Snak

Mere indhold efter annoncen

West Ham sled en sejr i hus mod Billing og co.

Skrevet af bold
man 24. okt 20:56

West Ham vandt med 2-0 over Bournemouth med Philip Billing fra start på et mål af Kurt Zouma lige før pausen og et mål af Said Benrahma lige før lukketid.Læs hele nyheden her
Hokus pokus - Mike Dean i fokus. Nu i VAR bussen
Skrevet af Hammers/VB
Rart at se WH jagte mål nr. 2 - dog uden at være overbevisende.. Og de dér bold til hånd straffespark- jeg blir aldrig tilfreds med dem..
Skrevet af Boleyn Ground
Dominerende indsats, men jeg havde været forbandet hvis jeg var AFC fan. Crazy VAR.

Rice er bare for f*cking vild.
Esbjerg fB West Ham United
Skrevet af Søløven
En af de kampe, hvor analysen hos de negative fans sikkert er, at Bournemouth bare var dårlige. Dominerende indsats af WH i 70 min, men hvor de afgørende løb i boksen dog skal blive bedre. I så fald havde vi vundet 5-0. Dog meget nervøst til sidst, men sådan er det jo desværre ofte når man virkelig har brug for de tre point. Rice fantastisk på den defensive og Benrahma med en spilleglæde, som man kun kan elske og beundre
Skrevet af Jogabonita
Nej hvor er jeg træt af fodbolden og dens teknologiske udvikling samt manglende forståelse dommernes side! Hvordan i helvede kan de dømme mål på den første scoring ? Den rammer jo hånden og ændre total retning, så der sker en ny sekvens som west ham udnytter - bolden ville jo aldrig komme derhen, hvis han tæmmer bolden!

Det er ved at være en farce og der bliver dømt i øst og vest.

Jeg frygter til VM når de ikke europæiske dommere skal dømme bold til hånd osv. det bliver en farce uden lige, da de europæiske dommere ikke engang kan finde ud af det.

Man bliver sku træt af det!
Skrevet af Kenned666
Jeg er West Ham fan. Hvor er det vanvittigt at mål 1 kan stå.
Hvis VAR skal være relevant, skal det være objektivt.
Det er så trættende, at se det blir brugt subjektivt, og derved afvigende.
annonce
0