Snak

Mere indhold efter annoncen
Chelsea er til grin intet mindre . AVB ryger senest efter at Napoli med lethed sender det her håbløse hold ud af CHL .
Den mand skal ud. Han overtog et tophold og har tryllet det om til et midterhold...
Chelsea FC siden 1995
hold kæft hvor er det en fantastisk weekend.. masser af penge tilbage fra Skat.. Arsenal vinder og Liverpool på to kasser af Captain Vantastic, chelsea taber til WBA.. så mangler vi bare Tottenham taber imorgen til united.. :D Chelsea har godt nok set skidt ud i lang tid..
Credit where Credit\'s Due https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/486859_538169346224109_820100483_n.jpg
Fuldt fortjent! Chelsea er færdige i toppen af engelsk fodbold.
Messi = GUD Ronaldo = En fodnote i historiebøgerne
Fuck hvor det vigtigt!
The Gunners
Wauw..
Kan som Chelsea fan ikke rigtige sige jeg er skuffet, ikke mere. Det burde man ikke kunne være mere efter alle de skuffelser vi har set..
Da jeg hørte, at Chelsea ville få AvB blev jeg glad, for jeg troede han ville få Chelsea til at blive det gode gamle hurtigt spillende Chelsea hold.
Nu ønsker alle ham jo ude, har han ødelagt klubben eller er det spillerne??
Arseanal´s lucky day.
BK Frem Liverpool \"Vi bytter aldrig traditioner ud for millioner - så vi si\'r pænt nej tak, til tanker om fusioner\" Altid for æren. Aldrig for magten.
hvorfor vil flere arsenal fan have at tottenham taber til united? det må da være vigtiger de vinder over united. eller går arsenal fan kun efter en 3 plads?
Gode gamle hurtigt spillede Chelsea hold? Var det før 03/04 eller mener du lige efter de lige brugte flere milliarder. Bare smid flere penge så kan det gå ligeså hurtigt du ville have det skal gå.
En must have udgivelse - Mere sjov i skak Af Henrik Mortensen.
annonce