Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jacob8
Le Genious

Held og dygtighed - måske skabt af vores vigtigste brik SAF.

Det synes jeg er svært at lave en liste på hvornår de har spillet som en enhed.
Så hvem er spiller for spiller bedre end United. Hvornår har United scoret i extra overtid?
Knocked off your perch!
Skrevet af RasmusXF
Med risiko for at blive kaldt dårlig taber og tudemarie vil jeg nu stadig mene at United denne sæson har haft 100 i held. Enten ved at score mål i overtiden på trods af elendigt spil eller ved godmodige dommere.


Vores mængde af held stiger selvfølgelig en del, hvis du skal regne sene scoringer med. Man kan så diskutere, om det ikke er klasse at gøre det? Det kan vel sammenlignes med Newcastle - Arsenal. Er det heldigt, at Newcastle kommer igen? Eller er det godt af Newcastle og elendigt af Arsenal?

Vi har da også tidligere i sæsonen været uheldige med sene mål. Vi var blandt andet foran 2-0 mod WBA og spillede dem ud af banen, men den endte 2-2. Vi var foran 2-1 mod Fulham og brænder et straffe i slutningen af kampen, inden Hangeland så gør det til 2-2. Nej, det er ikke slemt i forhold til Arsenal i dag, og det er ikke slemt i forhold til, hvor mange point vi har hentet til sidst. I min Verden signalerer disse sene mål blot holdets klasse. Blot for at snakke lidt mere om dine eksempler med Aston Villa og Blackpool. Nu ved jeg slet ikke, om du så de kampe, men United spillede dem jo fuldstændig ud af banen i de perioder, hvor de scorede, og så vil jeg ikke mene, det er heldigt, da de havde en håndfuld af muligheder til at score målene blot fem minutter tidligere.

United har haft dommerkendelser med dem, det skal jeg da slet ikke benægte, men det er en del af fodbolden, og vi har også haft dem mod os. Sådan er det. Folk er bare fantastiske til at fange de gange, dommeren dømmer til vores fordel og overse, når de går i mod os, fordi der bare skal være meget hate omkring United.

Manchester United Hercules C.F. Shakhtar Donetsk
Skrevet af Randomize
@Mainy

Og oven i det er der småskader normalt. Som jeg sagde - måske 30 sek. per skade, om man spiller videre eller ej. I det her tilfælde var 2-3 skader. Altså ca. 4,5 min. Og man runder altid op hvis man er et halvt minut inde i et minut.
Manchester United since forever. Respect that please. 19.
Skrevet af vbfyn
Vidic burde have haft straffe i første halvleg og der KUNNE have været dømt straffe for hands på Evras indlæg til sidst i kampen. Men det ændrer ikke på, at United kun spillede godt i de første 7 minutter, hvorefter resten var som l... Vi skabte jo ikke eneste stor chace derefter. Lige med undtagelse af Scholes´ volleyballslag.... Men Wolves skabte heller ikke andet end deres to mål, som vel ikke engang var chancer, men bare dårlig opdækning ved to dødbolde. Stor kredit og ros til dem, for at kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne og for at ødelægge Uniteds spil. Og gider alle I andre ikke godt stoppe med jeres pis om at United altid er heldige og scorer i overtid og har dommertække. Jeg har ikke talt efter, men i denne sæson tror jeg nok, vi har smidt flere point end vundet i overtid. Vi har været bagud i mange kampe og scoret sent i kampene, men umiddelbart kan jeg kun komme i tanke om hjemmekampen mod dagens modstander, hvor vi hentede ekstra point i overtiden. Derimod har vi smidt point i overtid mod fx. Birmingham, Everton og Fulham. Correct me if I´m wrong....
United er stadig favorit til titlen, men med udekampe mod Arsenal, Chelsea og Liverpool kan meget ske endnu og spillet skal være markent bedre, hvis der skal point på kontoen i de tre nævnte kampe. Men vi plejer at vise styrken mod de store hold, så jeg tror stadig på Pl-trofæet.
Hellere RØDe hunde end GULsot Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: VfL Borussia Mönchengladbach
Skrevet af cityfan
Virkeligt temmeligt surrealistisk at læse kommentarer fra Trafford folk som mener dommeren var imod dem, det røde kort til smalling bliver ikke altid dømt, men Giggs skulle 100% have været smidt ud.

Man skal virkelig have en alternativ virkelighedsopfattelse for at kunne lade som om dommeren var imod trafford idag.
cityfan siden 79
Skrevet af MB_09
Der findes ikke ord i nogen eksisterende sprog til at beskrive for fuldstændig LATTERLIGT ELENDIGE United var idag. Fuld fortjent at et mildt sagt uimponerende Wolves hold får alle 3 point...

Dog kunne det klæde nogen (ikke alle) men nogen, folk herinde at acceptere at tabellen aldrig lyver og at "heldet" forfølger den dygtige!

United ligger hvor de gør pga kvalitet, og ikke fordi held på en eller anden magisk måde forfølger den enhed der er Manchester United.

Jeg kommer til at være Liverpool supporter for en dag imorgen.

