Snak

Mere indhold efter annoncen
@Bløde babser: Menneskerettigheder er da netop meget politiske (bare spørg FN, Kina m.fl) !

Hvis de ikke er politiske bestemte - kan du så fortælle mig, hvem der har defineret dem... ?
Bløde babser
Sætningen giver i al sin enkelthed ikke mening. Derfor forstår jeg den ikke. Du kan ikke anklage andre mennesker for at være frække, bare fordi du ikke kan skrive.
Trist hvis du virkelig er så begrænset at du ikke kan forstå en sætning fordi den indeholder en mindre slåfejl.
Det kunne du nok også. Fristelsen for at spille op var bare for stor.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Jeg går ud fra, at jeg har misforstået dig, men hvis du i ramme alvor mener, at stiftelsen af en fodboldklub kan sidestilles med positive tilkendegivelser overfor homorettigheder, så må det vel næsten være mere oplagt at skyde dig i skoene, at du spiller op.
Jeg mener han har så ret i at have sin egen mening om at han ikke er enig i at have det regnbuefarvede bånd på hans arm
Det er som om vi andre ikke må have en anden mening om at det ikke er noget vi behøver støtte , vi er nogen der er kristne og ikke behøver syntes ideen med at vi alle skal syntes at det nærmest skal være unormalt vi skal støtte dem der er ‘imod’ , man
Behøver faktisk ikke hade homoseksuelle for at være imod at vi nærmest skal opildne til det er det helt rigtige.
Så jeg lige en bruger sidestille en grim julesweater med dét at bære et regnbuefarvet armbånd i sin iver efter altid at være uenig i alt hvad der foregår på Vestegnen? Jeg ELSKER det :D
Hvad folk gør privat, er nemlig en privat sag og det høre ingen steder hen i fodbold. Syntes det er vanvittigt at det bliver ved med at blive bragt op i suppen. ´Støt homoseksuelle´ - wtf?. Forstår udemærket godt Kamil, det er rystende at man kan påduttes et armbånd som symbolisere en seksuel retning som ikke støttes af alle - men igen, det er en privat sag, så hold det privat.
moderator
" "Jeg hader bøsser. Det gør jeg virkelig. Jeg synes, det er så fucking klamt. Det er klamt at høre dem snakke sammen. Som om de er piger. Jeg kan ikke sidde i selskab med nogen, der er bøsse. Se dem kysse hinanden. Det er så vammelt. Jeg har aldrig oplevet bøsser på et fodboldhold. Det kan ikke lade sig gøre.""

Gæt nationaliteten på personen bag citatet. Måske det er meget fint at gå forrest og vise noget tolerance.
Dette er en signatur.
Er det Arek ?
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Han må naturligvis have lige præcis den holdning han har lyst til. Men han skal selvfølgelig stille op i den beklædning hans arbejdsgiver siger han skal. Hvis han var politibetjent, kunne han vel heller ikke bare beslutte ikke at bære sin uniform, bare fordi han ikke lige følte for det. Hvis han har et stort problem med det, må han jo så sige op.

Og nej, det er selvsagt ikke et politisk statement at markere kampen mod homofobi i fodbold, det skal man godt nok være en lille smule alternativt begavet for at mene. Men politik og fodbold hænger sammen, sådan har det været siden sporten blev opfundet, om man kan lide det eller ej.
annonce