Snak

Mere indhold efter annoncen
Robert. Skal kilderne være efter Harvardmetoden? Lad nu være med at tro du er smart ved at lege censor, dette er et debatforum, ikke en doktorafhandling.

Jeg har fortalt dig hvad jeg bygger min påstand på (også den om fascinationen) og hvordan du kan finde det, jeg gider ikke rende ærinder for dig. Hvis det virkelig interesserer dig så find det selv, hvis du bare vil afspore debatten så fortsæt med dit pedantiske pladder.

Så kan man jo diskutere hvad der er værst - at sælge sit privatliv, eller at sælge sin sjæl til djævlen? : )

Så du tror på djævelen?
Tror du så også på nisser, enhjørninge og at Brøndby kan blive mestre??
Sjovt som alle fuldstændig afviser at Fiskers historie kunne være rigtig. Jeg mener hvis Fisker ligefrem flygtede i den anden retning, hvorfor i alverden tager han så barnevognen med ? Jeg er villig til lade tvivlen komme Fisker til gode i den henseende selv om det ser mærkeligt ud.

At Fisker kalder Wilczek for polakken tager jeg som ren banter mellem Brøndby og FCK, eller rettere efter Fisker ikke er i Brøndby længere en Brøndbyfan og FCK. Det er fair nok. Når man foretager "det forbudte skifte" må man regne med noget røg.

At Wilczek mener Fisker sælger sit privatliv kan han til gengæld godt have ret i, men hvor slemt er det lige ? Fisker bestemmer vel stadig selv hvad han lægger op på instagram. Så længe kone og børn ikke føler sig udleveret og familie er ok med det, er det også ok med mig.

Jeg ved ikke om Wilczek fisker efter sympatistemmer, men ærlig talt synes jeg han burde have holdt konkrete eksempler for sig selv og nøjes med at kommentere at skiftet naturligvis ikke var populært, og at han forstår det ikke var populært. At han er kommet videre og håber at fans med tiden først og fremmest vil huske ham for
de gode tider. - - - noget i den retning.


Wow. Spoken like a true brøndbyfan. Magen til ævl skal man kun læse fra netop sådan en.

Og dig der ville nikke Wilczek en skalle. Jeg er ret sikker på at din lille skalle ville prælle af og at du derefter ville få den største røvfuld.

Jeg betaler gerne for at se dette scenarie.
I'll be back
@jonson 10

Så kan man jo diskutere hvad der er værst - at sælge sit privatliv, eller at
sælge sin sjæl til djævlen? : )


Det burde du blandt andet vide alt om. Det der med at være jyde eller udkantsdansker og være fan af de der gule nogle, er da om noget at sælge sjælen.

@Roberttherobber.

Du er brøndby "fan" det er vi med på. Og lad være med at spille dum når det kommer til Fisker. Hvis du ikke har set eller hørt ham i diverse medier, så har du levet under en sten. Han er vel nok på højde med Nicki Bille, Gustav og diverse andre "realitystjerner" hvad bøvethed handler om.
I'll be back
Man kender det godt. Man kommer gående med sin kone og børn på stranden, pludselig begynder den mindste i barnevogn at græde også er man jo bare nød til at spæne afsted i den modsatte retning for at få barnet til at stoppe med at græde.


Ja, jeg hader når det sker. :D
Superliga og FCK fan
@aab mange synes han har legende status ? Hvad fanden har du røget ? Kender mange og ikke en eneste ville have den betegnelse af ham.. kom dummere tak!
Det er egenligt interresant at Kasper Fisker fra Jylland, som har spillet for Hobro, Randers, Skive, Brøndby, og Fremad Amager, mener at Kamil fra Polen som har spillet i FCK og Brøndby er en kæmpe Judas.

Hvis FCK havde tilbudt Fisker en kontrakt da han endte i Brøndby så havde han istedet siddet og kaldt Pavlovic for "jugoslaven" i diverse podcasts nu.
Haha ja og det ville trodsalt være en mere spændende slåskamp!
´´og at Brøndby kan blive mestre??´´
Ja, kan de ikke stadig blive mestre i år?

´´Hvis FCK havde tilbudt Fisker en kontrakt da han endte i Brøndby så havde han istedet siddet og kaldt Pavlovic for "jugoslaven" i diverse podcasts nu.´´
Han er fra Serbien, så mon ikke han havde kaldt ham for serberen?
Wilczek burde trække på skuldrene og stå på mål for sin beslutning i stedet for at kaste sig ind i det der mudderkastning. Han har klart mest at tabe ved det.


Nu ved jeg ikke om du har misset de 50-60 artikler hvor Wilczek har stået på mål for sin beslutning, men hvor mange gange mener du at han skal udtale det samme før det er ok at sige andet? Herunder at kommentere på de som taler om hans skifte?

Jeg ved ikke om Wilczek fisker efter sympatistemmer, men ærlig talt synes jeg han burde have holdt konkrete eksempler for sig selv og nøjes med at kommentere at skiftet naturligvis ikke var populært, og at han forstår det ikke var populært. At han er kommet videre og håber at fans med tiden først og fremmest vil huske ham for de gode tider. - - - noget i den retning.


Same svar. Han har udtalt sig meget om skiftet. Det er ikke engang et år siden. Man kan ikke forvente at han bliver ved med at lave de samme interviews fordi folk glemmer hvad han siger eller ikke følger med.

Hvis nogle af de to har solgt deres privatliv for penge, er det da polakken. Der er en del steder i København han ikke kan vise sig. Eller rettere sagt der er kun få steder han kan gå frit rundt.


Sikke du får pustet dig op. Som om Brøndby-fans ejer København og fiser rundt og leger mafia. Jeg har ikke hørt at han skulle have været i nogle episoder i privatlivet. Jeg har set ham flere gange på Strøget. Fischer møder ham åbenbart også når han går rundt. Så længe ham holder sig fra BIF-hooligans klubhus lader det til at gå. Måske dine venner ikke har helt så meget indflydelse på hvem der må og ikke må gå rundt i København som du lader til at tro tough guy?

De FCKere herinde på bold der bare skynder sig at omfavne en Judas er mest af alt blot ægte medløbere der aldrig selv har været en del af fanmiljøet og som er utilfredse med at EB lukkede nationen!...


Jeg har ellers Kris troet at Nationen i højere grad var de macho typer der ikke magtede at skelne mellem fodboldbane og privatliv.
annonce