første rigtige styrkeprøve i form af United.

Det skal selvfølgelig ikke underminere det faktum, at vi har slået hold, der har haft held med at drille City og Liverpool, og det lover jo ganske fint i forhold til måske at kunne snige sig ind i Top 4 i år, da flere af de kampe er nogle, vi nok havde tabt sidstw år, men hvis et mesterskab skal på tale, så vil det kræve, at vi kontinuerligt kan slå ovenstående hold, hvilket vi har til gode at bevise i år.

Generelt tror jeg denne sæson er et år eller to for tidligt, i forhold til virkelig at spille med om et mesterskab, men hvis vi kan slutte i top 4 i år, så tror jeg næste sæson kan blive rigtig spændende.
Skrevet af bruger 150263
City tager den igen i år, desværre. Medmindre Haaland bliver skadet er der en chance.
Skrevet af Ajungsled
Kæmpe Jinx…
annonce
0