Snak

Mere indhold efter annoncen

Winds Wolfsburg sænkede Lindstrøm og co.

Skrevet af bold
lør 12. feb 2022

Eintracht Frankfurt måtte lørdag se sig slået med 2-0, da de bød Wolfsburg op til dans. Jonas Wind og Jesper Lindstrøm startede begge inde i opgøret.Læs hele nyheden her
Skrevet af YouDontSay
På trods af manglende frispark til Wind i 1. Halvleg, viser han klassen som linkup spiller og presspiller. Han er en kæmpe gevinst for Wolfsburg.

Frankfurt skuffer en del på hvad der lignede en forfærdelig bane.
Skrevet af Nandeyanen
De var meget imponeret over Wind på Skysports Deutschland. En rigtig arbejdsmand der bidrager meget til holdet i opsætningen af offensive angreb sagde de.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RossiTottiHertz
Han bliver ikke en angriber som laver +15 mål, men det kan så være ligegyldigt, fordi hvor er han bare god på bolden og i hans relationer.
Hans holdkammerater i angrebet kan dog glæde sig til at lave+15 mål fremover
F.C.K har mere historie end jeres bindegale sociale sammenslutning af en klub.
Skrevet af yeppes
Hvis nogen kan huske Ebbe Sand for Schalke i deres storhedstid, så scorede han faktisk heller ikke så meget (med undtagelse af en enkelt sæson), men var alligevel en stjernespiller for holdet.
Skrevet af Taco mix
Hvis nogen kan huske Ebbe Sand for Schalke i deres storhedstid, så scorede han faktisk heller ikke så meget


I Ebbe´s første sæson laver han 16 mål og 5 assist.

I den næste sæson laver han 26 mål og 10 assist.

I den 3. Sæson laver han 16 mål og 10 assist.

De 2 spillere er slet ikke ens. Jonas Wind kan sagtens undskyldes for ikke at score mål. Hos Ebbe var det mandens opgave.

Det lyder til herinde at at Jonas Wind hverken behøver lave assist eller score mål. Når man læser SKY f.eks så giver det egentlig god mening.

Jeg tror bare vi skal konkludere at Jonas Wind er Jonas Wind og ikke behøves undskyldes og sammenlignes med alle mulige andre. mon ikke han snart banker et par kasser ind også?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Konsulenten
Men er han ikke købt som angriber til at score mål? Er han købt som opspilsstation hvor det er underordnet om han score 5 eller 15?
Skrevet af Tropico
Han bliver ikke en angriber som laver +15 mål, men det kan så være ligegyldigt, fordi hvor er han bare god på bolden og i hans relationer.
Hans holdkammerater i angrebet kan dog glæde sig til at lave+15 mål fremover


For mig at se, har han altid været mere en 10´er end 9´er. Han er hamrende god til at afslutte, men han er endnu bedre til kombinationsspillet. Særligt hans førsteberøring er så god, at den tit og ofte åbner for store muligheder - og ja, så er han en klasse for sig på straffe. Jeg er dog opsat på, at har han endnu bedre spillere omkring sig end han havde i FCK og har nu i Wolfsburg, så scorer han også flere mål.
Skrevet af Mac2907
Hmm, Wind som "Fox in The Box" eller som front spånplade er vel en ligegyldighed, hvis træneren mener han hjælper holdet. Og hvis man havde en forventning om den første "titel", så skulle han nok have haft scoret væsentlig flere end 6 mål i en af Europas ringeste ligaer i 17 kampe hen over efteråret ´21. Hvor er i øvrigt en baglinje på en fodboldbane?
Skrevet af Nandeyanen
De scorede 18 mål i 20 kampe i Bundesligaen før de hentede Jonas Wind ind. Gennemsnitlig under 1 mål per kamp og Wolfsburg lå til nedrykning.

Nu har Wolfsburg scoret 5 mål i deres to kampe med Jonas Wind.

Han bliver kaldt arkitekten bag offensiven. Han havde fjerde assist på Wolfsburg første 2 mål i den første kamp og det var Jonas Wind der spillede Kruse helt fri i straffesparksfeltet hvor Kruse blev fældet og de fik straffesparket i dagens kamp.

Hans bidrag kan ikke kun måles i mål og assists selvom det nok skal komme for Wolfsburg.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JLS
Altså når nu Wolfsburg får straffe, hvordan skal Wind så nogensinde score, når ikke de lader ham sparke..?
Skrevet af Stelio_konto
Latterlig kommentar
Skrevet af Vingsted
Der er godt nok mange fck fans der lovpriser Wind herinde og har sat Sky sport på tysk, nordmakedonsk og finsk hvor de lovpriser Wind som bedre end Mbappe. Rolig nu.
Skrevet af Slettet(122224222203)
nådada.. er det hårdt for dit skrøbelige ego at nogle godt kan se en god spiller i Wind? - Tag en kiks
Skrevet af CopenhagenNoice
Græder du vingsted? Op med humøret, en dansker klarer dig godt i udlandet og det er vinterferie.
Læg mærke til det ikke kun er FCK fans der roser ham.
Ot: så desværre ikke kampen, men det lyder til at han opfylder den rolle han er indkøbt til med bravour.
annonce
0