Snak

Mere indhold efter annoncen
Denne sag er yderligere en i rækken af pinligheder. Mange blågule har slugt det råt, forstår ikke der ikke skal mere til.


Ved godt det er for meget at kræve af en Aaber da den trofaste fanmentalitet aldrig rigtigt har indfundet sig i Aalborg....

Det er ikke et spørgsmål om at sluge det råt - det er et spørgsmål om loaylitet! Polakken køber under en måned før skiftet til FCK 5 "Aldrig Alene" støttetrøjer og erklærer sin livslange kærlighed til Bif for så en måned senere at skifte til FCK. Dette vil naturligvis ALDRIG blive tilgivet og gør omvendt at han aldrig bliver accepteret 100% af FCKs S12!

De FCKere herinde på bold der bare skynder sig at omfavne en Judas er mest af alt blot ægte medløbere der aldrig selv har været en del af fanmiljøet og som er utilfredse med at EB lukkede nationen!...

Spørg enhver ægte FCKer hvad deres holdning ville være hvis Delaney eller Corner pludselig dukkede op i en smuk blå&gul trøje?
Hvis nogle af de to har solgt deres privatliv for penge, er det da polakken. Der er en del steder i København han ikke kan vise sig. Eller rettere sagt der er kun få steder han kan gå frit rundt.
Sjovt som alle fuldstændig afviser at Fiskers historie kunne være rigtig. Jeg mener hvis Fisker ligefrem flygtede i den anden retning, hvorfor i alverden tager han så barnevognen med ? Jeg er villig til lade tvivlen komme Fisker til gode i den henseende selv om det ser mærkeligt ud.

Du kan godt selv se det lyder mærkeligt hvad Fisker siger men alligevel vælger du at tro på det. Fair nok..


At Fisker kalder Wilczek for polakken tager jeg som ren banter mellem Brøndby og FCK, eller rettere efter Fisker ikke er i Brøndby længere en Brøndbyfan og FCK. Det er fair nok. Når man foretager "det forbudte skifte" må man regne med noget røg.

Er Fisker Brøndby fan?
Når man stikker af fra en man driller på internettet, må man kunne regne med noget røg...

Fisker bestemmer vel stadig selv hvad han lægger op på instagram. Så længe kone og børn ikke føler sig udleveret og familie er ok med det, er det også ok med mig.

Wilceck bestemmer vel selv hvilket kontrakt tilbud han tager imod, så længe hans kone og børn er ok med det??

Jeg ved ikke om Wilczek fisker efter sympatistemmer, men ærlig talt synes jeg han burde have holdt konkrete eksempler for sig selv og nøjes med at kommentere at skiftet naturligvis ikke var populært, og at han forstår det ikke var populært. At han er kommet videre og håber at fans med tiden først og fremmest vil huske ham for de gode tider. - - - noget i den retning.


Jeg ved ikke om Fisker, fisker efter sympatistemmer, men ærlig talt synes jeg at han burde lade være med at drille andre på internettet når han ikke tør møde dem i virkeligheden, og at han forstår at "Polakken" gerne ville tjene mere på et år end Fisker tøsen har gjort i sin karriere..
Sikke da et par kællinger. Personligt synes jeg, at fodbold er langt mere interessant.
Freja & Thor!!
Ha ha tøsen Fisker prøver bare at score billige point. :)) Gad god se ham løbe med barnevognen, gad vide om han mærkede noget til skaden?
Robert, bold.dk har en megasmart søgefunktion. Der kan du skrive "Kasper Fisker" og læse kommentarsporet under de artikler der dukker op. Dette er baggrunden for min påstand.

Tøffe, hvad mener du med, at den trofaste fanmentalitet ikke har indfundet sig i Aalborg? Vores kærlighed til klubben, er da lige så stor som på vestegnen. Vi er nok bare lidt mere kræsne med at uddele legendestatus.

Jeg forstår godt hadet til KW, det er fascinationen af Fisker jeg ikke forstår
Har Fisker sit eget tv program? Hvorfor???
Frihed til Palæstina!
Robert, bold.dk har en megasmart søgefunktion. Der kan du skrive "Kasper Fisker" og læse kommentarsporet under de artikler der dukker op. Dette er baggrunden for min påstand.
Nu fungerer det ikke sådan, at jeg skal finde kilder, på dine tåbelige påstande.
det er fascinationen af Fisker jeg ikke forstår
Hvilken fascination snakker du om? Hvem, helt specifikt, som person eller online-bruger, er fascineret af Fisker?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Så kan man jo diskutere hvad der er værst - at sælge sit privatliv, eller at sælge sin sjæl til djævlen? : )
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
annonce