Snak

Mere indhold efter annoncen

Xavi bekræfter Lewandowski-forhandlinger

Skrevet af bold
lør 21. maj 11:58

Xavi fortæller, at Robert Lewandowski er en af mulighederne for Barcelona, og at der er forhandlinger.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(451210220308)
Det giver ingen mening hvis bayern siger nej til 300 mio kroner for en 33 årig angriber med 1 år tilbage af sin kontrakt, og som er 33 år. Det er win for alle. barca vil få en verdensklasse angriber, der stadig kan flække mål ind, og bayern kan komme videre. Det er tydeligt at Lewa har vundet alt hvad der kan vindes i tyskland, og vil prøve noget nyt og et sidste eventyr inden han stopper.

Lewandowski 9 - i Barca. Den trøje skal uden tvivl købes.
Skrevet af LEEDSJE
Det er en god handel for Barca, gedigen målmaskine garanteret 25 kasser liiiige det der mangles!
Skrevet af DenFalske9'er
Men det giver jo netop ingen mening overhoved.

Lew er garant for mål, men man har allerede en trup spækket med angribere.

Dertil er det penge smidt i brønden, da han har absolut 0 videresalgsværdi.

Dertil bygger det ikke på det sportslige projekt, da manden ikke har mere end et par sæsoner tilbage - og passer han overhoved ind i måden, Barca vil spille på?

Jeg synes, det virker hovedløst. Se hvordan det er gået United, udelukkende at hente navne ind for deres navne, og derefter forsøge at spille dem sammen.
Arsenal. Lyngby. Tranmere. "Erfarenhed" - Allan Kuhn
Skrevet af deutsche
bayern vil beholde i et år, så det må være direkte med spiller der handles.

Havde det været Bayern der var rygter om de gjorde det var samtlige Bayernhaters oppe (HELT OPPE ) på dupperne med hadekomentarer…
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Skrevet af Azan
Han fylder 34 inden næste sæson starter...
Skrevet af haraltidret
Lewandowski fylder 34 år i august så ham er der næppe meget fremtid i hvis vi ser mere end 1-2 år ud i fremtiden. Spørgsmålet er bare om Lewa ikke er de 300 mill kr værd for Bayern, hvis de vælger at holde på ham i næste sæson. Med ham på holdet vinder de med garanti mesterskabet igen, og har også gode muligheder i CHL. Uden Lewandowski er Bayern ikke på samme måde selvskreven til succes i næste sæson. Har Bayern ikke en direkte kompetent afløser klar i kulissen, så tror jeg de vælger at holde på Lewandowski endnu en sæson.
Skrevet af Martinovic
Har Barcelona ikke allerede Aubameyang, eller var han kun lejet i Arsenal?
Mojn do!
Skrevet af Hanzolo187
Hvis Barca har problemer med at få økonomi til Kessi og AC som er transferfri (har jeg læst tidligere) ved dog ikke om der er hold i den historie.. hvordan skulle de så have penge til at smide 300 mio og betalte hans løn?
annonce
0