Snak

Mere indhold efter annoncen
@no name

http://www.telegraph.co.uk/football/2016/10/14/jurgen-klopp-hits-out-at-liverpools-festive-schedule-and-aims-di/

Klopp har skam også brokket sig flere gange over jule planlægningen, han er bare mediernes kæledægge, så det bliver sjældent nævnt.
UTD
Wow, nogen der bruger ordet forfordeler korrekt!!
Godt lavet tv2.
Der er en meget stor risiko for at Liverpool kan blive hægtet af her i juleprogrammet. Forskellen er jo ufattelig stor på PL´s førerhold og de nærmeste udfordrere.
Selvom man ikke vidste at Chelsea ville ligge nr. 1 før start, så er det selvfølgelig dybt urimeligt.
Det var da en komplet mangelfuld artikel, hvor kun enkelte af holdenes juleprogram bliver nævnt. Sammenlign nu Southamptons program med det hold, som har flest hviledage. Eller sammenlign alle topholdene. Man bliver jo ikke klogere på problematikken.
Men godt at nogle brugere hjælper lidt til i kommentarfeltet.
Det er da også absurd ringe planlagt i år
Det er jo ikke bolds skyld at folk ikke kan tænke selv. Chelsea spiller idag, d. 31. og så først d. 4.1 kl 21.00. Dvs er har 5 dage imellem hver kamp. Southampton spiller 3 kampe på 7 dage. Det er selvfølgelig underligt planlagt og har intet at gøre med om man ønsker at spille i julen eller ej. Der skal bare være samme krav til alle.
Nu skal man nok lige tænke en ekstra gang på, hvem der "bestemmer" spilleprogrammet i England. I det oprindelige spilleprogram var kampen Tottenham - Chelsea sat til den 2. januar. TV-selskabet har rykket den til den 4. januar, så det er i hvert fald ikke FA´s skyld, at Chelsea måske bliver tilgodeset. Og Chelsea får så en hviledag mindre, inden de skal spille FA-Cup i weekenden 7-8 januar.
Mourinho siger det hvert år. Han bragte det også på banen alle 3 sæsoner i Chelsea når andre hold så ud til at få en lille fordel i programmet, så intet nyt der. Det sker for alle hold. Spørgsmålet er om det havde været et stort emne for ham, havde United lagt på Chelsea´s plads og omvendt.
"Nu skal man nok lige tænke en ekstra gang på, hvem der "bestemmer" spilleprogrammet i England. I det oprindelige spilleprogram var kampen Tottenham - Chelsea sat til den 2. januar. TV-selskabet har rykket den til den 4. januar, så det er i hvert fald ikke FA´s skyld, at Chelsea måske bliver tilgodeset. Og Chelsea får så en hviledag mindre, inden de skal spille FA-Cup i weekenden 7-8 januar"

Præcis. Folk glemmer at det ofte går begge veje og at der faktisk kan være en grund til at kampene er sat som de nu er.

Det er da også fuldstændig grotesk planlægning af juleprogrammet i år.
Jamen tillykke med mesterskabet til Chelsea, hvis de ikke var så godt som sikre i forvejen så er de det da i hvert fald om uges tid.
Audere est Facere
annonce