Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af schmede
Lakris
Alle de kampe du ser, har ingen andre set.
Skrevet af Lord Harrasmus
Jens Jønsson gjorde det rigtigt godt, han tuder bare mere end en gennemsnitlig AGF´er.
Lidt ærgerligt når dommeren dømmer korrekt i hver situation, han(JJ) er impliceret i.
Skrevet af Indspark med bolden
@Bruger1711823

Som jeg også skriver en sejr er jo en sejr :-)
-uanset hvad den er baseret på -ingen mål i åbent spil i 87,5% ag halvlegene mod Top 40 nationer er jo bare tal, og vi er jo så tydeligvis gode til at være defensive (holde nullet)
Nu har vi da scoret i en halvleg i åbent spil + den heldige 0-1 sejr på 1 straffe, så resultaterne er der da :-)

Og det er, kan jeg forstå, det vigtigste for dig, så thumps up :-)
Skrevet af Dr. Def
Indspark er dælme tabt bag en vogn da... der findes derimod mange autister som er til masser af gavn ude i samfundet
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Tottenhamfan100
Jeg synes at denne kamp med al tydelighed viser hvad det er Hjulmand vil. Det er en fornøjelse at han vil SPILLE fodbold. Højt tempo, højt pres og højt boldtempo. Selv i dag med så mange nye bliver der spillet på den måde. Samtidig har Hjulmand også bevist at han ikke er naiv (længere). Han vil vinde og kan sagtens spille på et resultat hvis det er nødvendigt.

Bah er god. Wind er jeg også ret sikker på er fremtiden.

Spursfan siden den første fodboldkamp jeg så i starten af 80\'erne: 3-2 mod Newcastle :-)
Skrevet af XSDU
Sverige var også ramt af afbud ja.
Det eneste vi kan bruge denne kamp til er resultatet. Det gør heldigvis at vi nu er meget tæt(hvis ikke helt sikre) på, at blive 1. seedet i VM kval grupperne.
Det kan godt være at der kan argumenteres for at en eller anden spiller som var 5. valg på dennes plads, gjorde det hæderligt.
Bare husk, at svenskerne også stillede med en mængde reserver, og ikke tog kampen mere seriøst, end at de kom med startopstillingen, allerede i går.
Så jeg synes det er begrænset hvor meget vi kan bruge det til, at diverse debutanter, spillede en rigtig god kamp, og ting i den retning.
Når vi atter kan stille med stærkest mulige hold, er mange af dem (måske endda dem alle), jo alligevel milevidt fra at komme noget der minder om, i betragtning.
Skrevet af MARTI97
Nemt. Vi bliver europamestre så er den kaldt
Skrevet af Slettet(301120211302)
Indspark med bolden.

Man, det er din tolkning. Men jeg kan forstå på dig,at det er vigtigt for dig, at bruge udtryk som Nulmand for at få din agenda frem i lyset. At du har et behov for at debattere på det niveau. Jamen fair nok.

Det bar vigtigt for mig at få hjulmand (eller en anden) tip at erstatte Åge. Landsholdet døde for kig med ham, men er nu genopstået. Fodbold for folket igen.
Skrevet af Mummisball
Dansk debutant-triumf.. Burde stå FC Nordsjælland debutant-triumf.. Host
Skrevet af DJE100
XSDU - <i>Når vi atter kan stille med stærkest mulige hold, er mange af dem (måske endda dem alle), jo alligevel milevidt fra at komme noget der minder om, i betragtning.</i>

Arhh så er de hellere ikke længere væk end en skade eller to på den enkelte position gør at de er med, og nogle af dem vil da uden tvivl blive en fast del af landsholdet inden for et par år. Damsgaard og Jönsson var da udtaget i første omgang. Victor Nilsson er anfører på u21 og har været med inden omkring truppen før, Lukas A har da også været udtaget og fik en kamp for nylig, Bah er en spiller der bruser frem lige pt, kan han fortsætte og måske ryge til en større liga kan han også hurtig blive aktuel som en del af truppen. Abilgaard spiller fast i Rusland.

Syntes du overdriver når du skriver at mange af dem der spillede idag er milevidt fra en optimal trup.
Skrevet af XSDU
"I første omgang"

Ja fair nok. Men det dækker stadig over, at der var 7, som vi ikke kunne få over fra England.
Det dækker stadig over, at Hjulmand havde erkendt, at vi aldrig kom i nærheden af at stille med stærkest mulige hold, og at man så derfor var nødt til at teste de som er et niveau eller to under det.
At det så bare blev en endnu større farce, med de som røg i karantæne, gør jo bare at man må et niveau eller to længere ned for at hente spillere.
At de så ud svenskernes niveau (de var jo også hårdt ramt) gjorde det udmærket, er jo en helt anden snak.
Du er ikke bedre end din modstander tillader dig at være.
Som jeg også sagde før, så tog svenskerne heller ikke denne kamp særligt alvorligt. For ellers havde de vel næppe annonceret deres startopstilling ca. et døgn før kampen?
Skrevet af Slettet(431314201412)
@indspark:

hvis det bare er tal for dig hvorfor hiver du dem så frem til døde efter hver landskamp? Hold da op det må have gjort ondt på dig at se kedelige Åge blive kritiseret for sit kedelige spil, siden du har den tydelig agenda mod Hjulmand. Du minder efterhånden om Rudy giuliani i hans bizarre kamp for Trump.
Skrevet af LukeDanDuke
Lucas Andersen var en skuffelse for mig. At man kan sige at han var blandt banens bedste, ja så må vi godt nok have set 2 forskellige kampe. Men jeg havde også relativt store forventninger netop til ham (så store som de kan være en dag som i dag). De levede han så ikke op til.

