Snak

Mere indhold efter annoncen

Wichmann og co. henter hurtig back i Dalum

tir 26. jul 12:47

Kolding IF skriver under med Markus Bay Jensen, der senest har spillet i Dalum, og Kristoffer Wichmann glæder sig over tilgangen. Læs hele nyheden her
Den 15.-16. spiller fra Dalums divisionshold der forlader skuden på få uger.. Det ser ikke lovende ud.
Godt med konkurrence om backpladserne i Kolding -
Hej Birger du har helt ret
Dalum har mistet 15-16 spillere alle af divisionsklasse. Det er den nye bestyrelse med den enerådige nye formand i spidsen, der er skyld i det.
Det er en bestyrelse der KUN vil ungdommen og hvor deres egne sønner spiller i u15
De fatter ikke vigtigheden af et divisionshold
Og skærer al løn væk så spillerne selv skal skaffe deres egne sponsorer og så spidse dem af med en træningstur i Tyrkiet
Totalt naivt.
Truppen er så tynd nu at det at undgå nedrykning vil være en sensation.
De leder efter spillere, men nu er det for sent
Formand Brian Bundsgaard og hans 4 nikkedukkker fyrede alle omkring 1 holdet bl.a. træner Carsten Hemmingsen pga dårlige resultater hvilket er totalt mangel på respekt
Holdet blev nummer 5 og vandt 5 af de sidste 6 kampe
Jeg kunne skrive meget mere uddybende men det vil jeg ikke kunne gøre i denne tråd
Der er kun en løsning ud ned børnebestyreksen og så få en bestyrelse der vil noget for HELE klubben
Bold burde prøve at få fat i kong Brian
"Bold burde prøve at få fat i kong Brian"

Bold interesserer sig ikke én millimeter for 2. Div...
@Os der vil Dalum

Ja, det er simpelthen så trist at se på. Jeg tror heller ikke, klubben overlever. Nu bor jeg ikke længere i Odense, så kan ikke følge 100% med, men hvor mange spillere er hentet ind, 2 stk. som Næsby ikke kan bruge? Det er nok lige få nok, når man sender hele divisionsholdet videre.

Og nu spiller man så sin første træningskamp, sådan lige før sæsonstart. Dalum plejer ellers at spille 6-7 træningskampe, så man er klar. Ikke denne gang antageligvis!

Carsten Hemmingsen var noget af det bedste, der var sket for Dalum i mange år. Tillykke i øvrigt til Slagelse med oprykning tilbage i 3. division (er jeg ret overbevist om).
Ja, som du skriver, så er det en sensation, hvis Dalum undgår nedrykning.
Få den bestyrelse ud med det samme, tak!
Jeg kan godt følge jer men jeg tror at en gylden mellemvej nok havde været vejen frem. Jeg kender det ikke indgående 100%, men af hvad jeg har hørt og kunne læse mig frem til, så var klubben kørt økonomisk i sænk af den gamle bestyrelse med dbu formanden i spidsen. Den nye bestyrelse er så kørt ind med fokus på at allokere så meget økonomi væk fra førsteholdet som muligt, dog med den undtagelse af en ungdomssportschef blev "forfremmet" til seniorsportschef uden nogen som helst erfaring og uden fingeren på pulsen. Med det samme blev der lovet guld og grønne skove om at de kunne holde på spillerne og hente en masse i OB, selvom mange vidste at dalumspillerne allerede var væk og det samme med OB spillerne. Samtidigt ansatte den nye sportschef sine kammerater som divisiontræner, assistenter og fynsserietrænere, hvoraf ingen har den nødvendige erfaring eller netværk. Nu har de hentet alle de kasserede U19 dimittender fra Næsby, som måske var lovet en ydreplads i næsbytruppen og spilletid i serie 2. Så det har nok ikke krævet meget overtalelse når de kunne få lidt lommepenge og divisionskampe på cv´et i Dalum. Som i rigtigt nok siger, så ryger Dalum nok ned med et brag.

Umiddelbart virkede det nødvendigt at redde den blødende økonomi, men det havde nok været bedst at få nogle folk ind med erfaring fra divisionsfodbold til varetage førsteholdet, så det ikke virker så useriøst som det gør nu. Eftersigende kan nogle af de få tilbageværende og endda nogle af de nye nå at smutte igen inden sæsonstart, da de allerede nu kan se hvor pilen peger hen, da de var blevet lovet at Dalum ville stille et divisionshold med niveau. Det er gået op for flere at de blev ført bag lyset i de indledende samtaler med sportschefen. Vi må se hvad det ender med.
annonce