Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AaBager
Erozz, changa, hash og freebase. Men hvor skriver jeg at mange synes han har legendestatus?
Skrevet af bruger 184828
Hold kæft hvor er jeg træt af den polak, han er fandme en nar, og så står han kommer med falske historier om Fisker
Skrevet af Slettet(010124212704)
Wilczek behøver sgu ikke at kigge sig over skulderen nogen vegne. Som tilfældet er med folk fra Vestegnen så har de det hele i munden. Intet nyt i det.

Glemmer aldrig dengang der var nogen Brøndby fans som spillede op for N´Doye på en natklub i byen. N´Doye gav dem et par flade, også var de ellers promte i pressen og beklage sig.
Skrevet af Fodboldfan-21
Kamil hjerte ligger i Brøndby. Det er tydeligt at se.
Han valgte kun FCK pga pengene og fordi han var gået i stå i udlandet...
Mon han havde regnet med BIF ville få en så meget bedre sæson end FCK:)??
Skrevet af JakobVest
Dentolvtemand...
Hvis FCK havde tilbudt Fisker en kontrakt da han endte i Brøndby så havde han istedet siddet og kaldt Pavlovic for "jugoslaven" i diverse podcasts nu.


Dette er jo bare idioti, sammenligner simpelhen en af Brøndbys mest scorende spiller gennem tiderne, men en spiller som blot er et komma i FCK´s historie.

Pavlovic har så vidt jeg ved aldrig haft noget kæmpe tilhørsforhold til fck og dets fans. Udtalt hvor meget han elsker klubben osv bla bla bla.

Wilzcek var elsket af klubben, Alletiders superliga topscorer og udtrykte ofte hans kærlighed til klubben fans osv.
Skrevet af Slettet(010124212704)
@Pølse

De serbere jeg kender kalder sig alle for Jugoslavere/jugo´er .... men fair nok serberen så.
Skrevet af Slettet(010124212704)
@Jakobvest

Jeg sammenligner ikke Wilczek med Pablo.

Men udstiller det paradoksale i at Fisker udnævner andre som klubludere med hans historik.
Skrevet af Gun-L
Burde Fisker ikke for længe siden være gået i glemmebogen.
Han var en nar, da han spillede fodbold, og det er han stadig..
Skrevet af Jonson10
Hvemvinderguld
Så du tror på djævelen?
Tror du så også på nisser, enhjørninge og at Brøndby kan blive mestre??


Jeg er ikke satanist, men da jeg afsagde den apostolske trosbekendelse da jeg blev konfirmeret i sin tid - så tror jeg vel på ham i et eller andet omfang. Eller rettere - jeg forsager djævlen. Nisser og enhjørninger tror jeg ikke på, men jeg tror da at Brøndby bliver mestre igen på et tidspunkt. Det ville være dejligt.

JimPeters
Det burde du blandt andet vide alt om. Det der med at være jyde eller udkantsdansker og være fan af de der gule nogle, er da om noget at sælge sjælen.


Jeg er altså ikke jyde, Jim, selvom du hårdnakket bliver ved med at påstå det. Jeg bor ej heller i Udkantsdanmark. Men selv hvis det var tilfældet, ville det så være særligt slemt?
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af BeppeSignori
Triviel artikel og relativt uinteressant. Det eneste interessante er om "bruger 184828" er Kasper Fisker himself..
Skrevet af Slettet(491138221710)
Glemmer aldrig dengang der var nogen Brøndby fans som spillede op for N´Doye på en natklub i byen. N´Doye gav dem et par flade, også var de ellers promte i pressen og beklage sig.


Sjovt nok - Jeg husker kun en episode inde fra Zen - hvor jeg selv var til stede - Damen spillede op til et par stykker (ved ikke om de var Brøndby fans) der gik meget tæt og agressivt på ham hvorefter han fik vand i øjnene. Damen ændrede sig og spillede smart igen da der pludselig stod to pænt store udsmidere og tog fat i de to provokatørere...

