Snak

Mere indhold efter annoncen
Vil nu ikke mene hans ophold i København er fejlslagent? Han er der hvergang.
@AaBager
Denne sag er yderligere en i rækken af pinligheder. Mange blågule har slugt det råt, forstår ikke der ikke skal mere til.
Hvem er disse "mange", sådan helt specifikt? Altså, hvem er det du henviser til, helt konkret? Link og kilder.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Meget pinligt. Så er der gået soap opera/paradise hotel i superligaen. Desværre med Brøndby som fællesnævner, men heldigvis uden aktive Brøndbyspillere involveret.

Wilczek burde trække på skuldrene og stå på mål for sin beslutning i stedet for at kaste sig ind i det der mudderkastning. Han har klart mest at tabe ved det.
Det er da også vildt barnligt.
Intelligent kommentar, @Lundkvist
Randers!
Fisker er en lille tøs :))
Håber for Kaspers kone at Wilceck fik konens nummer så hun kan prøve en mand...
Fedt 2x Kamil hanker op i 2 slatne danske mænd
har ikke fulgt med i, hvad Fisker har sagt, men

Ideen om, at han er flygtet fra ham og han dernæst snakkede med hans kone er latterlig utroværdig. Det er der jo ingen, der ville gøre - og Kamil har jo bare set en lejlighed til at "slå" tilbage.
Fisker er i gang med at opfylde sin kones største drøm - som sidenhen er blevet sin egen store drøm - nemlig at blive kendt.

Jeg indrømmer at have set et par afsnit af det program, de to havde på Viaplay, og sjældent har jeg set så desperat et forsøg på at blive kendt. For ingenting.

Sjovt som alle fuldstændig afviser at Fiskers historie kunne være rigtig. Jeg mener hvis Fisker ligefrem flygtede i den anden retning, hvorfor i alverden tager han så barnevognen med ? Jeg er villig til lade tvivlen komme Fisker til gode i den henseende selv om det ser mærkeligt ud.

At Fisker kalder Wilczek for polakken tager jeg som ren banter mellem Brøndby og FCK, eller rettere efter Fisker ikke er i Brøndby længere en Brøndbyfan og FCK. Det er fair nok. Når man foretager "det forbudte skifte" må man regne med noget røg.

At Wilczek mener Fisker sælger sit privatliv kan han til gengæld godt have ret i, men hvor slemt er det lige ? Fisker bestemmer vel stadig selv hvad han lægger op på instagram. Så længe kone og børn ikke føler sig udleveret og familie er ok med det, er det også ok med mig.

Jeg ved ikke om Wilczek fisker efter sympatistemmer, men ærlig talt synes jeg han burde have holdt konkrete eksempler for sig selv og nøjes med at kommentere at skiftet naturligvis ikke var populært, og at han forstår det ikke var populært. At han er kommet videre og håber at fans med tiden først og fremmest vil huske ham for de gode tider. - - - noget i den retning.
annonce