Snak

Mere indhold efter annoncen

Wind fik ros af Lewandowski: Not bad, not bad

Skrevet af bold
søn 15. maj 06:10

Jonas Wind scorede et flot mål for Wolfsburg lørdag eftermiddag, og efter scoringen modtog den danske angriber ros af selveste Robert Lewandowski. Læs hele nyheden her
Skrevet af Lord Harrasmus
Det var sgu også et lækkert mål. Dejligt at de unge danskere brillere i Tyskland, Belgien og England.
Hvor er Amoo?
Skrevet af grumblesnake
Det er svært at finde noget negativt at sige om Lewandowski. På en eller anden måde virker han stadig lidt undervurderet.
Skrevet af Mathews
Undervurderet? Manden omtales konsekvent som den bedste, eller næstbedste, angriber i verden, på trods af at han aldrig har spillet på et højere niveau end Bundesligaen. Harry Kane er undervurderet qua hans manglende titler i Tottenham. Lewandowski? Nok nærmere det modsatte.
Skrevet af The Tactician
Lewandowski er en af de bedste angribere de seneste 10 år. Lewandowski og Suarez vil jeg mene er de bedste. Skarp efterfulgt af Benzema.

Køber ikke Harry Kane argumentet. Han har aldrig spillet i en top topklub hvor presset er der for at vinde alle kampe og titler uge efter uge. Jeg tror fx aldrig han ville kunne have klaret det pres, som benzema var igen i Real. I flere pr buhede fansne af ham og kritiserede ham. Det tror jeg ikke Kane ville have klaret
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Kane er meget overvurderet og skal slet ikke omtales i kategorien Benzema, Suarez, Aguero, Lewandowski osv. Han bliver snart 29 og har vel ikke vundet noget nævneværdigt.
Oliver Abildgaard er en rigtig han
Skrevet af The Tactician
Enig i at Kane ikke skal nævnes i samme kategori som de andre. Han har været fremragende i Prl og er en klasse angriber, men de andre har spillet i de største klubber og vundet titler efter titler. Men ja, det ikke første gang en brite bliver lidt overhypet.

Skrevet af Taco mix
Hold nu... Selvfølgelig er Kane ikke overvurderet hvor meget I end hader England.

Kane ville tæske basser ind i Bundesligaen.

Jeg fatter slet ikke, at man har brug for at tale nogen op eller ned. Jeg er heldigvis ikke polariseret, så jeg kan nyde alle fodboldspillere uden at "skulle vælge side"

Livet er bare lige dét skønnere, når man både kan nyde Ronaldo OG Messi uden at tage del i jeres polarisering, og behøv for at "tilhøre en gruppe"

Jeg nyder både La Liga, Serie A og Bundesligaen, samt Premier League.

Det er sku´ fantastisk ikke at være fanboy. God weekend til jer.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Rumleskaft
Kane havde scoret 50 mål pr sæson hvis han havde spillet i Bayern eller Real.
Kane bliver sjældent råbt op til at være verdens bedste, som Rooney, Owen og alle mulige andre tidligere har været. Om noget er han, for en englænder, undervurderet.
Shearer vandt et enkelt mesterskab og ikke så meget andet. Han var stadig en langt bedre angriber end Yorke, Cole, Sheringham, Solskjaer, Drogba, Anelka og hvad dem, der vandt flere mesterskaber ellers hed.
Det med presset er større i storklubber er heller ikke ubetinget rigtigt. Havde Kane spillet i Real eller Bayern havde han været en blandt mange stjerner. I Tottenham står og falder alt med om Kane har en god sæson eller ej.
Skrevet af The Tactician
Diskutere du med dig selv? Høre en masse "I" og "jer" og behov for at tilhøre en gruppe. Så man kan ikke have en holdning uden at være en fanboy eller hvad end du nu siger. Eller hade England… det er godt nok det mest malplaceret indlæg jeg har læst herinde længe.

Ingen hader nogen, eller er fanboys af nogen. Vi reagerer egentlig bare på et indlæg om at lewandowski skulle være overvurderet iforhold til Kane.
Så ingen grund til at komme ind og spille martyr og smide omkring dig med labels
Skrevet af The Tactician
Hvem siger han havde scoret 50 mål? Så vidt jeg ved har Danny Ings scoret masser af mål i midterklubber, men var ikke god nok til Liverpool. Immobile bomber hvert år i Lazio, et mål som kan sidestille med Tottenham i England, men han floppede i Dortmund d og Sevilla.

