Snak

Mere indhold efter annoncen
Manchester-klubberne kan jo ikke nås, og Arsenal havde de samme problemer i dag som de har haft hele sæsonen og kan takke RVPs effektivitet og Liverpool´s mangel på samme for at man alligevel får 3 point. Tredjepladsen er en realistisk mulighed, andenpladsen er ikke, derfor er det bedst at Tottenham taber (altså udover at Tottenham er lokalrivalen).
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Prøv vær realistisk freaker din freak. Hold de tåbelig kommentar væk
En must have udgivelse - Mere sjov i skak Af Henrik Mortensen.
hvis nogen skriver en tåbelig kommentar må det da være dig. jeg stiller bare et ? jeg er ikke fan af arsenal men hvis jeg var vil jeg da gå efter toppen og om men bliver 3 eller 4 vil være lige meget også selv om i gerne vil foran spurs.
@usu

Hans kommentar er ikke mere latterlig end den du lige har fyret af. Med hensyn til at købe helt nyt hold er det jo ikke altid løsningen. Du kan jo ikke købe et helt nyt hold og få dem til at spille gudebold med det samme.
Det er da overhovedet ikke ligemeget om man bliver nummer 3 eller 4 idét 4 pladsen skal ud og spille kvalifikation om at komme med i Champions League...

Fortsat god lørdag aften! :-)
Har du hørt ordet ironi. Er fan af Arsenal tror du jeg går ind for man bruger masser af penge ?

For at være lidt saglig så du forstår noget freaker. Hvis ligaen lige var startet så jo, så havde vi gået efter 1 pladsen. Men i og med begge manchester hold er langt foran, bliver det en rigtig svær opgave. Men 11 kampe igen og City der er oppe på 66 point og vi har 49 point, og en point maksimum på 33 point tilbage så kan du selv se det regnestykke. Og City smider ikke bare 20 point væk.
En must have udgivelse - Mere sjov i skak Af Henrik Mortensen.
Den eneste grund til at Torres og AVB stadig er at finde i klubben må være de knap 100 mio. euros man har brugt på dem.
http://i49.tinypic.com/168tz48.jpg
USU

Fortjener han ikk flere chancer? manden fik et kvarter idag hvor hele holdet stank. Hvordan kan du blive ved med at give manden skylden og tro han bare skal komme ind og banke et 40 meter langskud i kassen? For det skal han jo når Chelsea ikke kan spille sig frem til chancer. Nu må den hetz sku stoppe
Come on you Baggies...
Brætmand

Forstår ikke hvad du mener ? Hvornår har jeg nogensinde udtalt at Torres ikke fortjener flere chancer, andet end i den her tråd nu.
Og en angribers job er at scorer det jo pisse sørgeligt det der sker for ham, men det da ikke på nogen måde acceptabel hans spil. Især når man tænker hvor meget han render og får i løn.
En must have udgivelse - Mere sjov i skak Af Henrik Mortensen.
annonce