Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Chris4700
@Mholm
Du ser det som et "forsvar", jeg ser det som et forgæves forsøg på at vægte (bevidst?) uvidenhed og trolderi med lidt saglighed, med håb om at vi i Barca trådene kunne diskutere det sportslige i stedet for at fylde trådene med bræk og polemik.

Det irriterede mig bestemt i starten at I fandt det nødvendigt. Nu kan man efterhånden kun trække på skuldrene og grine af jer :)
Barca
Skrevet af Kosovar
Tebas har for travlt med andre klubber at, han helt har glemt Barcas cirkus.
Skrevet af elastico
Tebas er en Real Madrid fan. Han håndhæver kun FFP når det går ud over Real Madrids konkurrenter
Barca siden 2002
Skrevet af Skjold99
I et interview med amerikanske ESPN kom præsident Joan Laporta med en særdeles positiv status på klubbens økonomi. Catalaneren afslørede, at Barca om en måneds tid har skaffet indtægter for næsten 5 milliarder kroner.

og videre:
´Vi måtte arbejde meget hurtigt. Vi solgte 25% af vores TV-rettigheder og de har givet os en betydelig indtægt. Klubben er nu på vej til at være sund og rent økonomisk står vi meget stærkere med de penge, som vi har fået ind. Derudover har vi formået at betale 100 millioner euro tilbage af vores lån til Goldman Sachs´.

https://www.fcbarcelona.dk/Nyheder/laporta-om-en-maned-har-vi-tjent-5-milliarder.html
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Maradona-Messi
Det her tager alligevel prisen for de mest infantile kommentarer nogensinde! Har I overhovedet ikke fulgt med?
Skrevet af Maradona-Messi
Og så må jeg hellere tilføje, at i det her nye format kan jeg kun se de første 5-6 kommentarer, så det er dem, jeg betegner som infantile. Ej heller kan jeg se nye kommentarer efter min egen kommentar...
Skrevet af Wise1964
I swear that the statement that I shall give shall be the truth, the whole truth, and nothing but the truth, so help me God


Naturligvis ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Gshock
De Jong bør overveje sagsanlæg mod Barcelona, ​​og alle spillere bør stå bag ham! En klub, der bruger formuer på nye spillere, mens de ikke betaler dem, de har under kontrakt for deres fulde penge, er umoralsk og et brud.
FIFPRO burde hjælpe med at stoppe den slags mobning.
Citat : Gary Neville

Her synes jeg at Gary rammer hovedet på sømmet.

https://twitter.com/GNev2/status/1551578036071534592
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Wise1964
meget enig Gshock
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0