Snak

Mere indhold efter annoncen

Wenger: Kan ikke forlange mere af Walcott

Skrevet af bold
søn 30. dec 2012
Theo Walcott scorede hattrick i Arsenals 7-3-sejr over Newcastle i går, og manager Arsene Wenger er meget tilfreds med den lille offensivspillers indsats.

Læs hele nyheden her
Skrevet af gunnersgirl
De tre mål kompenserer så også for en ellers elendig præstation i går....... Jeg er ikke sikker på, han skal forlænge!
Jeg kræver flere kampe som spidsangriber værende gode og målrige før jeg tør at sige, vi skal imødegå hans krav
Arsenal FC i mit ♥ Oh, it is summer time! Let us sell our best players...............................
Skrevet af silfver
Helt enig. Folk bliver så let begejstrede. Og Walcotts elendige indsatser er åbenbart visket ud efter hans tre mål mod rækkens pt. næstsvageste hold.

Walcott skal sparkes ad helvede til, hvis han insisterer på at springe lønloftet. For det er i hvert fald ikke en mellemvarespiller som ham der skal udfordre klubbens lønpolitik.

Skrevet af Wormie
syntes altid walcott har været en af de mest målfarlige i PrL.

hvis arsenal ikke vil betale hvad han vil have i løn så kan han bare komme til liverpool :>
Skrevet af stolpesten
Fatter Arsenal fans intet overhovedet.. Der er sgu nok en grund til han ikke vil forlænge kontrakten .. HAN VIL PRØVE AT VINDE NOGET!!!!! .. Og det kommer han ikke til der hvor han er nu...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af forza-mufc
Hvorfor skulle han så til Liverpool?
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Cheveryn
@Stolpesten Jeg håber at det var godt at få det ud af systemet? Har du det bedre nu?

Det må være en langsommelige affære og sidde og vente på at der kommer et Arsenal relateret indlæg man kan komme med en negativ kommentarer på.
Arsenal FC & FC Nordsjælland
Skrevet af Geddar , moderator
Tak stolpesten, for endnu et intelligent indlæg.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af stolpesten
Jeg siger bare at han skal vælge en anden klub, hvis han vil vinde noget... Han har vel ingen titler på cv´et endnu. Og nu er det jo ingen hemmelighed at Arsenal ikke har væltet sig i pokaler de senere år, og formentlig heller ikke i fremtiden...

PS.. Jeg har det altid godt, og jeg kan bestemt også nyde at se Arsenal spille fodbold.. Det er bare sjældent det er værd at kigge på. Så jeg holder mig til de andre storhold når jeg vil underholdes.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Geddar , moderator
Nu du ikke har brugt tid på at sætte dig ind i det, så kan jeg informere om, at forhandlingerne endnu strander ved hans lønkrav, der er lidt højere end hvad Arsenal er villige til at give.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af This Charming Man
@Geddar: Mjah, men virker det ikke bare som et trick for at komme væk? Hvad tror du?
Skrevet af Geddar , moderator
Nej.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af stolpesten
@Geddar

Selvfølgelig er det en undskyldning!! .. Han stiller sig ikke op og siger at han vil væk fordi han vil vinde noget. Så kan man være sikker på at han bliver sat af holdet ...

Jeg tror han skifter inden længe. Det kan sagtens være Liverpool han vælger, fordi han tror på hvad de har gang i nu, og fordi han kan garanteres spilletid ...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Geddar , moderator
Ja, derfor forhandler han.... Hvis han meldte klart ud han ville skifte ville han blive solgt, og han kunne skifte til en anden klub hurtigere.

Og Liverpool? Klubben der er sluttet et pænt stykke under Arsenal de seneste tre sæsoner, og også i denne sæson ligger et godt stykke under?

Kan du evt. fremover forsøge at skrive dine indlæg efter du har trukket hovedet ud af røven?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Winna!
@ stolpesten

Jeg har det altid godt, og jeg kan bestemt også nyde at se Arsenal spille fodbold.. Det er bare sjældent det er værd at kigge på. Så jeg holder mig til de andre storhold når jeg vil underholdes


Så ser du vel aldrig Liverpool spille....

On topic.

Efter et par gode kampe fra Walcott, som faktisk lave en del store fejl i går, og så råber folk at vi skal springe vores løn budget for en spiller som er gennemsnitlig og stadigvæk rammer sit lave bund niveau for ofter.. Seriously come on people!

Og så elsker jeg denne romatiske tilgang til at spiller vælger ny klub med hjerte, for hvis dette var sandt ville Arsenal have et for vildt hold.
Skrevet af stolpesten
Jeg ser tit Liverpool og Arsenal spille, og det er klart mere underholdende at se Liverpool, også selvom resultaterne ikke er der..

Og desuden har jeg ikke mere plads i røven, det er fyldt med Arsenalcrap :)
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Cside
@stolpesten

"Jeg tror han skifter inden længe. Det kan sagtens være Liverpool han vælger, fordi han tror på hvad de har gang i nu, og fordi han kan garanteres spilletid"

....hvad er det Liverpool har gang i...nu?
Collar turned up, back straight, chest stuck out, he glided into the arena as if he owned the fucking place. Any arena, but nowhere more effectively than Old Trafford.
Skrevet af Plasma Amelund
Liverpool har gang i at konkurrere om 10. til 5. pladsen i Premier League. På længere sigt er målet nok at kæmpe med om top fire, men der er ingen der aner om det vil lykkes. Så det vil være lidt af et sats for Walcott at tage til Liverpool. Tror hellere han vil til United eller City så.
Skrevet af Blastino
Jeg tror han skifter inden længe. Det kan sagtens være Liverpool han vælger, fordi han tror på hvad de har gang i nu, og fordi han kan garanteres spilletid ...Hvad har de gang i? Ende længere nede i denne sæson? Ja, det er jo hans ambitioner - Kæmpe om EL pladser. Fedt!
The Gunners
Skrevet af hiatt
stolpesten som Arsenal fan nyder jeg - i modsætning til dig - også, at se midterholdene spille, især Liverpool, fordi det altid er dejligt når de taber. Men jeg more mig også når de ind imellem vinder en kamp. Så tror mange Liverpool fans her på Bold, at nu vender det og Liverpool kommer med i toppen, men når de så taber de næste kampe så hyler du og andre igen. Glæder mig allerede til, at se QPR få en hårdt tiltrængt sejr senere i dag.
annonce
0