Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(010124212704)
Skrevet af Forhammeren
Skriv kun hvad du vil sige hvis vedkommende stod overfor dig.

Det gælder ikke kun Fisker.
Så er det med polakken pludselig ikke så spas mere.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af simonstof
Dentolvte

Men du ville jo helt klart gå hen og sige til Fisker at han er et skvat? Eller spiller du også bare smart på nettet? Dobbeltmoral.

Og som fsr kender jeg godt den situation at gå væk fra sin familie for at få den lille til at sove i barnevognen, da de andre børn måske godt kan have det lidt svært med at være stille, så er det sku nemmer selv at gå lidt væk indtil barnet sover.
Skrevet af Slettet(010124212704)
Skrevet af Peter Nielsen
Jeg siger ikke at Wilczek lyver eller pynter på sandheden. Det jeg opponere imod er at langt de fleste er så sikre på at Fisker naturligvis lyver og Wilczek taler sandt. Det ved vi jo ærlig talt intet om.

At man ikke vil tage en konfrontation mens man er ude at gå tur med kone og børn ville jeg nu godt kunne forstå, men som sagt ingen af os kan med sikkerhed sige hvem der taler sandt.

1. Så Fisker Wilczek og stak af ?
2. Så Fisker Wilczek og vendte om af hensyn til husfred ?
3. Så Fisker ikke Wilczek og vendte om for at kone og andet barn kunne slippe for at høre på en hysterisk baby ?

Hvis barnet har grædt er der vel intet at sige til Fiskers opmærksomhed har været rettet mod barnet og ikke omgivelserne. Derfor lyder det heller ikke usandsynligt at Wilczek ser Fisker før Fisker ser Wilczek. Hvis altså barnet har grædt.

Jeg tror mest på svar 2, og så er Fisker et skvat for ikke at sige det som det er, at det var en dejlig dag og han ville ikke have den ødelagt med en mulig debat på åben gade. Svar 3 det lyder sært at det skulle være nødvendig at efterlade konen pga barnegråd, men ikke umuligt. Svar 1 lyder som ønsketænkning fra Wilczek.
Skrevet af bruger 190962
Skrevet af bruger 190962
@Aabager -

Fisker har altid givet alt til klubben, og det har han altid vist både på og udenfor banen - det gør naturligvis os BIF fans glade. Andet ville da være underligt? Jeg husker en pokalfinale mod SIF, hvor fisker deltog i marchen, hvilket afstedkom stor hyldest hos de tilstedeværende!

Det fede ved klublegender er, at de (i min optik, naturligvis) ikke behøves at ha´ spillet hele karrieren i klubben, eller ha´ været fast mand! Det handler derimod mere om attitude, respekt og ydmyghed ift sin egen rolle! Dét har fisker til enhver tid udvist!

Jeg husker i øvrigt ikke, at han nåede at spille andre steder end fremad Amager efter sit bif exit. Jeg husker måske forkert?
Skrevet af DingDongDynamo
Dansk "hygge racisme" når det er bedst! (Udtrykket: Polakken)
Skrevet af Slettet(442020220602)
Dansk "hygge racisme" når det er bedst! (Udtrykket: Polakken)


Det samme gælder så danskeren, tyskeren, franskmanden osv? Det bliver overhovedet ikke brugt racistisk mod ham. Det er vel nærmere barnligt fordi de ikke vil tage hans navn i munden mere efter skiftet.
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af AaBager
Bruger190962

Jeg kan sagtens følge hvad du skriver, men på mig har det bare virket som er marketingstunt af KF. Op til hans kontraktudløb, kom der ofte hyldestartikler om Brøndby med udtalelser fra Fisker. Det virkede lidt planlagt for at få en forlængelse, især når han ikke havde været i klubben ret længe. Nu fortsætter han, for ikke at blive glemt og for at få seere til reality og IG

Men fred være med det, du skal have tak for at bekræfte min tese og for at ville diskutere indholdet i budskabet, frem for dets form. Det kunne åbenbart sagtens lade sig gøre, selvom jeg ikke havde kildehenvisninger med.
Skrevet af Gun-L
Jeg tror på Fisker.

Selvfølgelig hyler hans unge.

Jeg ville sgu også hyle, hvis jeg havde sådan en klovn til far..
Skrevet af Jonson10
Dansk "hygge racisme" når det er bedst! (Udtrykket: Polakken)


Det afhænger vel af hvordan man udtaler det. Personligt gør jeg det selv som Palle Dahlgård. PO-lakkere.
https://youtu.be/DKRfpKEP2uc

Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Kvabskalle
Ha ha... virkelig overraskede opførsel fra Fisker! Not
Han er en lille lille mand!!!
Jeg er hvid indtil jeg dør...
annonce
0