Snak

Mere indhold efter annoncen

Wind efter derbysejr: Stærkere end BIF lige nu

Skrevet af bold
man 9. aug 2021

FC København er stærkere end Brøndby lige, mener Jonas Wind, der med sine to mål bidrog til 4-2-sejren over ærkerivalerne. Læs hele nyheden her
Skrevet af Spændhjelmen
Alt andet ville vel også være underligt taget i betragtning at Brøndby har solgt ud.
Lad det blive 4x derby sejre i denne sæson
Skrevet af Morten6
Som vanligt en yderst arrogant Jonas Wind. Men er selvfølgelig også en af de dyder, man ganske åbent sætter pris på hos FCK.
Skrevet af Der Grüne
@ Morten6: Jeg synes faktisk hver gang jeg har hørt et interview med Wind, så har han været rimelig afmålt og nede på jorden. Har selvfølgelig ikke læst/set alle interviews.
Skrevet af Fair holdning
Morten på 6: Jonas Wind er ikke arrogant
Skrevet af Kasadin
Alt andet ville vel også være underligt taget i betragtning at Brøndby har solgt ud.
Lad det blive 4x derby sejre i denne sæson


Det bliver "desværre" kun til 2x derbysejr i denne sæson, da Brøndby ikke kommer i top 6.
Skrevet af LB83
@Morten6
Hvad er det, der er arrogant i det Wind siger?
At vi er bedre pt. Eller held og Lykke i Europa til BIF?

Det lyder ikke specielt arrogant i mine øre. Bare faktuelt rigtigt, kig på kampen i går, samt superliga stillingen….
Skrevet af A2Z
Super - smider du ikke lige også lotto tallene for næste uge....

BIF har spillet 3 udekampe med et meget tyndt hold, og kunne have vundet i Vejle og skulle have slået Viborg. Der er definitivt pil op i forhold til FCK kampen, som en svær en - trods alt. FCK har nognenlunde intakt hold fra sidste sæson, medens BIF er igang med at spille et nyt sammen.

Lad os se til December, hvordan landet ligger. Der er ingen tvivl om, at guldet til BIF i denne sæson ikke er realistisk. 3. pladsen derimod er egentlig megt åben, hvor det er dejligt at se et hold som Randers byde sig til.
Skrevet af bruger 147915
Arrogance er synd at se fra en ellers glimrende og fornuftig spiller. Det klæder ham ikke men måske Bold har en finger med, så vi kan få den debat???
Skrevet af kejr20
Generelt er Wind familien mega arrogante, var i mødergruppe med min kone og der var en fra Winds Familie, gal hun er lige så arrogant som ham, hun troede bare hun var mere end os andre, men hun var ikke andet en snop, så det passer godt på familien!
Skrevet af Slettet(001209222102)
Hvad han tænker og føler kan man ikke vide, men jeg kan sagtens forstå dem der oplever ham arrogant.

Jonas Wind er ret god til at kommunikere imod egne fans. Det er vel fint nok, man behøver jo ikke være vellidt af alle. Hvis han derimod gerne vil være "hele Danmarks angriber" på landsholdet skal stilen nok justeres lidt.
Skrevet af Jolsen
@kejr20

Jeg har en fætter som mødte hele familien Wind i en slik butik, og han sagde at det er de sødeste mennesker som han NOGENSINDE har mødt, altså min fætters onkel på min farmors side... Og det er ganske vist :D
I love the smell of napalm in the morning...
Skrevet af Jakobsen86
Ikke så meget hokus pokus i det. BIF overpræsterede massivt med det hold i sidste sæson og de har tilmed solgt ud og erstattet med en formstærk rugbrødsspiller i Greve og en middelmådig stopper midt i 20´erne. Det nuværende BIF hold er et de fleste hold i suppen vil forvente at vinde over fraset de mystiske ting der altid sker på dommerfronten i BIF kampe.
Skrevet af Imperator
Wind er ikke arrogant, styr dog jeres mindreværd.

Han bliver direkte spurgt om han mener FCK er bedre end BIF lige nu. Efter de vandt 4-2 i søndags.
Har svært ved at se hvordan han skal svare på det på en måde hvor forsmåede fans af andre klubber ikke kan finde et eller andet i vejen med det.
Skrevet af Frydendal
Stating the obvious, og et spørgsmål som Ghita var gået helt amok over.
FCK skal være bedre med den trup de har.
Deres målsætning skal være at vinde Superligaen I år, hvor Brøndby stadig "kun" har Top 3 som mål.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af schmede
Du godeste, det er åbenbart meget hårdt at være biffer idag. Wind arrogant... hold nu kæft.
Ot har vi vel været bedre længe, også i foråret.
Skrevet af CopenhagenNoice
Haha..jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige til kejr20´s indlæg:)) det fanma kikset og sjovt.
Men Jolsen tog den. Tak for det.
Det den samme gamle sang om arrogance. Suk. Nogle skal måske snart forstå at selv hvis Wind og andre virker arrogante på ikke-FCK´ere, vil det være til 100% godkendelse hos fanskaren.
Skrevet af panoz
Jeg syntes egentlig både Wind og Rosted er klovne, når de løber sådan ud til modstandernes fans.

Som FCK fan ser jeg gerne Wind som landsholdets store fremtidige stjerne - men jeg forstår ærlig talt godt, at der er nogle BIFere, som vil have det lidt stramt med ham. Hvis han nu fremstod med respekt, så kunne han blive stor i alle danskeres øjne. Lad Zeca, Pep og Kamil håne de andre fans…
Hej
Skrevet af Elfmeter
FCK var bedre en BIF, men gode var FCK ikke. Set i europæisk sammenhæng er det bekymrende at to af Danmarks 3 tophold er i så ringe forfatning på dette tidspunkt.
Skrevet af Las tunas
Hvad er det for en lille detalje, som nogle kan hidse sig op over. Wind er sgu ikke arrogant, har set/hørt mange interviews med ham. Så var det Fisher, så var det Zanka, så er det Wind, hvem er den næste, og det har sikkert været andre! Slap af, Winds udtalelser var ok, og Brøndbys spilleres også. Get a life!
Skrevet af Slettet(001209222102)
@Panoz
Helt enig.
Wind har potentialet til at blive fast landsholdsangriber.
Dem jeg taler fodbold med og det er både FCK, BIF og FCM fans, har en fair anerkendelse af præstationer fra andre klubbers spillere. Den primære undtagelse er Zanka og til dels Lindstrøm. Wind er på vej i samme retning.
Det er ikke nødvendigvis et problem. Jeg er sikker på at Zanka elsker når andre fans end FCKs ikke bryder sig om ham. Og sikkert det samme med Lindstrøm.
Jeg synes bare Wind kunne nå længere ud på landsholdet end kun FCK fans.
annonce
0