Snak

Mere indhold efter annoncen

West Ham var for stor en mundfuld for Silkeborg

tor 27. okt 20:50

West Ham sad på spillet og vandt fortjent 1-0 over Silkeborg. Jyderne kan dog stadig selv afgøre deres Conference League-skæbne. Ét point i næste uges kamp mod Anderlecht vil være nok for Kent Nielsens tropper. Læs hele nyheden her
Well well well well, det si’r sig selv….
Spot on: hæderligt nederlag. Matchbold mod Anderlecht!
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Endnu engang røvrendt i ECL af en dommer der ville afgøre kampen selv. Fair nok hvis de have basket os med 3, 4 eller 5. Men slukkede sgu efter at de blev sat igang af det latterlige straffe - det er sgu mere end man kan holde ud efterhånden. Med lidt mere dommertække så var vi allerede videre fra den gruppe og det har intet med i aften at gøre. Nu må vi bare vise at vi har fortjent at gå videre ved at nappe Anderlecht i den sidste kamp.
Silkeborg IF & Leeds United
Ærgerlig måde at det blev afgjort, men West Ham havde også gode muligheder for at udbygge føringen. Med Brink, Sonne og Engel kunne det måske være gået anderledes.
Man kan i hvert fald takke FCSB for at spænde ben for Anderlecht, så nu skal der bare en uafgjort til.
Godt nok fesne fans Silke havde slæbt med sig til London. Der går lidt for meget sejler op af åen i den - i modsætning til Viborg.
KatarinaMariaSofia
Godt nok fesne fans Silke havde slæbt med sig til London. Der går lidt for meget sejler op af åen i den - i modsætning til Viborg.


Sjovt nok hørte vi, at Silkeborgs fans overdøvede hjemmeholdets!
Med olé-råb… come on.
KatarinaMariaSofia
Hvad skulle de have sunget?
Silkeborg IF
Søder er så sej, at han bedre end alle andre ved, hvordan man gør, hvis man er rigtig fodboldfan. Så lad ham nu bare fortælle videre - jeg vil også gerne være ægte.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Bare dejligt!
annonce