Snak

Mere indhold efter annoncen

Wenger: Kæmp videre i Barca, Song

fre 19. apr 2013
Arsenal har ingen planer om at hente Alex Song, som før sæsonen skiftede til Barcelona, tilbage til Emirates Stadium.

Læs hele nyheden her
15 af 31 kampe er da slet ikke så skidt. Han skal nok få mere spilletid, når han lige er spillet ind.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Song har gjort det virkeligt godt den seneste tid. Man må bare se, hvem man er oppe imod på den midtbane. Måske det ville være en god ide, at stille med både Busquets og Song på midtbanen mod BM.
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Det wenger i virkeligheden siger :
"pis af med dig, vi gider dig ikke i arsenal mere"
Arsenal
Det er jo samme sang som med Mascherano. Der hentede Barca også en kvalitetsspiller til den defensive midtbane, selvom de i forvejen havde et sikkert kort i Busquets på den position. Mascherano har til gengæld formået at gøre sig brugbar i det centrale forsvar, hvor han har fået en del spilletid pga. skader til Piqué og Puyol samt som aflastning for sidstnævnte.

Song har vel reelt tre muligheder, som jeg ser det:

1. I første omgang at affinde sig med en bænkplads og begrænset spilletid - primært som indskifter - og forhåbentlig få mere spilletid på sigt.

2. Gøre sig brugbar på andre positioner, f.eks. som back (Essien), i midterforsvaret (Mascherano) eller i en mere offensiv rolle på midtbanen (Yaya Touré). I parantes angivet andre centrale/defensive midtbanespillere, som har gjort noget tilsvarende.

3. Skifte til en klub med fast spilletid i udsigt.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Hvordan i alverden skulle han kunne få en plads på den offensive midt i Barca? Touré kan ikke engang få en plads der.
Yildis - er helt enig i dit indlæg, selvom jeg har svært ved at se song på backen. Man har allerede set ham spille i midterforsvaret for Cameroun og som erstatning i Arsenal. Derudover skal snogs offensive kvalitet ikke undervurderes. Han sluttede af med at være delt nummer fem(baseret på hukommelse, kan også have været seks) på listen over flest assists i PL sidste sæson. Her var der dog også en eminent forståelse mellem Song og RVP. Håber han får succes.
Jeg er helt enig i din betragtning Yildis! At din nr. 1 og 2 så til gengæld kræver både enormt gode præstationer fra Song og samtidig en satsning fra trænerstaben er en anden sag. Især fordi de i Barca ofte hellere giver en spiller fra egen avl chancen før Song på en evt. højreback eller offensiv midt og den defensive midt er Busquets indiskutabel.
moderator
"Derudover skal snogs offensive kvalitet ikke undervurderes. Han sluttede af med at være delt nummer fem(baseret på hukommelse, kan også have været seks) på listen over flest assists i PL sidste sæson. Her var der dog også en eminent forståelse mellem Song og RVP. Håber han får succes."

Læg dertil et hav af kritiske boldtab, der førte til farlige omstillinger, hvilket jeg formoder er noget af det man vil undgå i den defensive del af boldbesiddelsen hos Barca.
https://kortlink.dk/sudv
Ud fra hans kampe indtil videre i FCB, så kører han de sikre afleveringer kombineret med en masse bolderobringer. Han ligger på en afleveringsprocent på 92,4% (højere end Busquets). Han prøver ikke de satsede afleveringer, men måske han åbner mere op for posen.
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
moderator
Det var også det der kendetegnede han spil i Arsenal, da han fik sit gennembrud, og blev en fanfavorit. Og det er imo. det han skal begrænses til.
https://kortlink.dk/sudv
annonce