Snak

Mere indhold efter annoncen
GunL

Den eneste der tuder her, det er vist dig. Han bliver ramt mere i hovedet end NP, og alligevel rejser han sig op med det samme. Er det fordi når det går med FCK, så vil du have nogle andre regler? Der er jo ikke nogen der ikke siger Winds gule er korrekt, vi griner bare af tudefjæset NP. Skal det skæres mere ud i pap?
Det er godt Wind, så forstår du endelig hvordan vi andre havde det hver gang Prinsesse Victoria rullede rundt og hylede fordi nogle havde kigget på ham.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Kompis

Åh nej, ikke den gamle traver med budget. Der er ingen andre der snakker mere om budget end når det omhandler FCK pointab.

Der er ingen der siger den ikke rammer VK på armen, der er bare ikke nogen der forstår hvordan det er en unaturlig position.

Når dommeren dømmer som han gør i dag, og det er der folk fra alle sider, som ikke har de farvede briller på, der udtaler, så er det vel fair nok at brokke sig efter kampen. De kort bænken får, er blandt andet fordi han standser nogle fordele.
1719FCK Der er kun 2 tudefjæs her, Wind og Thorup. Thorup siger han har set straffesparket, og den rammer på skulderen!!!. FCK havde engang format, det er helt forsvundet, som dug for solen. Nu er det altid de andres skyld.
Hold da helt op en klasseløs kommentar fra Jonas Wind. Han kan synes, at Poulsen er usympatisk og teatralsk - fint med det. Men at begynde at tale om, hvor dårlig en fodboldspiller en modstander er. Hold da op for en arrogant og nedladende mentalitet. Det klæder godt nok ingen at være så usympatisk, som de kommentarer Wind kommer med her. En ting er kampen på banen, men at stå efterfølgende (efter at have fået mulighed for at tænke over tingene) og lukke sådan en omgang arrogancebavl ud. KLASSELØST!!! Fatter ikke, at FCK-fans bifalder den type kommentarer. Intet er i mine øjne værre, end når toppen af samfundet sparker nedad - hvilket er præcis hvad Wind gør her. Usmageligt!
1719FCK:
Der er ingen der siger den ikke rammer VK på armen, der er bare ikke nogen der forstår hvordan det er en unaturlig position.


Jo, det gjorde jeres træner på TV i går:
https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/thorup-om-dommeren-der-er-bestemt-ikke-straffe-var-havde-ikke-taget-den-op

Og underarmen går jo vinkelret ud fra kroppen. Alle "tv-eksperter" der udtalte sig i går, sagde der var klart straffe.
Uanset hvad man mener om Poulsen, så er det mangel på klasse at komme med en udtalelse som den Wind kommer med.
Som GF’er håber jeg at Poulsen kan fralægge nogle af de ting han laver på banen og koncentrere sig om fodboldspillet,hvor han i går flere gange stoppede FCK spil ved at placere sig godt
@1719FCK

Vi kan godt blive enige om at NP ovespiller noget for meget i situationen. Men det er ikke første gang en spiller holder sig til hovedet uden at være ramt. Der har NP altså ikke opfundet den dybe tallerken desværre.

Angående Armen.. Nu er dommerloven jo ikke sort/hvid hvad det angår. Det er fair at være uenig, men at man ikke KAN se, at det godt KAN argumenteres for at den er unaturligt langt ude, så er man altså godt nok farvet. Den rettes jo ikke af eller noget. Det er bare elendigt forsvarsspil imo.

Dommeren var lort ja, men til begge sider.. Derfor ska len hel bænk ikke træde 4-5 skridt frem for at råbe! Der var jo billeder hvor de står langt fremme 4-5 mand og gestikulere. Fair at vise følelser men hvis man ikke vidste bedre kunne man være i tvivl om hvem der var chef træneren på holdet.
GunL

Men det er jo dommeren der er årsag til kampen ikke ender 1-0. Hvorfor er det skandaløst at sige? Er det fordi FCK er de eneste der ikke må udtale sig i jeres verden. Du bliver jo ved med at tude over en udtalelse som kommer flere gange om året, fra alle andre klubber, men det er kun FCK der ikke må. Var du lige så meget efter spillerne og træneren i fcn aab kampen, eller er det noget andet?
Poulsen vil så gerne være en hård hund, men vælter rundt og tuder så snart vinden rører ham i nakken. Det første er fedt nok, det sidste er ikke til at holde ud. Kombien er fuldstændig forfærdelig. Spelmann vol. 2.

...men han er da åbenlyst kommet ind under huden på Wind, så nogen effekt har det da haft!
annonce