Snak

Mere indhold efter annoncen

Wenger: Kun Chelsea har noget at tabe

fre 14. feb 2014
Arsene Wenger presser Chelsea ved at sige, at Jose Mourinhos mandskab er det eneste, der lige nu har noget at tabe i mesterskabsstriden.

Læs hele nyheden her

"- Det handler om frygten for at fejle. Hvis man ikke er med i kampen, kan man ikke tabe, så hvis man siger, at man ikke er med i opløbet, har man intet at tabe" siger Wenger.cand.psych. :-)
Ja, det er noget af en selvtillidsbombe Wenger smider.... ffs
Han mangler lige prikken over i´et, som er det faktum, at hvis Chelsea alligevel vinder mesterskabet, så er det ifølge Mourinho en ekstraordinær indsats, som han i høj grad skal have æren for. Mou burde få uddelt en dummebøde for at have udtalt sig sådan om sit hold med den trup han har.

Tilføjelse: De seneste rigtig mange år har Mourinho ikke trænet andet end de bedste spillertrupper i ligaen. Så ja, en frygt for at tabe er i mine øjne en rigtig analyse af Wenger.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
De seneste rigtig mange år har Mourinho ikke trænet andet end de bedste spillertrupper i ligaen. Så ja, en frygt for at tabe er i mine øjne en rigtig analyse af Wenger.


Skal det nu også ligge ham til last at han bliver headhunted til sine jobs i toppen af international fodbold? Skulle han sige nej tak til stor hold og træne et mindre hold når han nu tydeligvis har evnerne til de store? Nu bliver kritikken da alligevel for latterlig imo.
Chelsea. Punktum.
"Han mangler lige prikken over i´et, som er det faktum, at hvis Chelsea alligevel vinder mesterskabet, så er det ifølge Mourinho en ekstraordinær indsats, som han i høj grad skal have æren for. Mou burde få uddelt en dummebøde for at have udtalt sig sådan om sit hold med den trup han har."

Hvor det står det lige at Mourinho skal have alt æren? Hvor har Mourinho nogensinde udtalt, "Det er min fortjeneste"?. Hvor mange gange har Mourinho derimod udtalt, "Det er min fejl".
Manden har en kæmpe kærlighed til Chelsea. Han gør alt for at skabe fremtidens hold.
Fatter ikke lige hvorfor det er, at alt og her understreger jeg alt hvad Mourinho udtaler skal bruges til egen vindings skyld, eller har en eller anden ekstra ordinær egoistisk bagtanke. Du er fandeme en klaphat og du har virkelig bæmund på, ved at skrive sådan noget pis. Du kan heller ikke sammenligne denne trup med de andre trupper han har haft igennem årene i diverse trupper. Det du skal forstå, er at Mourinho sigter efter fremtiden og udviklingen er i højsædet og CHL er målet. Hvor næste sæson ser han Chelsea som titelkandidater, og vil i højere grad sigte efter og vinde, måske mere end udviklingen af spillerne.
Edinho
Mig bekendt var Chelsea ikke PL´s bedste hold da han startede med at træne dem i sin tid. Madrid er vel heller ikke bedre end Barcelona, og med Inter vandt han en treble med et hold langt over udløbsdato.. Så den der holder da ikke helt vand.
Zeb

Det er ellers det Guardiola altid er blevet kritiseret for. Især af Mou-tilhængere.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
OliveroDelgado

Jeg er delvist enig, men han brugte nu også milliarder i alle klubber - og nu i Chelsea igen. Det gør det nu noget lettere med milliarder i ryggen alle steder.

Men nu skal det ikke blive til en diskussion om han er en god trænder, for det er han utvivlsomt. Men iscenesætte sig selv, det kan han, og er han også i gang med nu. Iscenesætte sig selv til en mirakelmager, hvis han vinder PL, selvom han vel fra starten af turneringen var favorit.

Edit: +1 Wenger!
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
Dejligt med en manager som Wenger i disse tider, hvor spin er på dagsordenen konstant, fremfor ærlige meninger. Det gælder også media. Ikke fordi det er svært at læse mellem linierne, men det ville være fedt hvis ærlighed kom i højsædet igen, såvel som etik og moral.
“I have learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”
Det største Mourinho har lavet, må klart være at vinde CL med Porto. Det er jo ikke et stort hold i den forstand at man får lov til at købe de spillere man vil. I alle de andre klubber han har været i, er penge jo ikke et problem og han kan købe hvem han vil, hvis de vil spille under ham... Han er uden tvivl en god træner men nogle gange tænker jeg at journalister må lave om på hans udtalelser, for så meget vrøvl kan ingen mand da lukke ud:-)
annonce