Snak

Mere indhold efter annoncen

Wind efter derbysejr: Stærkere end BIF lige nu

man 9. aug 2021

FC København er stærkere end Brøndby lige, mener Jonas Wind, der med sine to mål bidrog til 4-2-sejren over ærkerivalerne. Læs hele nyheden her
Alt andet ville vel også være underligt taget i betragtning at Brøndby har solgt ud.
Lad det blive 4x derby sejre i denne sæson
Som vanligt en yderst arrogant Jonas Wind. Men er selvfølgelig også en af de dyder, man ganske åbent sætter pris på hos FCK.
@ Morten6: Jeg synes faktisk hver gang jeg har hørt et interview med Wind, så har han været rimelig afmålt og nede på jorden. Har selvfølgelig ikke læst/set alle interviews.
Morten på 6: Jonas Wind er ikke arrogant
Alt andet ville vel også være underligt taget i betragtning at Brøndby har solgt ud.
Lad det blive 4x derby sejre i denne sæson


Det bliver "desværre" kun til 2x derbysejr i denne sæson, da Brøndby ikke kommer i top 6.
@Morten6
Hvad er det, der er arrogant i det Wind siger?
At vi er bedre pt. Eller held og Lykke i Europa til BIF?

Det lyder ikke specielt arrogant i mine øre. Bare faktuelt rigtigt, kig på kampen i går, samt superliga stillingen….
Super - smider du ikke lige også lotto tallene for næste uge....

BIF har spillet 3 udekampe med et meget tyndt hold, og kunne have vundet i Vejle og skulle have slået Viborg. Der er definitivt pil op i forhold til FCK kampen, som en svær en - trods alt. FCK har nognenlunde intakt hold fra sidste sæson, medens BIF er igang med at spille et nyt sammen.

Lad os se til December, hvordan landet ligger. Der er ingen tvivl om, at guldet til BIF i denne sæson ikke er realistisk. 3. pladsen derimod er egentlig megt åben, hvor det er dejligt at se et hold som Randers byde sig til.
Arrogance er synd at se fra en ellers glimrende og fornuftig spiller. Det klæder ham ikke men måske Bold har en finger med, så vi kan få den debat???
Generelt er Wind familien mega arrogante, var i mødergruppe med min kone og der var en fra Winds Familie, gal hun er lige så arrogant som ham, hun troede bare hun var mere end os andre, men hun var ikke andet en snop, så det passer godt på familien!
Hvad han tænker og føler kan man ikke vide, men jeg kan sagtens forstå dem der oplever ham arrogant.

Jonas Wind er ret god til at kommunikere imod egne fans. Det er vel fint nok, man behøver jo ikke være vellidt af alle. Hvis han derimod gerne vil være "hele Danmarks angriber" på landsholdet skal stilen nok justeres lidt.
annonce