Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvom Arsenal vandt kampen er det stadig imponerende hvordan Barcelona spiller fodbold. Svaghederne ligger i forsvaret og på målmandsposten som det blev vist i går


@MKBH

Valdés er absolut ikke dårlig? Han laver en fejl? Men hvis du nu havde set nogen kampe med barca ville du vide at han står rigtig godt i den her sæson?
Men det med forsvaret er rigtigt nok idét vi manglede pyoul, så Abidal blev flyttet ind i centerforsvaret, og "magiske" maxwell på venstreback..
Mes Que Un Club
Wilshere og Koscielny viste begge to høj høj klasse i går...

Og jeg ser frem til en spændende kamp på Nou Camp, hvor jeg inderligt håber på et tidligt kontra mål af Theo Walcott.

COME ON ARSENAL
Er helt enig, Wilshere og Koscielny spiller en fremragende kamp.
Men hvis Arsenal skal videre kræver det endnu af Arsenal, specielt defensivt.
I second that, Wilshere og Koscielny var fremragende.

I det hele taget bare en fantastisk kamp at overvære. Når jeg ser kampe med hold, hvor jeg ikke har det helt store tilhørselsforhold, er der enkelte spillere jeg gerne vil følge.
I går var der jo 11!
Messi, Iniesta, Xavi, Villa, Wilshere, Fabregas, Van Persie, Nasri, Bendtner, Arshavin og Walcott.
9 af dem startede på banen og de sidste 2 kom ind.

Fodbold bliver ikke meget flottere end det vi så i går. Fantastisk kamp, og for det samlede opgør var det godt, at Messi´s scoring blev annulleret, selvom Barca fansne naturligt nok er uenige i det.
Det utroligt, hvordan Arsenalfans overgiver, bare fordi Arsenal ikke vandt 2-0 eller noget i den retning. Hvis Arsenal kan vinde hjemme, så kan sgu også vinde ud, da det forhåbentligt er de samme 22 spillere, der skal på banen.

Viva Britania!!!
Hvorfor er jeg banned? EM 2012 Plan A: Danmark! Plan B: Frankrig! Plan C: en ferie i Palermo eller Napoli! Chelsea FC http://www.youtube.com/watch?v=jBwujadSebY&feature=share DC Motema Pembe Marseille FC Midtjylland Mazembe (Afrikas stolth...
Ja, 2-1 er ikke et godt udgangspunkt, men det er Arsenal nok ligeglade med lige pt, når de nu hiv en sejr hjem.


Hvordan er 2-1 IKKE et godt udgangspunkt? Ja, en 2-0 (eller mere) sejr ville da have været en favorable position for dem, men det gør da ikke 2-1 til et dårligt udgangspunkt. De har sejren, ergo de kan gå ned og komme videre på en uafgjort. Hvis ikke det er et godt udgangspunkt mod "verdens bedste hold", ja, så er det godt nok svært.
Jeg holder med Manchester United. Jeg sympatiserer med Aston Villa og Deportivo La Coruña. Jeg holder med Real Madrid imod Barcelona.
Sidste år, spillede Barcelona bedre på Emirates end de gjorde på camp nou. At de så var mere effektive på camp nou, er en helt anden sag.
Damnant quodnon intelligunt
Hvis Arsenal kan vinde hjemme, så kan sgu også vinde ud, da det forhåbentligt er de samme 22 spillere, der skal på banen.


Det kommer så til at blive MAKS 20 af de samme spillere..
Pique har karantæne og Sagna er tilbage fra karantæne, så Arsenal bliver forstærket og Barca svækket.

Tror på det. 2-2 på Camp nou!
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
@Hylle

Joooo, Valdes laver utallige målmandsfejl i løbet af en sæson - desværre bliver de aldrig straffet i La liga. Rent målmandsteknisk er han en middelvare i buret. At han så har et tilhørsforhold til den klub, han står for er en anden sag. Jeg kan ikke se ham blive sat af - selv ikke hvis man købte noget udefra(hvilket igen så ville være utopi). Han var så heldig at komme til fadet, da man manglede dygtige målmænd i FCB og hans kompetencer var tilstrækkelige.

red.:
On-topic: Ja Wilshere var også min MoM!
Carlo - dødboldene! For at score, er man nødt til at have et mål! - afrikansk ordsprog http://www.youtube.com/watch?v=d-qjBr7ORjk&feature=related
annonce