Og United, LØFT BUNDNIVEAUET!!
Skrevet af sally
En bovlam indsats. Rooney ligner noget katten har slæbt ind og jeg forstår simpelthen ikke at United ikke kan køre et gumpetungt forsvar rundt.
Men go fight af Wolves og de gør det de kan.
Theres a red devil in all of us
Skrevet af phoneyorphant@gmail.com
haha satme pinligt, men ikke værre end arsenals kamp loooool da!

Men god kamp ellers :)
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
Skrevet af str1kz0r
@RasmusXF

I kampen mod fulham lavede fulham så også selvmål i 84. minut efter et hjørne. Det er vel også lidt heldigt. hehe
DK - Brøndby IF UK - Arsenal
Skrevet af Hans Allan93
Utroligt som Wolverhampton kan blive ved med at slå de store hold (Liverpool, Chelsea og nu United).

Synes Wolves spiller en frisk omgang fodbold. Ikke meget kick and rush, men fokus på pasningsspil langs græstæppet. Ser hellere dem blive oppe end eksempelvis et hold som Stoke, der efter min mening spiller noget af det kedeligste bold i ligaen.
\\\"Mellor, lovely cushioned header for Gerrrraaaard!!! Ohhhhh ya beauty!!!!! What a hit son, what a hit\\\"
Skrevet af RasmusXF
I kampen mod fulham lavede fulham så også selvmål i 84. minut efter et hjørne. Det er vel også lidt heldigt. hehe


Det kan man så også sige, men jeg vil nu stadigvæk mene, at et brændt straffespark og et mål senere er mere heldigt for Fulham, end deres selvmål var heldigt for os ;)

Pointen er bare, at det pisser mig af, at man som United fans altid skal høre på, at vi er heldige osv. osv. fra halvdelen af brugerne efter vores kampe. Jeg har dog også set United fans, der er til at brække sig over, men det er bare irriterende, at deres kommentar skal hævnes tilbage på fx mig. Sådan har nogle fornuftige Chelsea, Arsenal, Liverpool whatsoever fans det nok også.
Manchester United Hercules C.F. Shakhtar Donetsk
Skrevet af Fussbal 4ever
Sjovt at et hold der ifølge nogen er så dårligt og heldige, har scoret flest mål i ligaen.

Men forbandet dårligt, at der kan være så stor forskel på indsatsen i forhold til forrige kamp mod Villa.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Den har godt nok ligget i luften rigtig, rigtig længe.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af str1kz0r
Sjovt at et hold der ifølge nogen er så dårligt og heldige, har scoret flest mål i ligaen.

Det er vel netop det folk synes er heldigt?
DK - Brøndby IF UK - Arsenal
Skrevet af Fussbal 4ever
Haha ok så må i da virkelig frygte, når United begynder at spille godt og ikke behøver heldet mere.
Skrevet af baggie_78
Fuldt fortjent sejr til Wolves - tillykke til dem. Men dybt frustrende at se Man U spille så dårligt og uden sammenhæng. En super start, som blev en sovepude... Evans og Smalling, jeg har endnu ikke fattet hvad de laver på et af europas bedste hold. De kunne måske gøre et job for et midter hold og ikke mere....Evans har kostet så meget, for det meste fejlplaceret ved indlæg - Smalling, bambi på græs....
Wolves lugtede blod og kæmpede prisværdigt - Man U havde det bare ikke i dag og nederlaget skulle jo komme.. Håber at du er top tændte på lørdag, når de blå ude fra slumen kommer forbi...
Godt Arsenal trådte godt i spinaten - igen en Wenger kommentar af de gode...
Vidste at kampen ikke var lukket ved 4-0.....LOL. Amatør agtigt....
Skrevet af AGF-THERKILSEN
Hvornår laver Bold.dk det alderskrav? Udover alderskravet formentlig vil ramme mig selv. Men vil med glæde ofre det, for at få en sober tone og en generalserings fri debat, tak!
Der er satme nogle folk der skal holde sig væk fra at debattere, deres argumenter er helt hen i vejret, hvis der er altså overhovedet er nogen?
Vil godt spille en plovmand på at United får mesterskabet, og hvis de ikke får det? Hvem får det så??

FredeOB Ja!! Smid den klovn ud af Bold.dk, han er simpelthen ikke for skarp.
Kun fan af AGF, ingen andre! Men ka nu godt li Borissa Dortmund (vilde fans, vildt talentarbejde) Newcastle (arbejderklub) Spurs (Bale+Modric) Southampton (Familie) Therkildsen, ikke Therkilsen. Der var ikke plads til mere.
Skrevet af dafriis
Gud hvor er det dog et elendigt United hold på udebane, hold da kæft de burde skamme sig! Hvis mesterskabet går deres vej er der da noget grueligt galt!
Heroisk indsats af Wolves og godt spillet og hold da helt op hvor er Rafael en uheldig mand :D Fik alligevel god griner over den finger..
Skrevet af D.B.R. ©
3 gode point til Wolves, der forhåbentlig bliver i PL.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Jacob8
http://www.manutd.com/en…action.aspx

Nej rødvinstuden eller hvad i kalder ham har ikke et ord om dommeren.
Knocked off your perch!
annonce
0