Snak

Mere indhold efter annoncen

Wind rørt over FCK-hyldest: Følte mig som et kvæg til slagtning

Skrevet af bold
søn 11. sep 05:35

Per Wind blev utrolig rørt over den hyldest, han fik i Parken kort efter sin fyring i FC København. Det fortæller han i ugens TÆT PÅ-afsnit.Læs hele nyheden her
Skrevet af Ditmer-K
Aldrig har jeg hørt så meget brok fra en fyret målmandstræner. Kom dog videre.
Internazionale AaB
Skrevet af Toby123
Han får dælme meget taletid 😂, han er jo ligegyldig
Skrevet af UMURUM
Hvorfor skulle han dog det. Hvis han selv føler, at han gjorde et godt stykke arbejde, og at ledelsens beslutning om at fyre ham i hans hoved vare uretmæssig eller uretfærdig, så kan jeg godt forstå, at han er bitter. Journalisterne spørger ham...skal han bare sige, at alt er godt, og at han er kommet videre?
Skrevet af Roberto Pellegris
Tja.. for de fleste virksomheders vedkommende rammer det aldrig medierne når en medarbejder eller mellemleder afskediges. Men det gør det jo her, så jeg kan godt forstå at han også går ud og kommenterer sagen offentligt. Dét sagt er der også mange andre med den alder og anciennitet som opsiges og rigtig mange uduelige chefer i erhvervslivet. Så mere specielt er det da heller ikke.

Derudover er det jo ikke mandens skyld at Bold koger suppe med adskillige artikler baseret på ét afsnit af deres podcast, som ingen hører.
Skrevet af Groggster
Nu er der så også lavet tre-fire artikler på en 25 minutters podcast, så jeg ved ikke, om taletiden har været så voldsom.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af SotD
Det er simpelthen pinlig journalistik at voldtage jeres egen podcast på daglig basis for at generere clicks til “artikler”.
Silkeborg IF
Skrevet af bruger 163736
Tydeligt at se at de kommentarer i denne artikel er fra FCK folk som aldrig har har brugt +20 år på noget de har været stolte af og blive fyret ud sf det blå, det gør tydeligvis ondt.

Kom så PC og Kvist - fortsæt den gode stil.
Skrevet af RaSMuS.
Virkelig slapt at lave en super kort podcast, som i virkeligheden ikke når rigtigt i dybden med emnet eller for alvor er kritisk, for så at skære interviewets mest kontroversielle udtalelser ud i ultra små bidder og udgive dem som artikler.

Men altså, alle kneb gælder vel, hvis man vil klare sig som medie i dag, så på en måde er det jo forståeligt.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Grøn af misundelse
Nu kan Bold . Vel snart heller ikke finde på mere at skrive om Per Wind,
Skrevet af Bo Henriksens hår
Om ikke andet end trist historie om en klubikon, der fik en ærgerlig afsked. Mærkelig håndtering fra FCK, men det er jo deres valg at drive det 100% på kold business.
annonce
0