Snak

Mere indhold efter annoncen

Wichmann: Det er den sorteste dag næstefter nedrykning

Skrevet af bold
man 31. okt 11:43

Kolding-cheftræner Kristoffer Wichmann lagde ikke skjul på den store skuffelse efter 0-1-nederlaget til Aarhus Fremad. Det var den sorteste dag næstefter Kolding IF's nedrykning.Læs hele nyheden her
Skrevet af Mik123
Nu tager Kristoffer Wichmann heller ikke nederlag særligt pænt
Skrevet af Bugen
Bare rolig.... Der kommer mange flere "sorte" dage for Kolding IF.
Skrevet af Aarhus F.yren
Pindsvinefodbolden tabte i lørdags, dejligt
Skrevet af Florafobi
Når man tænker på hvordan Kolding IF har udviklet sig de seneste år, i positiv retning vel og mærke. Så er det resultatmæssigt en mindre katastrofe kurs som klubben og Divisionsholdet nu har sat.
Kan ikke helt gennemskue klubbens filosofi, om det er Wichmann, der har fået implementeret denne vanvittigt triste måde at spille fodbold på, eller om han decideret er ansat til det, er det store spørgsmål ??
Bevares, Wichmann har man tidligere kunne se udtale, at det er et spørgsmål om tid, inden for når først spilsystemet ligger under huden på spillerne, kommer resultaterne også.
Det kan være han får ret, for uden tvivl, så er og bliver han aldrig fyrings truet.
Men hvor mange fodboldhjerter holdet og klubben vinder, ved at praktisere den form for fodbold, som spilles i Kolding nu, det er så et helt andet spørgsmål.
For selv om den gode Wichmann gang på gang italesætter måden som Kolding spiller på, som Koldings dna -Så er det i hvert fald så forkert som noget kan være.
Skrevet af spillernesstemme
Wicmann praktisere den værste form for fodbold. Den ene lange bold efter den anden bliver høvlet frem. Midtbanen får da hold i nakken. De har verdens bedste bane men de kan ikke spille på den...Hver gang de taber har de spillet fremragende og det er bare uheld at de tabte....kig nu indad. Man har et fremragende fodboldhold, men man vælger at spille som noget der ligner et nedrykningstruet Brabrand hold...en hver med lidt kendskab til fodbold griner af Kolding...men Kolding synes selv de gør det fremragende. Man har et kæmpe budget og køber endda spillere, men så længe man spiller som man gør, ja så kan de da købe lige hvem de har lyst til og det hedder stadig 2. Division...der mangler selvindsigt, fodboldforståelse og ledelse i Kolding.
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
spillernesstemme.
Er helt enig med dig. Vores varemærke har i mange år været at spille bolden og ikke losse lange bolde der intet fører til..
Skrevet af Florafobi
Rigtig fint beskrevet af spillernes stemme.

Uanset hvilke spillere, det lykkes Wichmann og co. at lokke til trekantsområdet, vil dette forfærdelige spil, ikke kaste de nødvendige point af sig.
Og samtidig skræmmer det folk væk fra stadion, da det simpelthen er så ulideligt at se holdet spille, det nye " Wichmanndnakif " spil.

Bliver rigtig spændende, at se hvad der sker, når engang man nede på Marcus alle´, vågner op fraTornerosesøvnen, og får evalueret sig frem til, at man ude på et skråplan.
Skrevet af MetteR
Super godt skrevet.

https://zone-offer.com
Se dagens bedste tilbud
annonce
0