Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Søløven
Godt at høre, at du havde livescore app´en åben Kapslock. Gad vide, om der er ret store chancer, som ikke munder ud i et skud? Eller de tæller ikke i app´en, så de tæller heller ikke i virkeligheden?
Skrevet af 2-0sværføring
@hvorfor ikke

Gå i seng, det er skoledag i morgen
YNWA
Skrevet af Slettet(101631231501)
Søløven

Jeg havde kampen åben på TV. Med din logik skulle Liverpool have scoret 15 mål. Det ved vi jo begge, at Liverpool selvfølgelig ikke skulle, præcis som vi begge ved, at West Ham så langt fra havde chancer til at score 4-5 mål. West Ham greb de chancer de fik og scorede på dem, og løb afsted med et flot resultat.
Skrevet af Forevergreen69
@kapslock

Selvfølgelig forventer man ikke at scorer på alle sine chancer. Derfor er jeg også fint tilfreds med 3 pinde, og 3 point, men at påstå at West Ham ikke havde chancer til 4-5 mål er selvfølgelig faktuelt forkert.
Skrevet af Søløven
Hmm. Nej. Liverpool var ikke ret farlige i løbet af kampen. Jeg vil kalde det ret farligt, at være i kontra 3v3, 4v4 - også uden en afslutning. Det er vi så ikke enige om og det er fair nok. Men statistik argumentet er trættende og det holder slet ikke vand i dag
Skrevet af Slettet(101631231501)
Det virker voldsomt at påstå, at man kan score 4-5 mål, fordi man ender i en 3v3 eller 4v4 situation, det er lidt at sætte tingene på spidsen, især når det ikke endte ud i decideret chancer.

Bruger man den logik, så har alle hold, som møder Liverpool chancer til 4-5 mål, for det er sådan Liverpool spiller, med en høj forsvarslinje og risikobetonet spil, hvor man bliver fanget på kontraløb. Det har gjort sig gældende i hele sæsonen, at man spiller med (efter min mening lidt for) offensive backs og en (for) høj baglinje. Så der opstår kontramuligheder til alle, som møder Liverpool. Liverpool havde flere og større chancer, men sådan er fodbold og som jeg skrev, så fortjener man ikke at vinde, når man lukker tre mål ind. Det handler om at være skarpest og det var West Ham. Men chancer havde Liverpool flest og størst af.

Men en fjollet og ligegyldig diskussion. I fik tre flotte point og Klopps drenge må også bare kigge indad og hjem på træningsbanen og arbejde på defensiven. Den var ikke god nok i dag, præcis som, at den haltede mod Brentford og Brighton. Det må man forsøge at lære af og rette op på.
Skrevet af guldhammeren
Tåbelig dommer, der var både frispark til Allison, og rødt kort lige efter til West Ham.
Always In My Heart. LIVERPOOL FC AAB Y.N.W.A.
Skrevet af hvorforikke
FalconLFC
mere håbløst så mange Liverpool fans ser det til et rødt kort
Skrevet af Forevergreen69
@kapslock
Jeg er sådan set enig i at det er en lidt fjollet diskussion, men det forekommer mig at det var dig selv der startede den? Jeg taler ikke om 3 mod 3 eller lignende. Rice har et hovedstød på overliggeren som Allison slet ikke reagerer på. Antonio har en friløber hvor han får én rigtig dårlig berøring, der ellers havde sendt ham en mod en med Allison. Bowen har en i feltet hvor det kun er en lang tå fra VanDijk der forhindrer frit skud fra klodshold, og der er helt sikkert flere jeg ikke lige husker.
Skrevet af Deutscher
For mig, en Liverpool-sympatisør, er dette resultat ikke godt, men jeg er afslappet. Liverpool bliver nå Champions League-kampagnen for næste sæson og 2023, han vinder ligatitlen.
Jeg kommer fra Tyskland og jeg også bor i Tyskland.
Skrevet af hvorforikke
2-0sværføring
ja ja tør dine øjne i var bare ikke bedre idag
Skrevet af JesusChrist
Fryd. Liverpool er et tegneseriehold
Skrevet af Smör40
Jesus:

Ja vi har godt nok været til grin i lang tid i modsætning til andre hold, det har været rent held de point vi har formået at ku skrabbe sammen indtil videre.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Iskoldere
@Pegefingeren

Jeg vil blot gøre dig opmærksom på, at i en gennemsnitlig fodboldkamp er bolden i spil i mindre end en time (60 min).

Så hvis du virkelig gerne vil have, at det skal spilles bold i 2x45 minutter, så snakker vi altså om en seriøs mængde tillægstid :-)

Det gode er, at du helt sikkert har ret i, at bolden nok ikke var i spil i 10-15 minutter i anden halvleg.
Skrevet af bruger
Fryd. Liverpool er et tegneseriehold


Har lige læst at det var første Liverpool nederlag siden april måned hvor de tabte til Real Madrid. Er du gal du har ventet længe på muligheden for at skrive dit velformuleret indlæg.
annonce
0