Snak

Mere indhold efter annoncen

Xavi fremhæver AC: Vi har en stærk defensiv

Skrevet af bold
tor 26. jan 06:54

Barcelona-træner Xavi mener, at der tales for lidt om Barcelona gode defensiv, som lørdag sikrede en 1-0-sejr over Real Sociedad i Copa del Rey. Læs hele nyheden her
Skrevet af endagtilbage
I har en stærk målmand.
Skrevet af Stagger Lee
Når Barca stiller med Koundé, Araujo, AC og Balde, er der meget få hold, der kan stille en stærkere firbackkæde på det individuelle plan. Man kan stadig blive bedre spillet sammen på det taktiske, men det hænger lige så meget sammen med resten af holdet. Kigger man ud på bænken, så falder niveauet dog hurtigt. Alba er stadig fornuftig, men niveauet daler kontinuerligt. Bellerin, Roberto, Eric og Alonso kan slet ikke værre med, når man møder god modstand. En stærk HB ville pynte gevaldigt.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Reevenge
Helt enig; dog synes jeg faktisk Marcos Alonso til tider har set fornuftig ud (især på det seneste) - han har en dynamik og en acceleration som til tider har manglet når vi har spillet med Piqué eller Garcia tidligere.

Dog er HB notorisk kritisk. Snart tale om et kronisk syndrom; godt nok ikke mange HB´ere på eliteplan for tiden, især ikke på markedet og til en pris hvor klubbens økonomi kan være med.
Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, Baaarça!
Skrevet af Mike55
Der er en fornøjelse at se AC på det her Barca hold. Den fart og dynamik som 4-backkæden fra igår har, er der ikke mange der kan matche. Derudover syntes jeg faktisk Kounde klæder højrebacken når Dembele er foran ham. Med en wing med så bredt et udgangspunkt, mener jeg ikke nødvendigvis at man behøver en back der tonser op og ned af kanten, også er han topklasse defensivt.
Skrevet af crn85
Også det hold i Europa med færrest mål lukket ind i de respektive ligaer.
6 mål lukket ind.

Der kan hverken man city, bayern, r madrid, inter, arsenal osv. Ikke følge med.
Og ja inden folk går i gang, de spiller ikke CL som nogen af de ovenstående hold gør.
Nu snakker jeg primært Ligaen.

Dette på baggrund af en af verdens bedste målmænd som har så mange store redninger når holdet indimellem har solgt ham.
Bl.a. pedri få dage siden.

Samt et forsvar som virkelig begynder at vise kvalitet og sammenhold.
Og så er de allesammen stadig unge.
Spændende fremtid dette barca hold med alle de unge spillere.

Derfor jeg mener Xavi bør få længere tid.
De brænder jo den ene store chance efter den anden.
Det er jo ikke Xavi´s skyld.

Tænk hvis de kan fastholde den defensiv samt begynder at omsætte alle de brændte chancer, så begynder det at se fornuftigt ud.
Skrevet af Soccerjedi
Bellerin, Roberto, Eric og Alonso kan slet ikke værre med, når man møder god modstand.


Jeg er ikke uenig i, at de nævnte spillere ikke er topspillere på deres respektive positioner, men det er alligevel få hold i verden der har markant bedre backup end de nævnte.

Svært at have markant bedre spillere uden at disse vil være utilfreds med at være andetvalg. Læg dertil at de vil være håbløst dyre - en CB der kan presse AC koster jo 4-500 stænger i dag.
Skrevet af Mazraoui
Ter Stegen er verdens bedste målmand igen, efter et par middelmådige sæsoner (baseret ud fra hans standard).

Kounde, Araujo og AC er alle verdensklasse og er vanvittigt stabile. De spiller aldrig en dårlig kamp. Baldé er et uhyggeligt talent med en sjælden fart i Dembele/Mbappe/Davies/Traore klassen. Han har en nogenlunde fysik (langt bedre end Alba i hvert fald), er teknisk dygtig og kan sætte en mand som var det ingenting.

Uden tvivl det bedste forsvar Barca har haft siden den hed:
Alves Pique Puyol Abidal
Skrevet af HaderFIFA
Det er skønt at få Barcelona tilbage igen, det har været lidt kedeligt de sidste par sæsoner! Det må også være rart for jer fans at kunne nyde holdet igen og få lidt ro fra medierne, må have været nogle turbulente år for de fleste fans. Nu må i bare ikke stikke alt for meget af det næste stykke tid :-) Dejligt at se AC præstere så godt!!
Skrevet af MistGoose
Uden tvivl det bedste forsvar Barca har haft siden den hed:
Alves Pique Puyol Abidal

Jeg ved ikke om jeg ville sige uden tvivl, men der er stadig udviklingspotentiale og forsvaret kan nemt blive blandt de bedste vi har set.

Men Alves Pique Mascherano Alba i 2014/15 var ganske fornuftigt.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Mazraoui
Enig. Det var også et super godt forsvar, men ikke nær så godt som det andet.
Skrevet af Stagger Lee
Jeg er ikke uenig i, at de nævnte spillere ikke er topspillere på deres respektive positioner, men det er alligevel få hold i verden der har markant bedre backup end de nævnte.

Det er rigtigt og i det hele taget, så er der få hold, der har en bedre defensiv. Men, jeg vil alligevel sige at hold som City, PSG og Bayern har bedre backups end Barca. Kvaliteten falder ikke nære så markant, hvis de skal skifte ud på et par positioner. Liverpool kan også tages med, på papiret i hvert fald. Chelsea efterhånden også.