Pointen er, at man ikke automatisk er en succes, bare fordi man spiller for et bedre hold. Der er utallige eksempler på, at en topklub har købt en sub topklubs stjerne, hvorefter han har floppet. Siger jeg kane ville floppe? Nej. Men man ved aldrig hvordan han ville klare sig i de største klubber med der største pres i verden. Bare se hazard for eksempel. Og nej det er ikke kun pga skader, langt fra
Skrevet af Taco mix
Vi reagerer egentlig bare på et indlæg om at lewandowski skulle være overvurderet iforhold til Kane.

Det er ikke det personen skriver.

Personen reagere på, at en person kalder Lewandowski for undervurdet. Så skriver han at han mener at Lewandowski er overvurderet, og så mener han at Kane er undervurderet.

Dermed betyder det ikke at Lewandowski skulle være dårligere end Kane. Man kan sagtens mene at Lwandowski er overvurderet og Kane er udnervurderet og så stadigvæk mene at Lewandowski er den bedste af de 2 spillere.

At der så er en som fortsætter emd at drage Benzema og Suarez ind i diskussionen er bare sjovt og malplaceret.

Men personlige holdning er at de begge 2 er gode og hverken over eller undervurderet. Livet er skønt.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af The Tactician
Og dem som siger at Kane er overvurderet, siger jo heller ikke at han er dårlig. Men at han bliver gjort bedre end han er, og at han ikke er på de andre niveau.
Og når afsenderes af den første besked er notorisk kendt for at pisse på alle ligaer der ikke hedder England, så ved man godt hvad intentionen er. Som om Champions League ik længere er højeste niveau.. og det fremgår tydeligt at der menes at lewandowski er overvurderet i forhold til kane
Skrevet af Taco mix
Har du tjekket de andres historik omkring PL egentlig? Jeg kan hvertfald grave nogle beskeder frem hvor tilhørsforholdet ikke kan betvivles, hehe.


Anyways det med pres i storklubber er selvfølgelig rigtigt nok, men netop lige i Tyskland, kan det lige så godt vælte skorstenen, lige pludselig ikke være "det alt overskyggende og dominerende hold" selvom man er et tophold.

Ser også en skrive at man ikke kan sætte Kane i kategori med Agüero. Jeg kan bare ikke finde en besked fra en person der har gjort dette? Er der noget jeg overser?

Anyways jeg ville elske at Lewandowskiendte i Real Madrid. Jeg holder ikke med Real Madrid, men jeg syntes det kunne være pisse fedt, at se en mand i den alder, bare banke kasser ind, og give en stor langemand "alders politiet" og "Football manager banden" Real Madrid og Lewandowski ville gå hånd i hånd. En stor spiller til en stor klub.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af MR11
Hahahaha, argumentet om at Kane er overvurderet, pga. manglende titler, er simpelthen latterligt. Hans stats taler for sig selv. Spurs har været horrible siden starten af 2019, og alligevel har han præsteret, år efter år. Manden er lige under Benzema og Lewandowski. Ingen anden 9´er i verden mestrer pasningspillet som Kane for eks.
De største forbrydere bærer jakkesæt
Skrevet af The Tactician
@Mr11

Du siger det selv, han er lige under benzema og lewandowski. Det tror jeg ikke vi "haters" er uenig i. Hvis der bliver læst hvad vi skriver, så ville I også kunne se det
Skrevet af Ukendt Profil
Jeg vil støtte op om indlæggene fra Taco og MR 11 - kunne heller ikke lade være med at få en tic ved øjet, da antallet af titler pludselig blev et argument for at skulle være en verdensklasse-angriber.
Jeg gider på ingen måde ind i en nytteløs diskussion om hvem der er bedst - for nogen kan nu en gang bare bedre "lide Fanta end Cola" - for som Taco skriver oprindeligt i den første post, så er jeg også en rimeligt unbiased fodboldelsker, som bare nyder at se verdensklasseangribere score mål på stribe (medmindre de scorer mod FCM - men det er der nok ikke så stor chance for kommer til at ske :-D)
annonce
0