Snak

Mere indhold efter annoncen
brætmand:

Der er overhovedet ikke tale om hetz.

Jeg var fuldstændig tosset med Torres i hans storhedstid i Liverpool, han var verdens bedsteangriber efter min mening. Men det er 2-3 år siden han sidst har vist sig fra sin stærkeste side! Manden har fået mange, mange chancer uden at levere. Det startede i Liverpool og har fortsat i Chelsea i 13 måneder. Manden er et flop, punktum! Desværre.
Jeg synes bare ikk det er hans fejl at Chelseas hold spiller som en flok nødder!! Hvis Torres spillede for hvilken som helst anden klub eller for Chelsea hvor det kørte for dem, så ville han ikke være et flop. Synes Self ikk han har været ligeså god som en gang, men han er stadig klasse og han er fanama en af de eneste der kæmper når han endelig får spilletid. Han prøver i det mindste, mens de andre idioter bare hæver deres løn og ter sig som små børn!!
Gode gamle hurtigt spillede Chelsea hold? Var det før 03/04 eller mener du lige efter de lige brugte flere milliarder. Bare smid flere penge så kan det gå ligeså hurtigt du ville have det skal gå.


Ca. den samme periode som Arsenal ikke har vundet et mesterskabet.

Utroligt som en Chelsea artikel kommer til at handle om Arsenal.

Utroligt holdet ikke kan skabe chancer og ikke kan presse et hold som WBA. Totalt fantasiløst og ineffektivt spil de viser. Mit blå-hjerte er bristet.

Under Mourinho var vi taktisk dygtige og effektive. Under Ancelotti spillede vi i perioder sprudlende bold og var til tider nærmest magiske.

Under AVB startede det da også udmærket, men konflikterne i omklædningsrummet eller bare manglende fokus fra de etablerede spillere, slog til i juleperioden og har varet ved ligesiden (hvad det præcist er, er svært at sige). De første 15 runder havde vi vundet 2/3 af kampene (V-10 U-1 T-4), hvor det eneste overraskende resultat var nederlag til QPR. Efter sejren mod City, starter rædslen, hvor vi de sidste 12 runder kun har vundet 1/4 af kampene (V-3 U-6 T-3). At fyre AVB vil ikke hjælpe os, en ny træner hjælper ikke på de spillere som er udkørte. Altså vil den nye træner overtage det samme spillermateriale og de samme problemer. Vi må bare holde sæsonen ud, og håbe at EL er godt nok til os næste år, hvis vi kan holde placeringen.

Nu gælder det bare om at få overstået denne sæson, sende de gamle stjerner videre(eks. Drogba, Malouda, Kalou) og give andre valget mellem bænken eller at smutte (eks. JT, Lamps) og bygge holdet op omkring nogle af de unge talenter og hente et par etablerede spillere midt i 20´erne.

Vi bliver nødt til at holde hovederne kolde og være tålmodige.
CFC25
annonce