Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Brætmand
Hva så med Blackpool der også blev snydt for et straffe?? i tabte og det var fortjent, stop nu undskyldningerne....
Skrevet af Tubbe2905
AGF-THERKILSEN: "Smid den klovn ud af Bold.dk, han er simpelthen ikke for skarp."

Hvorfor synes du så det? Du skriver så meget om hvordan det burde være, osv. osv. men du er jo ikke bedre selv?

Din kommentar må markeres med et "epic fail". Hvis der er grund til at kicke mig, er det ligeså meget grund til at kicke jer to.

Så se nu indad.
Skrevet af AGF-THERKILSEN
Hvis du læser dine indlæg i gennem, bare i den debat, også i den med Newcastle-Arsenal. Du kørte jo der selv helt ud, både med at kritiser folk.. Som havde et andet synspunkt end dig, og vi var en del.
Du er en anelse snæversynet, du synes måske det samme om mig, fair nok.. Men stram lige hjelmen en anelse, og lyft dit niveau lidt bare en smule.
Kun fan af AGF, ingen andre! Men ka nu godt li Borissa Dortmund (vilde fans, vildt talentarbejde) Newcastle (arbejderklub) Spurs (Bale+Modric) Southampton (Familie) Therkildsen, ikke Therkilsen. Der var ikke plads til mere.
Skrevet af Brarand
Har United sådan en regel, om at de skal tabe til sidstepladsen?
Eller er det bare tilfældigheder?

Jeg tror på det første! ;)
AFC
Skrevet af De Hvide Og Blå fra KBH
Skønt at se lorte United tabe til et bundhold!! :)
Fc København Fc Internazionale Tottenham Hotspur
Skrevet af FredeOB
Hvis der er grund til at kicke mig, er det ligeså meget grund til at kicke jer to.

Luk nu arret. Hvis nogen skal se indad er det sgu dig. Læs dit første indlæg her i denne tråd og læs så lige regel nummer 7
Indlæg oprettet med det ene formål at håne eller tilsvine andre brugere, klubber, personer eller begreber vil blive slettet og vil medføre karantæne.


Og hvis du skulle være i tvivl om, hvilken del af indlægget jeg referer til som et regelbrud:
MWAAHAHAHAHA! lær det.
Skrevet af DanielTorres
2 klokkeklart straffe bliver ikke dømt.... Hold kæft man..


Er det dig Fergie?
Brøndby IF Liverpool FC Sammenholdet gir\' mig håb!
Skrevet af goalgetter
Ja så kom nederlaget jo, men men men, nok ikke så slemt igen, når Arsenal også taber point, stadig 4 point ned til, plus at Arsenal helt sikkert taber mange flere point.
Næste kamp, så kan united sende city ud af mesterskabskampen med en sejr.
Skrevet af Jacob8
DanielTorres

Fergie har brokket sig en gang i år! manden har faktisk været ude og rose Wolves og ikke sagt et ord om dommeren.
Knocked off your perch!
Skrevet af Tubbe2905
Jeg svarede kun på indlæg der var hånene, og deciderede idiotiske...

Jeg skrev intet her, som der ikke var 20 andre der gjorde værre (Inklusiv jer selv) i den anden tråd.

Jeg tror vist din hjelm spænder liiiiiidt for meget....
Skrevet af Razz
Ingen LFC-fans benægter at vi har leveret en ringe sæson, men så meget desto mere patetisk er det at se United-fans stædigt fastholde, at I har fortjent at ligge hvor I ligger, og at I meget vel kunne tænkes at gå ubesejret igennem sæsonen.


He he, hvis man har flest point, så fortjener man at ligge nr. 1.

Det er ret simpelt.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Toggle
For det første er det ved at være trættende at læse om held/uheld i fodbold. Der findes ikke noget sådant - de dygtige hold vinder, og nogle gange skal de kun bruge en halv chance for at score mål. Det er ikke tilfældigt at united vinder kampene til sidst - modstanderne burde da efterhånden lære at united ofte sætter dødsstødet ind i de sidste minutter af kampene, og det bør da få dem til at være ekstra koncentrerede i netop denne del af kampen.
Ift. kampen så var det sløjt at starte med så defensivt indstillet hold som de første 11...scholes eller anderson burde som minimum have startet inde i stedet for enten carrick eller fletcher. Evans spiller igen igen en forfærdelig kamp - den mand kan jo slet ikke finde ud af komme fornuftigt af med bolden...synes dog at smalling gjorde en ok figur da han kommer ind. At vi taber til wolves - tjaaah, vi har det ofte svært imod dem, hvorfor ved jeg ikke - men det var sandelig meget fortjent at wolves vandt kampen. Mere er der vel ikke at sige til det.
Derudover er kampen om mesterskabet igen vildt spændende, mens folk nok ville have haft trang til at kalde united mestre hvis de havde vundet iaftes. Game on !
LUHG
Skrevet af Randomize
Held følger dem der søger det.