Han delte ingen flade ud - men var heldig med at USerne var hurtige ellers havde han fået nogle!

Min mening er at Vold kun er for mindrebemidlede/retarderede personer hvor ordforrådet både er sluppet op og i forvejen var stærkt begrænset...
Skrevet af Slettet(010124212704)
Skrevet af DameNdoye
Tøffe

Sjovt, du så lige var der. Regner hellere ikke med at du ville indrømme, hvis du var en af de to tosser som senere gik ud i pressen og anklagede Dame for vold efter selv at have spillet op. 2 mod 1. Det er jo bare flovt. Ellers noget af et tilfælde hvis du bare var øjenvidne til situationen dengang.

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_koebenhavn/article4059668.ece


Superliga og FCK fan
Skrevet af Slettet(491138221710)
Tøffe, hvad mener du med, at den trofaste fanmentalitet ikke har indfundet sig i Aalborg? Vores kærlighed til klubben, er da lige så stor som på vestegnen. Vi er nok bare lidt mere kræsne med at uddele legendestatus.


Som jeg skriver det! Mon det er tilfældigt at vores største fanbase udenfor Hovedstadsområdet er Nordjylland/Aalborg? Jeres kærlighed til klubben rækker ikke længere end at 80% af jeres fans ikke vil vedkende sig Aab når det går dårligt hvilket i øvrigt altid nemt kan aflæses på tilskuertallene.

De fleste af jer - inklusive dig selv - har oftest mere travlt med at nedgøre især FCM fremfor at koncentrere jer om egen klub! Beviset er i nedenstående link fra jeres "Fan forum" hvor tråden "Hvorfor hade FCM 2" med afstand er den mest kommenterede tråd i har.

http://debatside.dk/viewtopic.php?f=11&t=9627

Var ens kærlighed til egen klub ubegrænset som du påstår var sådan en tråd vel ikke nødvendig?

Hverken Polakken eller Fisker har været eller bliver legender i Brøndby! De seneste legender der stoppede i klubben var Agger og Kalle.
Skrevet af Jussi
Han delte ingen flade ud

Interessant:

‘I stedet fik han flækket øjenbrynet’

Nu fremgår det jo ikke af artiklen hvem der står for flækningen, men alligevel:

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_koebenhavn/article4058850.ece

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Slettet(010124212704)
Skrevet af Slettet(442020220602)
Glemmer aldrig dengang der var nogen Brøndby fans som spillede op for N´Doye på en natklub i byen. N´Doye gav dem et par flade, også var de ellers promte i pressen og beklage sig.


N´Doye virker mere som typen jeg gerne vil drikke et par bajere med frem for at provokere.

Edit. Kunne så aldrig finde på at skabe mig overfor fodboldspillere lige meget hvor de kommer fra ;)
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af AaBager
Tøffe, Brøndbys tilskuertal falder også i nedgangstider. Du taler om trofaste tilskuere, jeg taler om fans. At I har flere fans er rigtigt, at I er mere trofaste er noget vrøvl.

At nogen AaBsupportere elsker at hade FCM må de selv om, jeg er fra den generation der hader Brøndby meget mere. Mener du seriøst, at had til en anden klub er umulig, hvis man virkelig elsker sin egen klub? Så er det vist mange falske Brøndbyfans til københavnerderby.

At du påstår jeg har mere travlt med at hade FCM end elske AaB ved jeg ikke hvor du får fra, så det kan jeg ikke rigtigt modsvare med andet, end at det er lige så sandt som at du har givet Kasper Fisker et rimjob.
Skrevet af Slettet(010124212704)
:-D :-D :-D
Skrevet af Pølse
´´Du var måske også en af de Brøndby fans som var henne i byen og tikke Krohn Dehli om en selfie, for så efterfølgende at gå i pressen med selvsamme selfie og beklage sig over at Krohn var i byen ? Og måske i øvrigt lige blev belønnet af pressens "stikker linje" med en godtgørelse ? Alt det for fællesskab og sammenhold.´´

Hvad er det nu for en historie?
annonce
0