Mæhle var banens bedste syntes jeg. Jønsson spiller en rigtig god 2. halvleg men formår ikke helt at sætte sig igennem i 1. halvleg, hvor jeg tror et lidt bedre hold havde straffet os hårdt på kontra. Jeg syntes egenligt også at Zanka spillede ret godt. De 3 spillere var i hvert fald dem som jeg syntes var bedst af dem som spillede mere end 45 minutter.

Puha, hvor var Sverige dårlige. De er jo altid et betonhold, men i dag var det da godt nok helt uden nogen som helst offensive visioner! Fedt at vi spiller bold med dem og ikke bare losser ind til deres forsvarsspillere.

Skrevet af Lakris
Jeg synes at denne kamp med al tydelighed viser hvad det er Hjulmand vil. Det er en fornøjelse at han vil SPILLE fodbold. Højt tempo, højt pres og højt boldtempo. Selv i dag med så mange nye bliver der spillet på den måde.

Lige præcis. Det er en fornøjelse at bevidne.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Lakris
Sverige var også ramt af afbud ja.
Det eneste vi kan bruge denne kamp til er resultatet. Det gør heldigvis at vi nu er meget tæt(hvis ikke helt sikre) på, at blive 1. seedet i VM kval grupperne.
Det kan godt være at der kan argumenteres for at en eller anden spiller som var 5. valg på dennes plads, gjorde det hæderligt.
Bare husk, at svenskerne også stillede med en mængde reserver

DK havde hele 21 afbud, hvilket altså er så markant et antal, at det naturligvis bør tælle med i den samlede bedømmelse.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Lakris
Svenskerne var jo så også endnu mere reserveramt end Danmark

DK havde 21 afbud op til kampen. Just sayin´
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af phoneyorphant@gmail.com
Indspark du er nu nuttet, men dit indlæg havde du skrevet inden kampen var startet da du vidste at DK ville vinde imod svensken uanset hvad, for satan din F5 tast må være slidt ned mens du ventede på at bold skulle lægge denne artikel op.

Stort tillykke til Bah med scoringen.
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
Skrevet af XSDU
Lakris

Det viser jo med al tydelighed, hvor langt der er til en startplads, når alle er til rådighed.
Derfor er der netop heller ingen grund til at forsøge at tale nogen op til noget de ikke er. Nemlig, i nærheden af en plads på det "rigtige" landshold, som ville være blevet udtaget, under normale omstændigheder.
Skrevet af Eskapisten
Forudsigelig Aarhus-kommentar. Jeg talte 5 involverede nuværende eller egenopfostrede AaB´ere på banen i dag, og 1 fra AGF.
Heriblandt banens bedste Joakim Mæhle.


Det er da fint, at der er fire Aabere på banen på et afbudsramt landshold. Fire Aabere som næppe bliver udtaget igen foreløbigt vel at mærke. Men hvorfor er det relevant?
Skrevet af Socialistens
Nulmand og den svære vej til netmaskerne

Ja, så er vi oppe 7 halvlege ud af 8 (7 ud af 8!) mod Top 40 nationer, hvor vi har scoret 0 mål, dvs. uden at have scoret 1 (eet) eneste mål i åbent spil i 7 ud af 8 halvlege! Hvis det ikke var for det straffe i kampen mod England (som ellers var endt 0-0) og vi dermed fik en heldig 0-1 sejr, så havde de manglende mål nok allerede afsløret en bekymrende tendens til ikke at kunne score mål mod de bedre landshold indtil vi endelig får scoret mål i åbent spil i den 4. kamp mod en Top 40 nation, selvom det dog bare er en træningskamp med (og mod) et delvist vikar landshold (så den er isoleret set, svær at give den helt store kredit -hvem kan stille det mindst ringe hold)

For dem, der er interesseret i statistikker, så er det altså 87,5% af halvlegene mod Top 40 nationer, hvor vi ikke har scoret mål i åbent spil…
87,5%, det er altså meget, uanset hvordan man gerne vil kunne vende og dreje det stadigvæk 87,5% halvlege mod Top 40 nationer uden mål i åbent spil, det er en anelse bekymrende…
Og selv hvis vi tager kampene med mod vores små nord atlantiske broderfolk (lavere end Top 40), så ser det faktisk ikke specielt meget bedre ud
Så er tallene 9 halvlege ud af 12 (9 ud af 12), hvor vi ikke scorer mål i åbent spil, eller om du vil,
Så er det 75% af alle halvlege, hvor vi ikke har scoret mål i åbent spil, 75%...

Resultaterne er så heldige (gode) nok, men det er ikke pga. en sprudlende offensiv
Men vi er tydeligvis gode til at holde et 0…
Og vi er oppe på 6 kampe, så man vist desværre godt tale om en (bekymrende) tendens
Men en sejr er jo en sejr (uanset hvad den er baseret på) :-)


Du var vild med Hareide og kommer ikke til at anerkende Hjulmand, uanset hvad der sker ... vel?

Kunne der findes bekymrende tendenser med Hareide, ja det kunne der i høj grad ... har modstanden foreløbig været stærkere under Hjulmand, ja det har den definitivt.
Det har ikke været superunderholdende det hele, men overordnet set langt over godkendt ... jeg vil gerne se mere i offensiven, men tænker det er på vej med Damsgaard, Mæhle og Bah ... f.eks.
annonce
0