Man er jo faktisk så heldig, Alonso, Bellerin og Roberto alle har kontrakt udløb til sommer, så man kan faktisk opgradere, hvis man vil. Personligt havde jeg sagt farvel til alle tre og så set om man kunne finde en ny klub til Alba også. Man ville spare 35 mio euro om året i lønbudgettet med de fire og man burde kunne finde noget mere kvalitet for de penge på markedet.

Jeg havde f.eks. set om man kunne hente N´Dicka på en fri til venstre CB. Grimaldo til VB, også på en fri og så enten Martinez eller Fresneda på HB til en pris på 15-20 mio euro. Lønmæssigt vil de ligge på under det halve, så det burde være muligt. Man ville have løftet både kvaliteten og sikret fremtiden med de handler for meget få penge(efter nutidens forhold).
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Like This
Heldigt for samtlige andre tophold er Barca ikke er med i CHL - det var blevet en ren walkover for dem så meget i taler dem op 😆
Skrevet af Kenken
Endnu en real mand med en du snart kommentar i en Barca tråd. Der er et tydeligt mønster

Hvem taler noget op? Tabellen og statistikken fortæller jo hvordan defensiven har været. Men ja real har lukket 267 % mål ind sammenlignet med Barcelona i ligaen i denne sæson og man hører ofte Real fans kritisere deres backs og bredden (i forsvaret). Det burde du kunne anerkende at Barcelona ser stærke ud når de Kan stille op med 1. 2. Eller 3. Valget i forsvaret og også anerkende at de afgørende kampe i CL var svære vilkår da vi kun stillede op med 4. 5. Og 6. Valget. Tænk hvis det havde været tilfældet i Real med deres svagere bredde i forsvaret
Skrevet af crn85
Like this

Du er med på at Barca lige har slået Atl madrid og R madrid?

Da de spillede gruppespil var holdet relativ nyt, et par profiler solgte holdet mod Inter samt et hav af skader i forsvaret.

Barca har rykket sig en del siden.

Jeg siger ikke de ville vinde, men at sige walkover for alle andre CL hold er nok at stramme den og blot et forsøg på at provokere.
Skrevet af Soccerjedi
Jeg havde f.eks. set om man kunne hente N´Dicka på en fri til venstre CB. Grimaldo til VB, også på en fri og så enten Martinez eller Fresneda på HB til en pris på 15-20 mio euro.


Drømmescenarie og både N’Dicka og Fresneda rygtes til Barca, men med sidstnævntes prisskilt på 50m euro, så sker det næppe. Jeg kan også tvivle på om en (snart) 24 årig N’Dicka vil acceptere at være reserve. På samme måde er det også tvivlsomt om en 27 årig Grimaldo vil stille sig tilfreds med at være reserve, særligt taget i betragtning at førstevalget lige er fyldt 19 og har potentiale til at blive verdens bedste venstreback/back.

Skulle det lykkedes, så står man dog med verdens måske bedste forsvars setup ikke bare her og nu men potentielt 5-6-7 år ud i fremtiden.
Skrevet af Stagger Lee
men med sidstnævntes prisskilt på 50m euro, så sker det næppe.

Ja, hvis PL begynder at byde silly money, så kan man ikke være med. Tvivler dog på et 18 årigt backtalent kommer til at gå så højt. Martinez vil dog være lige så godt imø. Han har spillet 6 år på La Masia og kommer en by en spytklat fra Barcelona og det vejer også noget i forhold til Fresneda, der modsat kommer fra Madrid og har spillet 4 år på La Fabrica. Profilerne er meget ens ellers, begge spillere har deres forcer i det defensive, men har bygget meget på i det offensive også. Martinez er lige nu et stykke foran Fresneda i udviklingen, men er også halvandet år ældre. Jeg ville være tilfreds med den ene eller anden, men jeg foretrækker faktisk Martinez pga tilhørsforholdet og så synes jeg også, han er mere fleksibel, da han kan spille flere positioner.

Jeg kan også tvivle på om en (snart) 24 årig N’Dicka vil acceptere at være reserve. På samme måde er det også tvivlsomt om en 27 årig Grimaldo vil stille sig tilfreds med at være reserve

Jeg er sikker på, Grimaldo ville elske at komme tilbage og han ville også få en del kampe, ligesom Alba også gør nu. Den indvendige profil tiltaler mange gange Xavi, specielt når modstanderen skal presses i bund gennem store dele af kampen, hvilket de jo ofte skal. På det område er Balde stadig noget grøn i det og det hele bliver meget frem og tilbage med ham på backen. N´Dicka er en anden sag, men han ville under alle omstændigheder skulle bruge mindst et år på at spille sig ind på holdet.

Med Martinez, Koundé, Araujo, AC, N´Dicka, Balde og Grimaldo er der 7 spillere til 4 positioner. Det burde give rigeligt med spilletid til alle i løbet af en sæson.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Soccerjedi
@Stagger Lee. Jeg er rørende enig i alt du skriver - og måske har du ret i, at Grimaldo er ok med en backup tjans. Jeg håber - og krydser alt hvad jeg har. Det ville være rart hvis Barca endelig igen begyndte at handle fornuftigt.
Skrevet af Slettet(561254230903)
barca har en super defensiv når aroujo, kounde, AC og balde spiller. de er alle 4 vanvittig hurtige og dækker hinanden godt. man så hvordan benzema og vini blev fuldstændig sat på plads i super cup finalen. det er desuden 2 gang i træk at aroujo jorder vini til jorden. som andre dog påpeger skal back ups være bedre, og specielt en verdensklasse højreback vil klæde i barca. eller er det en kant vi skal have. det er kun dembele og lewandowski som ka noget. ferran og rafhinha er skuffende og ansu fati har desværre tabt niveau.
annonce
0