Det burde være nok baggrundsviden til alle jer Chelsea, Arsenal, of Liverpool-fans derude.
Manchester United since forever. Respect that please. 19.
Skrevet af Citex
Randomize - du snakkede i går om at det er på baggrund af Doyles næse og Rafaels finger at der skal lægges 5 minutter til.. hvilket får mig til at undrer mig, eftersom at doyle først slog sin næse 2 minutter inde i den 5 minutters overtid, så med mindre dommeren kan se frem i tiden kan jeg ikke se hvordan den kan tælle med? derudover sker begge situationer udenfor banen, og kampen forsætter derfor UDEN tidsspild eller grund til ekstra spilletid? :)

om der skulle være 5 minutters overtid skal jeg ikke gøre mig klog på, men hvis du skal, kan du så ikke i det mindste komme med nogle ordentlige agumenter?
When a player leaves Arsenal, it only strengthens my love for the CLUB.
Skrevet af Randomize
@Citex

Du læser tydeligvis ikke mine indlæg inden du skriver. Kom lige tilbage når du har gjort det;-)
Manchester United since forever. Respect that please. 19.
Skrevet af FredeOB
Jeg svarede kun på indlæg der var hånene, og deciderede idiotiske...

Det ved du jo godt selv er løgn.
Jeg skrev intet her, som der ikke var 20 andre der gjorde værre (Inklusiv jer selv) i den anden tråd.

Nå ja for søren! Hvis 20 personer bryder reglerne, så er du jo også berettiget til at gøre det. Hvad er det for en gang børnehaveretorik?
Og inklusive os? Jeg ved ikke med ham den anden, men du må meget gerne finde eksempler på, hvor jeg har skrevet mundlort i den anden tråd.
Jeg tror vist din hjelm spænder liiiiiidt for meget....

Eller også er det bare din, der sidder lidt for løst.

Jesus Christ, kom dog i det mindste med nogle argumenter, et børnehavebarn ikke også ville komme med..
Skrevet af Citex
jeg har skam læst dine indlæg, men det ændrer stadig ikke på at man ikke lægger tid til "skader" der sker udenfor banen og ikke behøver spilstop.. derudover sker den ene af dem du snakker om, EFTER at der er lagt 5 minutter til, hvilket jo må betyde at dommeren finder 5 minutter UDEN at tænke på tiden der måtte ha´ gået i situationen med Doyles næse? eftersom situationen endnu ikke var hændt..

du kan meget vel have ret i at der burde være lagt 5 minutter til, men det er ikke på den baggrund du fremlægger!
When a player leaves Arsenal, it only strengthens my love for the CLUB.
Skrevet af Randomize
@Citex

Det jeg siger er at på trods af at skaden behandles uden for banen, tager det stadig tid når selve skaden sker. Man bruger fx. tid på at se skaden igen, og igen på fjernsynet, og i mellemtiden sker der ikke noget på banen. Der stopper dommeren (som regel) tiden.

Nu har jeg ikke det rigtige antal skader i kampen, men tror det var 2-3 styks, hvor der bliver taget 20-30 sek. af kampen. Om den behandles udenfor banen eller ej.
Manchester United since forever. Respect that please. 19.
Skrevet af Citex
Tror du seriøst selv på, at de stopper spillet hver gang der er noget der skal gengives i fjernsynet? spillet forsætter sku da, og dommeren stopper ikke tiden nej? skulle han så også stoppe tiden hver gang der skal gengives et mål eller hvad? .. du er ved at være langt ude nu.
When a player leaves Arsenal, it only strengthens my love for the CLUB.
Skrevet af TheRedDevils
Så dårlig syntes jeg ikke United har været på udebane denne sæson. Mange af de uafgjorte resultater er ufortjente med united dominans og tonsvis af chancer(mange afbrændere). Fatale dommerkendelser og irriterende uheld.
Det her var en af de få om så ikke den ringeste af de udebane kampe der er blevet spillet --> pinligt.
annonce
0