Snak

Mere indhold efter annoncen

Wenger: Van Persie sagde nej til City

Skrevet af bold
fre 2. nov 2012
Arsenal-manager Arsene Wenger bekræfter, at Robin van Persie i sommer havde muligheden for at skifte til Manchester City, men hollænderen endte som bekendt hos konkurrenten United.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Ferguson41
Ærgerligt for City, når nu bredden i deres angreb er til at overse. Aguero, Tevez, Dzeko og Balotelli er selvsagt ikke nok.
Skrevet af Martinovic
United har Rooney, Welbeck, Hernandez og Kagawa (havde Berbatov). Det er vel også fint breddemæssigt.
Mojn do!
Skrevet af Ferguson41
United har Rooney, Welbeck, Hernandez og Kagawa (havde Berbatov). Det er vel også fint breddemæssigt.


Kagawa er ikke angriber, og hverken Welbeck eller Hernandez er på niveau med nogen af Citys angribere. Rooney er den eneste der kan måle sig med dem.
Skrevet af Coutinho13
Ærgerligt for City, når nu bredden i deres angreb er til at overse. Aguero, Tevez, Dzeko og Balotelli er selvsagt ikke nok.

Haha genial kommentar ! :-D
F.C. Internazionale Milano ( siden Adriano )
Skrevet af phobo12
Selv for Clichy og Nasri må Van Persie fremstå som Judas, så det er klart han ikke turde tage til dén del af byen :P
Holder med Monaco
Skrevet af Poboy
Persie fortæller hvorfor han valgte United:

Everyone knows by now that I’m a lover of football. I’m quite principled in that prospect. It’s always difficult to find a perfect match but I do feel this is the perfect match for me. Man United breathe football. If you look at all players at the club, the stadium and the manager, my choice was made based on those things. When I have to make hard decisions, I always listen to little boy inside me and what he wants. That little boy was screaming for Manchester United.”

"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af kapow
Ja, van Persie har en lille dreng oppe i sig, og han bestemmer åbenbart.
Skrevet af TobiasKM
Er vel ikke så underligt. United med Ferguson har bevist at de kan præstere over en årrække, og Ferguson har styr på hans klub. City, omend kvaliteten i deres trup nok er Premier Leagues bedste, er mere et ubeskrevet blad i dets nuværende form, det er en større chance at tage. Det føles ikke som om at Mancini har 100% fat om tingene, der virker til at være noget mere drama fra alle kanter.

United virker sportsligt som det sikre valg - man ved aldrig helt med City.
Skrevet af Kinkladze
Nu har han jo gennem en længere årrække i Arsenal vænnet sig til ikke at vinde noget. Så nok derfor han vil føle sig mere hjemme i United end hos mestrene fra City :)
Skrevet af Cside
@Kinkladze

...selv en blind høne finder ind imellem et korn!
Collar turned up, back straight, chest stuck out, he glided into the arena as if he owned the fucking place. Any arena, but nowhere more effectively than Old Trafford.
Skrevet af Kampos
Så vidt jeg har hørt fra det engelske havde Van Persies agent lagt et astronomisk kontraktudspil på bordet, som City så kunne sige ja eller nej til.

Men det er selvfølgelig ubekræftet...
Manchester City F.C. I was there when we were shit.
Skrevet af pryds
Det er da forståeligt, når man ser hvad nogle af de andre spillere i man City har fået talt sig til... Vil mene han et bedre end F.eks Tevez, så derfor beder han vel også om det samme hvis ikke mere som ham?
Skrevet af JackWilshere
Der står ingen steder at van Persie sagde nej til City.

De var åbenbart parate til at tilbyde ham £300K om ugen, men ville kun betale £15m. United tilbød £22m, så valget var logisk for Arsenal.
“He may be cast in bronze; but he`s still capable of producing truly golden moments!”
Skrevet af Geddar , moderator
"men ville kun betale £15m"

Så Wenger lyver?

I øvrigt står der da netop, at Van Persie takkede nej.

"Arsene Wenger confirmed yesterday that striker Robin van Persie turned down an offer from Manchester City"
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Razz
Det virker i bedste fald urealistisk, at FFP udfordrede City skulle være villige til at betale en meget høj løn, men en meget lav transfer.

Det er vist en røverhistorie.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af lottomunken
Godt lavet jackwilshere, læs lige overskriften igen...
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Jensjust2
Van Persie - Manchester United LEGEND!
Manchester United Aalborg BK
Skrevet af lassejuulhansen
Nu må man vel bare formode, at Ferguson synger på absolut sidste vers. United har været lig Ferguson i mange år og det bliver spændende at se, hvordan de klarer hans snarlige pension.
Selvom Mancini ikke har fået City til at spille som sidste sæson og ikke har fået startet Silva og Aguero, så ligger de stadig a point med United... Det syntes jeg nu vidner om en vis stabilitet.
Tror RVP indså at han ville være sikker starter i United og kunne risikere rotation eller bænken i City grundet konkurrencen og derfra valgte den "sikre".
Skrevet af Cside
@Lasse

"Tror RVP indså at han ville være sikker starter i United og kunne risikere rotation eller bænken i City grundet konkurrencen og derfra valgte den "sikre"."

-Eller vil han bare gerne vinde titler og valgte derfor den "sikre"....
Collar turned up, back straight, chest stuck out, he glided into the arena as if he owned the fucking place. Any arena, but nowhere more effectively than Old Trafford.
annonce
0