Snak

Mere indhold efter annoncen
Glemmer aldrig dengang der var nogen Brøndby fans som spillede op for N´Doye på en natklub i byen. N´Doye gav dem et par flade, også var de ellers promte i pressen og beklage sig.


Sjovt nok - Jeg husker kun en episode inde fra Zen - hvor jeg selv var til stede - Damen spillede op til et par stykker (ved ikke om de var Brøndby fans) der gik meget tæt og agressivt på ham hvorefter han fik vand i øjnene. Damen ændrede sig og spillede smart igen da der pludselig stod to pænt store udsmidere og tog fat i de to provokatørere...

Han delte ingen flade ud - men var heldig med at USerne var hurtige ellers havde han fået nogle!

Min mening er at Vold kun er for mindrebemidlede/retarderede personer hvor ordforrådet både er sluppet op og i forvejen var stærkt begrænset...
Tøffe

Sjovt, du så lige var der. Regner hellere ikke med at du ville indrømme, hvis du var en af de to tosser som senere gik ud i pressen og anklagede Dame for vold efter selv at have spillet op. 2 mod 1. Det er jo bare flovt. Ellers noget af et tilfælde hvis du bare var øjenvidne til situationen dengang.

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_koebenhavn/article4059668.ece


Superliga og FCK fan
Tøffe, hvad mener du med, at den trofaste fanmentalitet ikke har indfundet sig i Aalborg? Vores kærlighed til klubben, er da lige så stor som på vestegnen. Vi er nok bare lidt mere kræsne med at uddele legendestatus.


Som jeg skriver det! Mon det er tilfældigt at vores største fanbase udenfor Hovedstadsområdet er Nordjylland/Aalborg? Jeres kærlighed til klubben rækker ikke længere end at 80% af jeres fans ikke vil vedkende sig Aab når det går dårligt hvilket i øvrigt altid nemt kan aflæses på tilskuertallene.

De fleste af jer - inklusive dig selv - har oftest mere travlt med at nedgøre især FCM fremfor at koncentrere jer om egen klub! Beviset er i nedenstående link fra jeres "Fan forum" hvor tråden "Hvorfor hade FCM 2" med afstand er den mest kommenterede tråd i har.

http://debatside.dk/viewtopic.php?f=11&t=9627

Var ens kærlighed til egen klub ubegrænset som du påstår var sådan en tråd vel ikke nødvendig?

Hverken Polakken eller Fisker har været eller bliver legender i Brøndby! De seneste legender der stoppede i klubben var Agger og Kalle.
Han delte ingen flade ud

Interessant:

‘I stedet fik han flækket øjenbrynet’

Nu fremgår det jo ikke af artiklen hvem der står for flækningen, men alligevel:

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_koebenhavn/article4058850.ece

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Glemmer aldrig dengang der var nogen Brøndby fans som spillede op for N´Doye på en natklub i byen. N´Doye gav dem et par flade, også var de ellers promte i pressen og beklage sig.


N´Doye virker mere som typen jeg gerne vil drikke et par bajere med frem for at provokere.

Edit. Kunne så aldrig finde på at skabe mig overfor fodboldspillere lige meget hvor de kommer fra ;)
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Tøffe, Brøndbys tilskuertal falder også i nedgangstider. Du taler om trofaste tilskuere, jeg taler om fans. At I har flere fans er rigtigt, at I er mere trofaste er noget vrøvl.

At nogen AaBsupportere elsker at hade FCM må de selv om, jeg er fra den generation der hader Brøndby meget mere. Mener du seriøst, at had til en anden klub er umulig, hvis man virkelig elsker sin egen klub? Så er det vist mange falske Brøndbyfans til københavnerderby.

At du påstår jeg har mere travlt med at hade FCM end elske AaB ved jeg ikke hvor du får fra, så det kan jeg ikke rigtigt modsvare med andet, end at det er lige så sandt som at du har givet Kasper Fisker et rimjob.
:-D :-D :-D
´´Du var måske også en af de Brøndby fans som var henne i byen og tikke Krohn Dehli om en selfie, for så efterfølgende at gå i pressen med selvsamme selfie og beklage sig over at Krohn var i byen ? Og måske i øvrigt lige blev belønnet af pressens "stikker linje" med en godtgørelse ? Alt det for fællesskab og sammenhold.´´

Hvad er det nu for en historie?
annonce